Hp omen citadel hangi mediamarkt mağazasında tehşirde var? |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (509. sayfa)

-
-
bugün dayanamayıp verdim zio valor hayırlısı olsun visco sünger ile birlikte
kol desteği de alacaktım da alasım gelmedi sipariş verirken bakalım hayırlısı olsun gelince detaylı incelerim
190 boy 130 kilo
-
seduna thunder pro dusunen varsa indirimde, bir adet aldım.
www.hepsiburada.com
Seduna Thunder Pro | Siyah | Yönetici Koltuğu | Ofis Çalışma Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/seduna-thunder-pro-siyah-yonetici-koltugu-ofis-calisma-koltugu-hareketli-kol-p-HBV00000EZDV6 -
175 95 kilo için önerdiğiniz bi gaming koltuk var mı arkadaşlar? uzun saatler bilgisayar başındayım ve artık sırtımın ağrıdığını hissedebiliyorum iyi bir koltuk almak şart gibi
-
firmalara whatsapp tan ulaş hepsi 7/24 hizmet veriyor model olarak daha net bilgi alırsın sonrasında beğendiğine yönelirsin
ama
garanti konusunda korkuların varsa kırma ıvır zıvır gibi zio ve exvega ya yönel diye tavsiye ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 1 Kasım 2022; 17:36:9 > -
@Noira geldi mi hocam ürün ya
-
Hocam gelince bi yorumunuzu yazar mısınız?
-
Son 2-3 haftadır piyasayı araştırıyorum ve Türkiye'deki koltuk sektörü kesinlikle tam bir Japon pazarı gibi. Bu kadar zor olmamalı kaliteli ve aşırı pahalı bir koltuk bulmak. Üretim maliyeti ne ki bu kadar para isteyebiliyorlar, şaka gibi gerçekten.
-
Hocam uzun kullanım olmayacak ama ürünü dün teslim aldım bugün de kurdum. Kurulumu tek yaptım açıkçası zorlandım epey ağırdı. Kargo paketinde yırtıklar, ezilmeler ve açılmalar mevcuttu. Sağolsun kargocu ile asansöre kadar taşıdık. Ürünü açtığımda oturduğumuz kısmın bi köşesinde 1cm kadar bi açıklık farkettim bu beni bayağı rahatsız etti açıkçası. Arkada kapakların içinse kalıyor neredeyse ama yinede kullandıkça aşınır iyice yırtılır diye endişeliyim. Yarın müşteri hizmetlerine yazacağım. Daha sonra oturdum bi süre ps4 oynadım gayet rahat. Benim bir diğer sorunum ise masama enine sığmadı daha geniş altında rafı olmayan bi masa alacağım mecburen. Otururken bir şey dikkatimi çekti bir kol 1-2cm önde duruyordu alttan kontrol ettim aynı hizada takmışım. Bir süre mezura ile ölçtüm ve farkettim ki yaslandığımız kısım ile oturak kısmı arasında bi asimetri var. Sol tarafın 1 cm daha uzun olduğunu farkettim. Bu da muhtemelen fabrikadan vida yuvalarının sol tarafta yaklaşık 1cm daha geriye yapılmış olmasından kaynaklanıyor. Şuan ki tespitim bu. Bunu da ileteceğim ne cevap alacağımı merak ediyorum. Açıkçası durum canımı bayağı sıktı. Değişm vs. Tamam deseler bile kargosuyla uğraşma halim yok bu aralar. Yani ücret konusuna girmek istemiyorum ama az bi ücret ödediğimizi düşünmüyorum zio ya ama karşılığında böyle hatalarla karşılaşmak insanı üzüyor. Kalite kontrol ne durumda merak konusu... Rahatlığı rahat ama asimetrisi can sıktı. Postürüme zarar verir mi emin değilim bu da ayrı bir konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vay arkadaş geçen yıl 900 tl'miş hatta 800 tl
Bu kadar hangi hammaddesine zam geldi de şu anda 1700 tl
-
Amazondan alan arkadaşlar kargo lojistik firmalarıyla mı geliyor ? hp omen citadel tekrar 5 küsüre düşerse yapıştırıp geçecem ama horoz lojistik falan getirirse zor teslim alırım
-
Kendi sitesinden alınması kötü oldu hocam, Hawk bu konuda daha iyi. Bu hafta içi sipariş vermeyi düşünüyorum. Sanırım Hawk alacağım bu sebepten ötürü.
