Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.678
Cevap
539
Favori
1.184.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam memnun musunuz, 170 boyum var uygun olur mu bana? Bel desteği nasıl yani koltukta dik oturabiliyor musunuz? Büyük mü?

• Xrancer markası nasıldır arkadaşlar ? Sarı olanı bi kaç saatliğine 1800 liralara düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TekilBey kullanıcısına yanıt

Aceleniz yoksa bekleyin benim gibi bir eziyeti henüz görmedi zio bakalım eğer dedikleri gibi yarın kargoya verirlerse pazartesi sabah kurulumu yaparım direk yazarım

• bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

Bekleyeyim o halde hocam, yüksek bir fiyatı var mağduriyet yaşamak istemiyorum. Zaten çok ciddi bel ve boyun ağrım var ondan dolayı alacağım.

• sedunanın sitesinden pahalıya almıştım, iade edip hb den aldım. kullanınca yazacağım.

• buyukbang kullanıcısına yanıt

Eski altay modeliydi ama Altay modelide yenilendi şu ankiyle arasında dağlar kadar fark var.

İdare eder, aldık kullanıyoruz diyelim. Bir süre kullanımdan sonra 10 numara koltuk diyemem.

Boy konusunda çok sınırdasın koltuğun en aşağı konumunda dahi ayakların tam yere basmayabilir. Buda uzun sürede bacaklarında uyuşma ve rahatsızlık olarak sana dönüş sağlar. Alacaksan sakın yarasa mekanizma alma koltuğu yükseltiyor diye biliyorum bende standart çok az kaldırınca ayaklarım havalanıyor. (Boy 174)

Sponsorlu içeriklere bakarak almayı düşünüyorsanız gözden geçirin. Mükemmel rahat bir koltuk değil. Visco olanı bilmem ama normal sünger bir süre sonra yorgunluk ve ağrıya neden olabilir. Müşterilerin umursandığını da düşünmüyorum discord grubunda birinin koltuğuna logoyu yamuk basmışlar mesela bariz gözüken en açık yerde hatalı bir ürün göndermişler ve asla gönderilmesi gerektiği belli adam yazıyor resmi ekipten ipleyen yok. Ürünü gömüyoruz grupta adamlar kendi koltuklarını bile savunmuyor hayır arkadaşlar şöyle böyle sorun varsa ilgilenirim gibisinden...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Tekrar alma şansınız olsaydı bu koltuğu alır mıydınız hocam, ben vazgeçtim gibi? Rahat olmayan idare eder bir ürünü almak istemem.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Hawk alsam nasıl olur acaba o da mı büyük gelir bana?

Tekrar alacak olsam buradaki hiçbir paylaşılan koltuğu almazdım. Ofisteki eski koltuklardan birini eve götürürdüm. 4 bin lirayı da birikimlerini katardım...

Alternatifiniz yoksa gamepad ile oynayan arkadaşların konsol kullanıcılarının güzel bir berjer almasını öneririm. Koltuk işinize yaramaz. Full pc de oturanlara tavsiyem yok. Kendi tecrübenizle rahat edebileceğiniz bir şey balın varsa deneme imkanım uzaktan almayın.

• Noira kullanıcısına yanıt

Hocam ben dün 11.11 indirimlerinden Sharkoon Skiller SGS40 aldım. Full kumaş koltuk istediğim için Atak'tan vazgeçtim. SGS40 biraz yüksek maalesef ama artık kumaş olması ve kafa yaslama alanının tam istediğim gibi olması nedeniyle risk aldım. İnşallah memnun kalırım.

Bu arada Youtube incelemelerden birisinde bu koltuğu alan 1.70 boyunda bir Alman XS piston kullanarak koltuk boyunu 6.6cm kısaltmış. Muhtmelen yükseklik sıkıntısı çekersem ben de aynı yöntemi deneyebilirim, tabii o kısa pistonu bulabilirsem. Video'yu otomatik çevirili altyazıyla izledim belki siz de bu çözümü düşünebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=tQdBQxmji2o&t=15s

Adamın kullandığı piston linki yorumlarda var:

https://www.noblechairs.de/de-de/zubehoer/gasdruckfeder-extrem-kurz-5cm

https://www.amazon.de/-/en/noblechairs-Strut-Gaming-Chairs-Office/product-reviews/B07D37364X/ref=cm_cr_arp_d_paging_btm_next_2?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews&pageNumber=2

Benim gördüğüm kadarıyla standart en kısa pistonlar 60'lık denilen baz kısmı 165mm'lik toplam uzunluğu 215 mm olanlar. (Örnek: https://www.hepsiburada.com/tarkomix-ofis-koltugu-amortisoru-buro-koltugu-amortisoru-60-lik-amortisor-p-HBV0000183LEQ ) Sanırım yarasa mekanizmalarda Zio olsun, Sharkoon olsun bu pistonu kullanıyorlar. Üstteki amazon linklinin yorumlarında bu pistonun toplam uzunluğunun 145mm olduğunu söylüyor. Gerçekten de standarttan 7cm kısa, videoda adamın verdiği ölçüler tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 12 Kasım 2022; 11:45:26 >

hocam pazartesi kurarım dedim sizlere ama hainler cuma günü kargoya vermedi bugünde vermediler eğer pazartesi verirlerse muhtemelen çarşambadan önce elimde olmaz erzurumda olduğum için oda çarşamba günü kargocuların keyfi gelirse gelmezse perşembe günü biraz canımı sıktı 15 gün koltuk beklemek

edit exvegaya laf söyleyenler vardı aha zio aha sonuç  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 12 Kasım 2022; 20:46:33 >
  • arkadaşlar selamlar

oyun oynamıyorum ama PC başında çok vakit geçiriyorum. o yüzden sağlam ve rahat bir yönetici koltuğu alayım dedim. ancak hangi markaya baksam memnuniyetsizlik görüyorum, karar veremedim. tercihen krem-bej-taba rengi bir koltuk bakıyorum. Ofisel marka hoşuma gitti ancak buradaki olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim. Bubu home'u beğendim ancak onunla ilgili olumlu-olumsuz yorum bulamadım. Almış olan ya da bu ürünün kalitesini bilen var mı?

