Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.183.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aldım, çok iyi cougar titan pro ile arasında gittim geldim ama hp cidatelin rahatlığı bambaşka

• TekilBey kullanıcısına yanıt

süngerleri future da daha kalın dah ynei model bir sünger kullanılmış.

• Akşam evde 2-3 saat çalışma için bu mu iyidir, yoksa v5 modeli mi arkadaşlar?

veya öneriniz varsa alabilir miyim

www.hawkchair.com
    Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
    https://www.hawkchair.com/urun/future-coal-kumas-oyuncu-koltugu?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • ornitolog kullanıcısına yanıt

mahalle aralarında koltuk döşemecileri oluyor. bu işlerden onlar iyi anlıyor. oraya götürebilirsen süngerini kılıfını vs. yenilerler.

ilk günkü gibi oluyor genellikle.

şehrine dükkanına göre tahminen 200-300-400 tl isteyebilirler. bi gidip sorman lazım.

• hacikemal kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/hawk-gaming-chair-fab-v4-kuma-oyuncu-koltuu-p-HBCV000001NEP6?magaza=Hawk+Gaming+Chair&url_src=and-product-detail

Hepsiburada da peşin fiyatına 6 ay taksit ile kendi sitesinden ucuza satılıyor şu an Fab'ın bu modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleuss X -- 30 Eylül 2022; 16:6:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim yerli markalara bakıyorum yok abi beceremiyorlar bir işi zaten çoğu parçayı hazır alıyorsun yapacağın iş belli onda bile çuvallıyorsun.. Bakıyorum yorumlara adamlar daha bir vida yuvasını düzgün açmaktan aciz 2022 yılı bitiyor be kardeşim üç beş kuruş fazla ver kalifiye eleman çalıştır, ne oluyorsa bu patronların çok kazanma hırsından oluyor, elalemin üç kuruşuna göz dikme, nereden nasıl arttırırım kafasına girme, sen düzgün iş yap para kazanırsın korkma ama bizde tam tersi adam dk 1 hadi gelsin paralar kafasında.

Kalite Kontrol diye bir şey yok herhalde abuk subuk üretim hataları gırla gidiyor, az paralar değil ki bunlar yada bunları görüyorlar bile bile insanlara kaktırmaya çalışıyorlar halkı aptal yerine koyuyorlar. zaten dünya markalarıyla yarışamıyorsun tek tercih sebebin fiyat böyle bir durumda bile açgözlülük yapma. elalem taa Uzakdoğu'dan milyonlarca malı dünyaya gönderiyor hata oranı senden düşüktür. O kadar söylenecek şey var ki, Allah'tan makineler çağındayız da bir şeyler üretiliyor yoksa 2022 yılında hala tek ithal kalemimiz patates, domates olacaktı..

Yukarıdaki Hawk'a baktım, ismini de ingilizce koymuşlar yabancı marka izlenimi vermek için halbuki Şahin mobilya..😂

Sanırım biraz daha verip yabancı marka bakacağız bir kere alınan şey bu, MSI düşünüyorum 3-4k bandında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Eylül 2022; 17:36:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Burada yazılanları okuyup acaba Haw'mı alsam diye araştırınca şikayetlerin içeriğini inceledim ve vazgeçtim. Kalite kontrol maalesef kötü Türk markalarında. Şikayetler en temel ve hiç olmaması gereken şeylerden olmuş. Lehim yerinden kırılan demir mi olur böyle bir oyuncu koltuğunda. Pes yani, bir de en iyi Türk markası olarak değerlendiriliyor. En iyisi buysa diğerlerini hiç duymak bile istemem.

https://www.sikayetvar.com/hawk-gaming-chair

Yabancı bir marka düşünüyorum, kumaş olmalı ve boyunluk yastığı tutmak için siyah sert saçma plastik delikleri olmayan bir model olmalı. O sert plastik parçalar yastığı çıkararak kullanmak isteyince kafayı acıtıyor. Cidatel çok önerilmiş ama bu şartları sağlamıyor. Böyle bir model var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Ekim 2022; 16:6:37 >

• Arkadaşlar bel fitigim var oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? Hawk alacaktım vazgeçtim 2.5 - 3k bütçem

• Selamlar Zio Gaming Venom Fabric Stone Gray ürünüm teslim edildi. (26 Eylül akşamı sipariş 30 eylül kargo) 4D 180 Derece Mekanizma ve Kol Pedi ekli,

Kurulu teslim aldım. İlk gözüne takılan şey koli boyutu koltuk koliden büyük biraz koliyi kasmış biraz genişletmiş kurulu ürün için uygun bir boyut koli yok gibi ilk koliyi görünce hasar aldı sandım bombeleri görünce...

Sorusu olan bir şey merak eden varsa cevaplarım. 175 boy 68 kiloyum. Daha önce rampage koltukları bide gamerx fln denedim bölgemde çok gamer koltuk satan yok. Daha çok ofis ve patron koltuklarından anlarım...

• Arkadaşlar İkeadan Markus mu yoksa Xdrive 15 mi ? 3600 tl ye değermi markus ?

