İkinize de hayırlı olsun. İnşallah umduğunuz gibi çıkar. Benim de acil koltuk ihtiyacım var. Bu ikisi arasındayım henüz karar veremedim. Kullandıktan sonraki ilk yorumlarınızı bekliyorum. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (445. sayfa)

-
-
900e çıkardım bütçeyi ama daha bir şey bulamadım içime sinen :(
-
Teşekkür ederim hocam iki gün kullanayım kendini belli eder. Daha sonra da yorum atarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar nurus tulya dyna support aldık malum amazondan ilk aşamada. Sizce iade edip 270 tl daha ekleyip pro support almaya değer mi?
-
Yok mu yardımcı olabilecek biri ? :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneseniz daha mantıklı aslında ama ben size mou yerine tulya pro support öneririm
Nerede deneyebilirim ki hocam bu markanın koltuklarını?
Decofis Lumbar 1.84 boy için küçük kalır mı sizce?
-
Kendi mağazalarında deneyebilirsiniz.Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama sitesinden mağaza lokasyonlarına bakıp deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 25 Kasım 2021; 21:57:1 >
Tulyanın mekanizması farklı demişti temsilciler ama dyna olmasada ağırlık hassasiyeti olan bir mekanizması var ben konunun teknik kısımlarına hakim değilim tartışma amaçlı yazmıyorum yanlış anlamayın.Bana göre Tulya'nı süngeri rahat bel desteğide benim için olumluydu.
Kısacası kişiden kişiye fark ediyor almak isteyen imkanı varsa mutlaka denesin bana iyi gelen bir başkasına kötü gelebiliyor.Mesela bende mouda hiç rahat edemedim.
"Dyna dediğiniz otomatik ağırlık ayarı olan kilitlenebilir bir mekanizmadır. Pro ise ayarlanabilen ağırlık ayarı olan limitlenebilir mekanizmadır."
Eğer ben yanlış anlamadıysam burada bir hata var dyna limitlenebilir pro kilitlenebilir olması gerekiyor.Dyna sadece dik konumda kilitlenebiliyor pro hem dyna gibi limitlenebiliyor hemde farklı noktalarda kilitlenebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 25 Kasım 2021; 22:0:0 >
Deneyip size uygun olanı almakta fayda var , Konya nurus bayiliğini yapıyoruz tulyanın geri dönüşleri çok olumlu . Ama her koltukta herkes konfor sağlayacak diye bişey yok buna me too da dahil . Misal ben çok uzun süredir ofiste breeze evde d-chair kullanıyorum , me too da istediğim konforu yakalayamadım . Benim için en konforlu iki model bunlar . Ama şuan alacak olsam çok net tulya alırım . İlk geldiğinde ofiste 1-2 gün kullandım benim sırtıma belime çok rahat geldi . Ama hiçbiri ucuz değil malesef , deneme imkanı varsa muhakkak deneyin .
-
Arkadaşlar Decofis Arden aldım 1.350₺ ye, sizce iyi mi yaptım? Çok fazla araştırma fırsatım olmadı, yorum yaparsanız çok sevinirim
Arkadaşlar herkese merhaba. Evden çalışma döneminde bir adet çalışma koltuğuna ihtiyacım oldu. Aşağıdaki modeli ofiste satış ofisinde denedim ve güzel geldi bana. Deneyen deneyimleyen var mı? Fiyatını ise 2500 lira olarak söylediler. İnternette bir sitede 1800 lira var fakat orada da fiyatları güncellemediklerini söylediler.
-
665e thunder pro aldım
pişman etmez umarım
-
Decofis Arvo deneyimim.
Tip olarak güzel konfor olarak süngeri biraz sert geldi.
Yaslanma kısmı da iyi kafa yaslama istenildiği gibi ayarlama yapılıyor ama çalışırken yada oyun oynarken pek kullanılmaz çünkü kafa geride kalıyor.
Kolçaklar aşağı yukarı oynuyor isterdim ki ileri geri yada sağa sola da oynasın bu özellik baya eksiklik geldi bana çünkü mouse kullanır iken kol boşta kalabiliyor yani ya klavye kullanır iken sol kol boşta yada sağ kol boşta kalacak.
Diğer özellikleri ayağı falan iyi malzeme kalitesi de sağlam duruyor.
Sırt kısmın da arkada bel için konulan parça zaman geçtikçe rahatsız ediyor ayar yapılıyor ama yine de batıyor gibi alışmak lazım.
Ben yine de oturma minderi koydum toto biraz daha rahat etsin diye ama en kral koltuk bile olsa belli bir süreden sonra her türlü ağrı yapar saat başı kalkıp yürümek lazım.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar aylarca bekleyip aldığım koltuk umarım uzun soluklu olur.
Alacak arkadaşlara bir nebze olsa umarım fikir vermişimdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu modeli bende almayı düşündüm sonradan vazgeçtim kolçakları geride bitiyor gibi,yani ileri doğru fazla uzun değil kısa kalacağını düşünüyorum onun dışında bel desteği de çıkarılabilir veya kendin çıkartabileceğin yapıda olmaması ve oturakta kullanılan süngerin ortası göçük gibi geldiğinden oturağında rahat ettirmeyeceğini düşündüğüm için eledim ama ürünü denemişliğim yok tabi tamamen göz kararı resimlerden gördüğüm kadarıyla kafamda yargıladım.Sandalye geldiği zaman yorumlarını bekliyorum bilhassa bu bahsettiğim iki konu hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 27 Kasım 2021; 1:21:28 >
Arkadaşlar selam,
Zio Fabric veya Hawk Fabv5 arasında kaldım. Deneyimi veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hangisini almalıyım? Zio'nun pro modeline 400 fazla vermeye değer mi?
-
Ben kullanıyorum. Fena koltuk değil ancak süngeri benim kilomdan midir bilmiyorum birkaç saatten sonra tahtada oturmuşum gibi his veriyor. Nurus’un ofisteki bir modelinde bu durumu yaşamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam selamlar. Casella deneyimleriniz kötü galiba. Ne düşünüyorsunuz?
Düşük fiyatlı bir Nurus modeli mi alsam yoksa casella relax mı emin olamadım. Casella için 2 saat sonrasında süngeri taş gibi olan diyen arkadaşlar var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X