Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.183.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Me too sınıfının en iyilerinden birisi . Ama fiyat 11 bini buldu neredeyse tam dolu versiyonu . Bütçe varsa elbette nurus .

• 1 yıl önce aldığım ve üzerinde sayılı oturulan, sıfır ayarında mavi renk bürosit banzai 2 koltuğum var. Sırt kısmı yükseklik ve derinlik ayarlı, oturma kısmı öne arkaya ayar yapılabiliyor. Bu koltuğa ilgili birisi varsa yardımcı olurum.

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı hocam acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emirhansuzer E kullanıcısına yanıt

yok hocam

• DXRacer AIR Serisi arıyorum TR stok yok kullanıp memnun kalan arkadaşlar var mıdır? Bu ürünün bütçe aralığında olan alternatifler var ise bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

allah aşkına şu markus u kaliteli koltukların yanına koymayı bırakın. bende gerçekten iyi bişey zannediyordum. hawk modeli ile kıyaslanamaz bile. alt sınıfının en iyisi belki denile bilir markus icin ama asla üst sınıflara oynuyamaz. markus un bi adı cıkmış.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Hocam hawk future kullanıyor musun bu kadar kesin konuşuyorsun bende future ile Markus arasındayım.

• emirhansuzer E kullanıcısına yanıt

kullandıgım koltuklar (ve hala kullanıyorum) xdrive kasırga, hawk future (kullandım ve biraderime verdim) şuanki kullandığım altay business kumal koltuk, ve biraderin kliniğinde markus deneyimledim. en kötüsü markus du. sırt kısmına bişey diyemem ama oturma yeri belli bir zaman sonra poponu ağrıtıyor

peki neden future kullanmadız acaba eksisi mi vardı o kadar para vereceğim kaliteli ve uzun ömürlü bir şey istiyorum.

• hayır hicbir eksisi yoktu. sadece 3. oyuncu koltugum olmuştu. sadece altta cıkan yeni drive in koltugunu gorunce duramadım onu aldım. diğer 2. favorim hawk ıda birader e verdim. bakın sattım filan demiyorum birader e verdim.ona kötü bir koltuk vermem. iş yerimde de ilk oyuncu koltugum xdrive kasırga yı kullanıyorum buda guzel koltuk.

markus ne zaman guzel bir koltuk tu biliyormusun 1000 tl lere 1200 tl lere hatta 1000 tl nin altına bile alanlar olmuştu zamanında. ozamanlar evet alına bilirdi. ama suan 3000 tl o koltuga verilmez. kütük gibi oturma yeri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 19 Eylül 2022; 17:40:43 >

ben xdrive modellerinde atak aldım mekanizmasi çok kötü idi iade ettim şuan senin yorumunla hawk alicam galiba markus her ay zam yapıyorlar hawk alıcam sıkıntı çıkarsa iade ederim.

• 1 ay önce 3400'den Xdrive atak satın aldım. Rahatlık olarak bu kadar rahat bir koltuğa oturmadım daha önce bu kadar net söylüyorum.183 boy 80 kiloyum aşırı rahat bir koltuktu benim için fakat mekanizması rezalet gerçekten. Beşik mevzusu çok zor kitleniyor üstünden kalkmam gerekiyor. Sallanmayı kapatsam bile bir nebze de olsa sallanma devam ediyor. Kolçaklar çok sallanıyor hatta eşit de değil soldaki sağdakine göre daha çok sallanıyordu. Kolçakların sırt kısmına olan mesafesi aynı değil sol daha öndeydi.Bir sürü sorunu olan çok rahat bir koltuktu üzülerek iade etmek zorunda kaldım. Hawk Future düşünüyorum fakat o da sırt kısmından beni çok kısıtlayacakmış gibi hissettiriyor sırt kısmı dar ve kenarları hareket etmeme engel olacak gibi bir görüntüsü var.

• 170 boyum, oyuncu veya çalışma koltuğu arıyorum. Fiyatlar uçuk, karar veremedim. 3000 lira civarı en rahat, ergonomik ve uzun ömürlü ürün hangisidir? Bel için rahat olması önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bana hangi koltuğu önerirsiniz, sanırım tecrübelisiniz bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TekilBey kullanıcısına yanıt

ne kadar bütçen var? biliyorsun ne kadar köfte ,o kadar ekmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: arelz

ikisi de geldi kurulumlarını zor bela yaptım. tavsiyem şarjlı matkap kullanmanız daha hızlı olur. iki koltuğu da denedim ikisini de sevdim ama zio cidden kaliteli ve geniş. 185 100 kilo adam olarak beni çok rahat tartiyor. ikisinin arasında devasa bir fark yok bu yüzden zioyu kullanmaya devam edeceğim hawkı da karıma verdim o kullansın diye.
    terletme yok rahat geldi bana arkadaşlar.
    hawkı odama sığmadığı için çekemedim kusura bakmayın çok farkı yok ama zio daha uygun geldi bana.
    ha bu arada baya heybetli duruyor odama zar zor sığdı.
    Hocam hayırlı olsun benimde bu ürün dikkatimi çekti geçen gün, sizin mesajınızla sormak istedim.
    Açıkcası remote çalışıyorum kuyruk sokumum ağırmaya başlıyor akşam saatlerine doğru. Bu ürünün kalça yatağı nasıl siz memnun kaldınız mı uzun saatler için? Oldukça dolgun bir süngeri var gözüküyor fotoğraflarda, deneyim olarak nasıl bir etkisi oldu? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 25 Eylül 2022; 2:16:51 >

2.5 senedir markus kullanmaktayım. 1.83 boy 78 kilo ile herhangi bir esneme, çatırdama veya mekanizmasında problem yaşamadım. Oyuncu koltuklarına nazaran hareket kabiliyetleri sınırlı ama mekanizmasına 10 sene garanti veren bir firma daha yok. Oturun deneyin rahat edebiliyorsanız düşünmeden alın.

• oyuncu degilim. iş amacli ve uzun sureli ders calismak amacli kullanacagiz. MARKUS veya Seduna Strande pro arasindayim. bunlardan ya da baska oneriniz olur mu

• arazis_med A kullanıcısına yanıt
    Markus alıyorsan al seduna yorumları kötü olanda var olmayanda

• konu dışı ama, benim adore koltuğun süngeri eskidi, nasıl bir sünger almam gerek fikri olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 25 Eylül 2022; 10:45:40 >
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.