• derlemeler kullanıcısına yanıt

Dostum bende Markus'un parasına değip değmeyeceği hususunda soru sormak için girmiştim. Cevapları merak ediyorum. Ayrıca acaba günde 2 saat anca oturulacak markus değermi yoksa muadili varmıdır.

• Badi Ekrem kullanıcısına yanıt

Baya bir araştırdım coğu kişi Xdrive yada markus al diyor ama markusu begenmeyende var kafam karıştı acıkcası...

• Markus güzel bir koltuk ama günde 2 saatten fazla kullanılmayacaksa bence bir tık pahalı kalıyor. Seduna Thunder Pro 2 saat için yeterli olacaktır. Süngerinden ve file sırtından memnunum, kolçakları 2 yön hareketli gayet güzel, sadece boyun desteği beni tam tatmin etmedi onu da boyun yastığıyla çözmeyi planlıyorum. Markus vardı sattım, iyi koltuk ama kolçaklarının hareketsizliği benim oturma pozisyonuma ve bilgisayar kullanım tarzıma hiç uymuyor, sırf kolçak yüzünden omuz sakatlığı yaşadığımı düşünüyorum.

Seduna'yı alalı uzun bir süre oluyor, pandemi ya yeni başlamıştı ya yoktu. Aldığım ilk günlerde kendim kullanıyordum daha sonra eşime vermiştim. Şu an tekrar kullanıyorum gayet memnunum.

• dostlarım elimde xdrive fırtına ayak uzatmalı gaming oyuncuğu koltuğu var, ağustos 2021 de almıştım epi topu 10kez ya oturmuşumdur yada oturmamışımdır tertemiz sıfır pırıl pırıl. evlenmek için güzel sistemimi ve tüm çevre ekipmanlarımı satıyorum 3850 tl ye bırakacağım bu da fotoları:

• IKEA bazı ürünlerine zam yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mart Kedisi -- 5 Ekim 2022; 11:43:34 >
  • Bir süredir arayıştaydım, Bürotime Comfy, Xdrive Altay ve Ikea Jarvfjallet deneyimledim seçimim ikea oldu.

1.80 boy + 80 kilo ağırlığım var.

İçlerinde en beğenmediğim Comfy.

Fiyatına kesinlikle değmiyor, krom ayaklı siyah model 4k ve 5k üstüne zamlanmış. Yaklaşık 2 ay önce 3k civarında bulunuyordu.

Sünger kısmı çok ince ve uzun sürelerde rahatsız ediyor. Kolçakları sallanıyor iyi sıkılmamış havası veriyor.

Koltuklarda ilk beklentim dik oturuş ve bel rahatlığı idi. Bu koltukta dik oturmak mümkün değil ayrıca beliniz boşlukta kalıyor.

Bu koltuğu yaklaşık 4 gün toplamda 30 saat civarı kullandım.

Altay modelde bel kısmında bir ayar kolu var, bel boşluğu doldurulabiliyor bu kol yardımıyla.

Burayı dışa doğru çıkarttığınızda ses yapıyor yaslandığınızda, bu kısımda bir yastık/sünger olmasını tercih ederdim.

Kollar sağa sola oynuyor asla dik/sabit durmuyor, rahatsız ediyor bir süre sonra.

Heybetli bir koltuk, kısa ve zayıfsanız özellikle boyun kısmı rahatsız edecektir.

Koltuk yatak gibi yatıyor, kullanacağım bir özellik değil ve ayrıca güven vermiyor. Kullandığım modelde yaslanmalarda gıcırtı yoktu.

Güncel fiyat 6k üzerinde. Toplamda 15 saat civarı deneyimledim.

Ikea Jarvfjallet modeli güncellenmiş, örneğin kolçakları yukarı aşağı/öne arkaya oynayabiliyor artık.

Deri tercih etmek istemiyordum fakat güncel kumaş model olmadığı için deri almış bulundum. Sırt kısmı file bu arada.

Ofiste deri koltuk vardı, oturma kısmı biraz kayıyordu ve özellikle yayılarak oturduğum anlarda düşecekmiş hissiyatı veriyordu.

Bu koltukta bu hissiyat yok. Kolları kesinlikle oynamıyor, oturduğunuz yaslandığınız vakit kaliteli hissettiriyor asla ses yok.

Dik oturduğunuz vakit, boyun ve sırt kısmı arasında boşluk kalabiliyor. Bu kısmın dolu olmasını isterdim.

Bel desteği mevcut bu modelde, rahatsız ettirmedi altaydaki gibi fakat sünger/yastık daha iyi oluyor.

Mevcut fiyatı 4700. Toplamda 20 saat civarı kullandım.

Bu arada Ikea bortberg diye bir yastık var onunla çok rahat ediyorum.

• 10.000. mesaj hatırlı olsun

• buyukbang kullanıcısına yanıt

Neye karar verdiniz hocam?

• 3700e düştüm son bırakacağım düşünen varsa özelden bana yazsın dostlarım

• Herkese merhaba Rapido D227 b ya da rapido game 900 sandalyeleri kullanan var mı? internette yeterli yorum bulamıyorum

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.