Ben de bir süredir takip ediyorum en son markus aldım.Oyuncu koltukları güzel görünüyor ancak giriş seviye oyuncu koltuklarında fonksiyonel sorunlar okudum.Markus a son 2 ayda 3 defa zam geldi dolar artttığı elektriğe ticarethanelerde %50 zam geldiği için yeni bir zam yakın zamanda muhtemel olduğunu düşünüyorum.Markus u tercih etmemdeki nedenler : makul seviyede konfor, dayanıklılık ve 10 yıl kurumsal garanti.Herhangi bir ürün alırken 2 yıl garantiye 1-2 bin ücret istiyorlar.IKEA 10 yıl ı ürününe güvendiği veriyor.Markus u deneyin rahat ederseniz İkea Aile kart ile 9 taksite almanızı tavsiye ederim.Bir çok üyeden Hawk tavsiyesi de okudum denemek gerek olumsuz yorumlar da var.Bütçe de önemli.Enflasyonla beraber her şeye zam geliyor ihtiyaç olanı almak gerek. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (498. sayfa)

-
-
Ofisel Alpha Fab1 aldım gelir gelmez amortisör ezik ve kullanılmış olduğunu gördüm dakika bir gol bir iken iade mi etsem bu paraya pekte alternatif yok gibi gidip IKEA HUVUDSPELARE mi alsam acaba? Var mı bu paralara önerileriniz?
-
Kesinlikle iade et.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade edeceğim muhtemelen ama yerine ne koyacağım bilemiyorum. En sonunda gidip ikea dan alacağım bu gidişle çünkü diğerleri hiç müşteri memnuniyeti olan ve odaklı firmalar değil gözümde.
-
merhaba hocam öncelikle teşekkürler. koltuğun oturma yeri çok dolgun ve büyük bunu ilk söylemem gerekiyor cidden heybetli duruyor boyumun 185 100kg biri olmama rağmen bunu söylüyorum düşünün hatta oturacak alan bile kalıyor. önceden omen citadelde denedim o da istediğim bi koltuktu fakat günlük 12-17 saat koltukta oturduğum için deri pek cazip gelmedi açıkcası bu yüzden kumaş aldım. kalça yatağı dediğiniz oturma yeri ise gayet rahat eskiyip yırtılacak birşeye benzemiyor ve rahat. içini söktüm baktım kafa yastığı olsun oturma yeri olsun sert süngerimsi ama böyle kafa yada oturma şeklini alıp kaltığımda aynı şekle gelebiliyor. slikon gibi böyle ve 12 saat oturup kalktığımda ağrı olmuyor fakat çok arada saçma oturduğumda hafif bi belim ağrıyor o da normal yani 15 saat nereye otursan hafif bi ağrı olur gibi düşündüm. konuya fotoğrafı attığım günden beri hergün minimum 10 saat oturuyorum bazen bu saatler 17 saati görüyor ve max 2 kere belimde hafif ağrı tarzı olmuştur o da dediğim gibi kambur gibi film/dizi izlerken unutkanlığıma gelip oturduğum için muhtemelen. deneyimlerim bunlar tabi ama şunu da göz önünde bulundurun ki bu koltuğa oturacak kişinin boyu kilosu veya ne beklediği çok önemli. ben bu koltuğa dandik bi koltuktan geçtim ona kıyasla mükemmel yatak gibi geliyor bazı günler uyuyasım gelmiyor yatağa gidip bunun üstünde uyuyasım geliyor. uzun lafın kısası ben memnunum nerdeyse 1 ay olacak hala keyifle kullanıyorum. sizin için tek temennim size uygun bi koltuk bulup rahatlığa kavuşmanız olacaktır bende aylarca koltuk arayıp sonunda kurtuldum.
-
-
Max 1500 TL civarına öneri alabilir miyim ? (ofis, oyuncu farketmez).
Ergonomik ve kibar birşey olsun yeterli.
3300'e kadar hocam. Aslında oyuncu koltuğuna da gerek yok uygun fiyatlı rahat koltuk bulsam da olur. Bel ağrısı çekiyorum. Boyum 170.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 27 Eylül 2022; 8:8:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bel ve boyun desteği nasıl hocam ürünün? Benim boyum 170
hocam kampanya takip etmelisiniz. oyuncu koltuklarını. ben iş yerime bile oyuncu koltugu aldım cünku sungerleri daha kalın ve daha dayanıklı. ofis koltugu süngerleri kalitesiz oluyor. hatta bircok kurumsal ofis ve teklonoji sitesi ofisleri artık koltuklarını oyuncu koltugu ile değiştirdiler. sebebi daha rahatlar. sakına gidipde markus antonyus papatopulos falan filan alma.
-
Şu zio koltuklara çok sıcak bakıyorum. Bi ara kampanya yapmışlardı ama kaçırdık. Şuan özelleştirme olarak sadece mekanizma seçseniz bile 3800e geliyor. O kadarına da değer mi bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 27 Eylül 2022; 9:34:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne alayım peki hocam, öneriniz nedir?
limiti birazcık arttır bundan al. kuması cok guzel. en güzel süngeri kullanıyorlar. fiyatı da iyi bence.
www.hawkchair.com
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğuhttps://www.hawkchair.com/urun/future-coal-kumas-oyuncu-koltuguyok ben bukadar cıkamam dersen alttakini al. güzel bi kampanya yapmışlar . xdrive koltuklarına karşı. bence fiyatlar iyi
www.hawkchair.com
Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğuhttps://www.hawkchair.com/urun/fab-v5-kumas-oyuncu-koltugu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 27 Eylül 2022; 11:56:8 >
-
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için.
Bende 185 75kg biriyim dediğiniz saatleri bende görüyorum açıkçası o konuda birebir deneyim yaşamanız benim içimi rahatlattı. Hocam bir de o kadar saat oturunca bel oturuş pozisyonu ister istemez kayıyor o kadar ağrı illa ki olacaktır. Onun da olmaması için game statiton chair tarzı 60 100 bin liralık kurulumlar lazım
-
Bel desteği güzel, oturma yeri rahat ancak boyun desteği çok iyi değil oto boyu yastığı sipariş ettim onu kullanıcam
-
Arkadaşlar maks 7-8 bine kadar hangi bilgisayar koltuğu önerirsiniz boyun ağrısından bıktım
HP Omen Citadel.
-
Merhabalar. Boy 1.80 kilo 85 oyuncu koltuğu satın alacağım. xDrive atak mı daha iyi olur yoksa xDrive akdeniz mi önerirsiniz ?
-
İkisinide önermiyorum mekanizmalari çok ucuza kaçılmış zio venom fabric yada hawk future öneririm.
Future ile fab 5 arasında ne fark var hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X