-
İnceleme bekliyoruz :=)
-
Güncelleme
Bugün müşteri hizmetleriyle görüştüm neden bi kolun önde olduğuna çözüm bulamadık denebilir. 180e açıp sıfıra sıfır montaj yapın dendi ama onda da 180 kullanım zorlanır denildi açıkçası anlamadım bunun ne olduğunu :) Arka tarafta kapakların altında kalan yırtık için değişime tamam dediler. Zaman ile aşınırsa da garanti kapsamında dendi. Alt kısmı söküp yollayın dediler. Benim için önemli olan sırtımı yasladığım kısım yamuksa hep yamuk oturmayı sürdürmek istemememden ötürüydü. 180 dereceye açtım sağdan ve soldan aynı dikiş hizasından yere olan mesafeyi ölçtüm ve aynı çıktı aşağı yukarı. Henüz neden bi kol önde inanın bulamadım :) alttaki yuvaları da paralel anlamadım gitti. Oturulan kısım asimetrik üretilmiş olabilir o da çok önemli değil gibi. Şimdilik memnun ve rahatım. Ayak uzatma aparatı çok işe yarıyor. 4d kol ise aşırı gerekli miydi bilemiyorum kendi açımdan. Kol yastıkları da güzel. Şimdilik izlenimlerim bu şekilde.
Sağ ve soldaki kapakların vida yuvalarının ufak yuvarlak kapakları var. Onları takmamanızı öneririm takınca çıkarmakta inanılmaz zorlandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geldi hocam ve hiç rahat edemiyorum. 1.87 boy 130 kiloyum. Koltuk o kadar büyük ki oturduğum masa alçakta kaldı. Xdrive altay serisi vardı (eski seri) 10 cm falan daha yüksek oturma yeri. Hiç rahat edemiyorum ve edebileceğimi sanmıyorum nedense.
1.70 falan olup bu koltuktan alan varsa en alçak seviyede bile rahat edemez öyle söyliyim arkadaşlar hiç ergonomik değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 5 Kasım 2022; 22:40:54 > -
Elimde sıfır kapalı kutu 2 yıl Amazon garantili HP Omen Citadel bulunuyor. İlgilenenler pm atabilir.
-
alla allah çok ilginç detaylı bir video foto çekip gösterir misiniz acaba? özelden yada buradan
-
Videoluk bir şey yok hocam benim kullanıcı deneyimim bu şekilde. Boy kiloyu söyledim. Benim masam 76 cm. (standart masa yüksekliği) Boyda uzun olduğundan dolayı eller yukarıda kalıyor klavyenin hizasına göre. Bu yarasa mekanizması diğer mekanizmalara göre yüksekmiş 5-6 cm cok etkilemez diyordum ama öyle olmadı. Size gelince sizin yorumunuzu da alırız.
-
metreyi bulursam masam kaç cm bakıcam ama umarım yemek masası daha yüksektir çünkü ben 4-5 ekran 2-3 laptop 1 de ana ekranı kullandığım için sığabilmek adına yemek masası almıştım vakti zamanında
edit: elendik 76 cm buda
edit2: kendi sandalyemi en alçakta kullanıyorum baktım 45 döşeğe zio da 49 diyor 4 cm çok koymaz umarım
benim boyum 190+ 130 kiloyum gelince detaylı yazıcam bir gün gelirse :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 6 Kasım 2022; 8:55:22 > -
boyun 1.90 ve masan 76 cm ise rahat olmanın imkanı yok %100 onu söyliyim sana hocam. Eski oyuncu koltuğumdan dediğim gibi 6-7 cm yüksek sanırım bu ve 1 saat oturamıyorum. Diğer koltuğu kullanıyorum öyle söyliyim. Boyu ayarlanabilir masa siparişi verdim bir de oradan masrafa girdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X