https://www.hepsiburada.com/bubu-home-colars-ofis-yonetici-koltugu-p-HBCV000020R8B8

Eğer bu da olmazsa modelini çok sevmesem de rengi için IKEA'nın Alefjallına bakıcam. Hem de 10 yıl garantisi varmış.

https://www.ikea.com.tr/urun/alefjall-grann-altin-kahverengi-calisma-sandalyesi-40419982

Fikir, görüş ve desteklerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim. Başka marka da önerebilirsiniz ama dediğim gibi sadece siyah renk yapan markalar olmasın. Bej renk istiyorum.

• Bugün İstanbul'da Xdrive Atak ve Altay denedim. Boyum 1,88, kilo 95. Atak modelini beğenmedim ama Altay çok çok rahat bir koltuk ama maalesef gereksiz pahalı. Bir koltuğa o kadar vermek istemedim o nedenle İkea'yaya geçip Marcus aldım ve aşırı memnumum, çok beğendim. Gri modelini aldım, depo kısmında gri son 4-5 tane kalmıştı, bilginize.

Marcus gerçekten çok kaliteli, neden 10 sene garanti verildiğini belli ediyor :)

https://www.xdrive.com.tr/xdrive-atak-profesyonel-oyuncu-koltugu-gri

https://www.xdrive.com.tr/xdrive-altay-calisma-koltugu-kumas-gri

https://www.ikea.com.tr/urun/markus-acik-gri-calisma-sandalyesi-10521858

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feather -- 12 Kasım 2022; 23:29:9 >

• Sırt kısmı fileli bir koltuğum var ama bu sırt kısmı kırıldı. İnternette bulmaya çalışıyorum ama bir türlü bulamadım. Ofis çalışma koltuklarının parçalarını online satan bir yer var mı bildiğiniz?

• gefeka G kullanıcısına yanıt

zor uyar hocam aldığın yere biri ara sor üretim yapıyorlarsa kalıp yada kalıplar yakındır belki o şekilde bulursun

• Arkadaşlar benim için 600 ile 1200 lira arasında çalışma sandalyesi önerebilir misiniz? Oyun için kullanmayacağım çok kullanmayacağımdan çok para vermek istemiyorum. Fp bir ürün tavsiye ederseniz minnettar kalırım.

• buyukbang kullanıcısına yanıt

Benim Sharkoon Skiller SGS40 bugün geldi ve kurulumu tamamladım. Komple kumaş ve baş/boyun kısmında yastık bağlamak için konulan plastik delikler olmadığı için bu koltuğu tercih etmiştim. Tek tereddütüm minder yükseliğinin 51,5 olmasıydı, ayaklarım yere değmeyebilirdi. Koltuğu kurup en düşük yüksekliğe alınca 50cm, oturduğumdaysa 48cm yüksekliği olduğunu gördüm. Bu yükseklikte tam dik oturunca ayaklarım yere 1-2cm fark ile değmiyor. Terlikleyse ayaklarım tam değiyor. Çok hafif kaykılınca zaten terliksiz de yere değiyorum. (Boyum 1.75) Şimdilik iyi gibi geldi, uzun kullanımda rahatsız olursam 5cm kısa pistonlardan alacağım. Bununla gelen pistonu ölçtüm, kapalı halde uçtan uca 24,5cm yüksekliği var. Aliexpress'te Class 4 19,5cm uzunluktaki pistonlar 600TL'ye kargo gümrük dahil geliyor. Ama dediğim gibi şimdilik ihtiyaç yok gibi, uzun kullanımda karar vereceğim.

Minder sertlikleri çok ideal geldi, ne çok yumuşak ne de çok sert. Kullanılan kumaş da uzun yıllar dayanacak gibi gözüküyor. Tekerlekler inanılmaz sessiz ve hızlı. Herbirinde manuel açılır/kapanır fren mekanizması var. 4D kolçaklar da oldukça kaliteli gözüküyor. Birkaç gün önce incelediğim XDrive üst modellerinde bir tık daha kaliteli malzemeler olduğunu söyleyebilirim. İlk izlenim olarak memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 15 Kasım 2022; 16:41:35 >

• Bugün telefonla taciz etmem 15 gündür siparişi gonfermedikleri için tehdit etmemle zar zor siparişi kargoya verdiler umarım sağlam ürün gelir
    WhatsApp destek hattındaki arkadaş cuma verilecek dedi
    Cumartesi aynı şey
    Pazartesi aynı şey artık dayanamadım aradım direk zioyu değilde ana mağazayı unuttum şimdi adını sipariş geçince gelen fatura da yazıyor
    Bir hanımefendi yardımcı oldu sağolsun bakalım bugün kargoya verildiği için tahmini Perşembe yada cuma elimde olacaktır

• Bilgisayar masası arıyorum arkadaşlar son zamanlarda alan var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.