Zio Gaming yorumları ortalamanın üstünde olan bir koltuk gördüğüm kadarıyla. Ben 3.600 liraya aldım(4d kol hariç kalan bütün opsiyonları çıkardım), bugün geldi kurulumunu tamamladım. Oturma alanından beklediğimden daha fazla memnunum birkaç saatlik tecrübem sonucu. Ben de genellikle sizin gibi dik oturmayı tercih ediyorum, sırt kısmı da beni şimdilik tatmin etti diyebilirim. Umarım uzun kullanımda pozitif görüşlerim devam eder. @Esnaf_TV bu konuya katılıyorum, Markus oturma minderi kesinlikle yeterli değil. Ayrıca kolçakların sabit olması kullanımı zorlaştırıyor. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (501. sayfa)

-
-
Benim koltuk sola doğru yatıyor oturunca, düzeltmenin yolu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kurulu almamışsınız ben açıkcası kurulu almayı tercih edicem çünkü biz alyanla bir şeyleri sıkıyoruz ama bence fabrikada matkap yada daha kaliteli bir şekilde sıkıyorlardır diye düşünüyorum hangi modeli almıştınız
valor almadınız sanırım biraz uygun geldi fiyat
edit şu arkaya doğru salıntı oluyor mu ? yoksa sımsıkı taş gibi mi
edit2: şimdi baktımta fabric ile valor'un aslında çoğu şeyi aynı boyutlarda hemen hemen bu mekanizmayı sizin gibi düşürme şansı olsa valorda zaten aynı fiyata geliyor
zaten 120 kilo adamım ben o koltuğu 120 derecen fazla arkaya yatırırsam arkaya doğru koltukla yuvarlanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 13 Ekim 2022; 22:56:37 >
-
Fabric aldım hocam evet. Ama sanırım ufak bir zam gelmiş fiyata. Ben de şarjlı vidalamayla sıktım tabi daha garanti olsun diye :) Ama gönderdikleri bir ucu alyan diğer ucu yıldız olan tornavida da iş görür. Kurulu için ekstra maliyete katlanmak istemedim. Zaten 9 vida sıkıyorsunuz kurulum gibi görmedim o yüzden.
Videodaki gibi bir salınım yok benim koltuğumda şu an, zamanla olabilecek bir şey midir bilemiyorum. Ürün hem iskelet hem de plastik parçalar olarak iyi gibi geldi bana. Uzun süredir bu koltuğu kullanan arkadaşlar yorumlarsa ben de merakımı gidermiş olurum.
-
evet markus bakanlar için bu yoruma katılıyorum, bende aralık 2018 de kargo dahil 905 tl ye almışım, o dönem en kötü oyuncu koltuğu 1500 civarlarındaydı, hem bi tık pahalı olması hem de çoğunluğun deri olması sebebi ile oyuncu koltuğu almamıştım( birazda yaşım büyük olması sebebi ile civcivli renkli oyuncu koltuklarından uzak durmuştum). markus 1 sene kadar kısa olmasa da 4 senede minderi çöktü. şimdilik idare ediyorum iyi bir döşemeci bulursam süngeri yeniletmeyi düşünüyorum bende. mekanizma olarak hala tık demiyor arkadaşın dediği gibi dik pozisyona alınca sopa yutmuş gibi dimdik duruyor. ama şu an almak istesem kesinlikle 3500 vermem.
-
-
Fiyatlar sıcak değil ama bu ve diğer modellere bonus karta vade farksız 12 taksit var. Ayda 200-250 liraya falan geliyor. Cougar ve Rampage koltuklar var sanırım sadece. İşine yarayan olabilir.
www.vatanbilgisayar.com
Rampage KL-R68 Skyline 3D Oyuncu Koltuğu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/rampage-kl-r68-skyline-3d-oyuncu-koltugu.html?OM.zn=favourite_category_topsellers-w22&OM.zpc=KL-R68www.vatanbilgisayar.com
Rampage KL-R40 Throne Serisi Siyah/Kırmızı Oyuncu Koltuğu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/rampage-kl-r40-throne-serisi-siyah-kirmizi-oyuncu-koltugu.html?OM.zn=favourite_category_topsellers-w22&OM.zpc=KL-R40SK
-
Ben de dik oturmakta sıkıntı yaşıyorum, hawk alıp dik oturmayacaksam almayayım.
-
-
-
Hocam bende fabric var. Koltuk böyle sallanıyor. Zio Games Wp hattına sordum normal dediler. Rocking chair fonksiyonu olduğu için sağlanması normalmiş (sallanma kapalı videoyu çekerken)
Oguzhan Aslanyoutube
Zio Games Fabric Koltuk Sallanmahttps://www.youtube.com/watch?v=_8XdXN1DkJI&feature=youtu.be
Evet bende de var ama bu kadar değil
Bende sallantı yok, belki de rocking chair fonksiyonu olmadıgı icindir. Koltuktan cok memnunum simdilik bu arada. Oturma minderi gercekten cok rahat geldi bana.
Rahatsız olmuyorum kullanırken ama merak ettim bir sıkıntı mı var diye kurulu gönderimle aldım. Montaj kaynaklı üründen ürüne değişen bir durum sanırım...
Bugün İstanbulda bir mağazada denk geldi birkaç farklı koltuk denedin cougar cgr nxnb gc1, msi Ch130x , rampage koltuklar kumaştan ötürü mü bilemem zio fabric çok daha rahat geldi ayrıca 2d kolçaklı olanlarda hiç rahat edemedim bu koltuklara bakınca zionun yastığı belki değiştiririm içine daha yumuşak bir şey koydurabilirim. Zio da olana göre diğer markalarda çok daha yumuşak yastıklar var...
Yastık evet sert bayağı bende 2D kolçak var 4D yi aramadım açıkcası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun süreli arayış ve bekleyişin ardından 5250TL fiyata Amazon dan HP Omen Citadel aldım 6 taksit. Günde 10 saat bilgisayar başındayım
-
tam zio koltuk alacaktım 4.5k ya neden bunu terchi ettiniz hocam? teknik destek vs. iyi mi bir de max kilo kaç acaba bilginiz var mı
-
terleme durumları nasıl bende alayım ona göre zio valor almaktansa
edit 136 kg
bir gelişme var mı sallanmasında çözebildiniz mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 16 Ekim 2022; 17:12:15 > -
bu sıkıntı bende de var oturup alışmaya başlayınca hissetmiyorsunuz ama kronik sıkıntı gibi geliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X