Yüzbaşı
27 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 304 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba. Oyun amacli ozellikle warzone gibi fps oyunlarda kullanmak icin kulaklik arayisina girdim. Amazonda soundblasterx h6 kulakliga denk geldim. Vergiler dahil 850 tlye denk gelmekte. Sizce bu kulaklik alinir mi ? Kullanan varsa memnun musunuz ? Veya bu fiyat bandinda daha iyi bir kulaklik tavsiye edebilir misiniz ?
Merhaba bugun poyraznet 200 mbps 160 tl olan paket icin basvuruda bulundum. Ancak pelicell 250 mbps 185 tl 12 ay taahut olan paketi aklimi celdi. Ocakta tekrar bir zam gelir mi diye dusunuyorum. Bu da beni taahutlu pakete yonlendiriyor.
Bu iki iss den birini kullanan memnun olan veya memnun olmayan var mi tavsiyede bulunabilecek ?
Merhaba.
Bazi yayincilarin kullandigini fark ettigim DT 990 ve DT 770 Pro kulakliklarina asik olmus durumdayim. Pedleri, retro olusu, forumlarda herkesin ses kalitesi hakkinda referans kulakligi oldugunu soyluyor olusu. Ozellikle kulakligin pedlerinin kulaklarinda sanki tavsan duruyor gibi konforlu benim icin cok onemli.

Sizlerden ricam hangisi oyun ve genel muzik, film icin daha iyi bir secim olur?

Acik olan DT990 Pro mu? Yoksa kapali olan DT770 Pro mu?
Bu modeller arasinda da 3'e bolunuyor kulaklık,

32 ohm olan modelinin pedleri deri ve degisemiyor o yuzden almayi dusunmuyorum.

80 ohm olan model, MSI B550 Tomahawk anakart uzerinden on board ses kartiyla beslenebilir mi? Beslenebilirse amfi masrafindan kurtulmus olurum.

250 ohm olan model ise, yayincilarin kullandiklari en yuksek ses kalitesini veren model. Ancak amfisiz kullanmak mumkun degilmis.

Sizce hangisini almalıyım?

Teşekkürler.
Arkadaslar merhaba. Yeni bilgisayarimin son parcasini cuma aksami siparis vermis bulunmaktayim. Ancak aklima takilan bir konu var . Sizlere danismak istedim.

Sistem icerisinde kullandigim R9 5900x islemcisi, MSİ B550M Bazooka anakarti ile sorunsuz calisir mi ? İşlemciyi stok olarak kullanmayi planliyorum. Ama OC da yapabilirim. Simdiden tesekkur ederim.

Son olarak Bazooka yerine tavsiye edebileceginiz 1500-2000 tl arasi anakart varsa sevinirim.
Merhaba arkadaslar yeni bir sistem toparliyorum. Ekran karti olarak 3080 veya 6900 xt kullanacagim. Butcem 1500 tl maksimum.
Durum su ki biraz once corsair 4000d siparisi verdim. 1250 tl’ye. Ancak buna 3 adet fan almam gerekecek. Butceyi zorlayacak belki asacak. Sizlerden ricam sizce 4000d aldigima pisman olmayip, devam mi ermeliyim ? Yoksa bu fiyata daha iyi bir kasa alabilir miyim ? Ya da daha uygun fiyata ayni islevi gorecek bir kasa alabilir miyim ? Tesekkurler.

Merhaba arkadaşlar biraz piyasa araştırması sonrası kendime bir sistem oluşturdum. Ancak buna eş değer, daha iyi veya daha F/P bir sistem önerebilirseniz sevinirim.

ekran kartı RX 6900 XT 20.500-21.500 TL İncehesap gibi sitelerde bulunabiliyor kampanya ile.

işlemci R9 5900X 7500 TL iki gün önce kampanyadaydı tekrar bu fiyata bulunabilir diye tahmin ediyorum.

RAM 16x2 = 32 GB 3200 MHz CL 16 RAM 1.750-2000 TL arası bulunabiliyor sitelerde.

anakart ASUS TUF Gaming B450-Plus 2 anakart düşünüyorum 1.250 TL gibi.

kasa NZXT H510 düşünüyorum 1.000 TL bu da.

PSU olarak MSI MPG A850GF 850W düşünüyorum. 800-1.000 TL bulunabiliyor.

sıvı soğutucu Corsair H100X 240mm düşünüyorum. Bu da 1.000 TL

SSD 1.000 TL'ye 1TB M.2 düşünüyorum.

hard disk olarak 500 TL'ye 2 TB bulunabiliyor.

Son olarak monitör olarak Samsung Odyssey G5 düşünüyorum bu da 3.000 TL desek. Total'de 40.000 TL oluyor.

Sizlere sorum; sizce bu tarz bir sisteme gerek var mı? Başta dediğim gibi bu fiyatlara daha iyi bir sistem veya daha düşük fiyata performans olarak yakın F/P bir sistem var mı? Oyun için kullanacağım. 3060 Ti veya 3070 Ti alıp 5600X alıp 25-30'a mı dizmek mantıklı? Yoksa bir defa dizip son model toplamak mı?

Hakkında
Meslek: Lojistik yonetimi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 357
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 6.543 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 288 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.