Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da Nurus Mou ve Tulya indirime girmiş.

İkisinden birini alıp şu arayışı sonlandırmak istiyorum artık. kullananlar memnun mu acaba?

@Blackworms @Dolphin/Lion Tulya ve Mou kullanıcısı olarak ikinizi gördüm konuda sadece, uzun kullanım deneyimleriniz nasıl acaba, memnun musunuz?

Tulya boyunluğu olmasıyla, Mou ise sırt kısmının tamamen hareket etmesiyle aklımı çeliyor, bel desteğinden daha kullanışlı gibi geldi bana. Bunun dışında mekanizma da farkları var mı bilmiyorum açıkçası

Boy: 1.73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 14 Kasım 2021; 19:10:48 >
  • Decofis arvo 1060tl Nurus Tulya 2250tl hangisi alınır acaba ?

• Basteryus kullanıcısına yanıt

Tulya'da sırt eğimi 4 farklı noktada kilitlenebiliyor Mou'da kilitleme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 14 Kasım 2021; 22:49:19 >
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt

Ben arvo aldım kafam karıştı şimdi. Daha kargoya da verilmedi ben de bütçeyi zorlayıp Tulya mı alsam diyorum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Tulya'dan memnunum hocam. Kolcaklar ileri geri, aşağı yukari ve içeri dışarı doğru ayarlanabiliyor. Çok yoğun kullanmıyorum ama bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende çok arada kaldım Tulya aldım ama bakalım iptal de edebilirim.

• of of tulya yanıyor. 1700e ikea alacaktım, 2250 nurus kalitesi alabiliyoruz. stok son 10. Bu tulya bildiğimiz nurus kalitesi ve rahatlığına sahiptir değil mi? kendi sitesinde havale ile en ucuz 3100 tl. direkt yapıştırdım. Bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 15 Kasım 2021; 14:52:26 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Siz incelediniz mi nesini beğenmediniz yorumlarınızı alabilir miyiz ?

• Arkadaşlar Decofis Atlantis aldım, sorusu olan varsa cevaplarım.

• Çayın 1 lira olduğu yerlerdeki dandik taburede oturuyorum, düzgün bir koltuk bulamadık, koca forumca işte budur diyemedik. Tam birini beğeniyorum, ama onun tekeri çok saç topluyor deniliyor, vazgeçmek zorunda kalıyorum. İşin ilginci ben kelim.

• Seduna Thunder pro kullanan varmı ?

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Peki 1500 e kadar 100kg biri için önerin nedir hocam?

• J.sins kullanıcısına yanıt

Dostum bende onu almayı düşünüyordum hatta 11 kasım akşamı %15 indirimle 765 e düşüyordu ama sonra bu ürünü gördüm tek farkı ayakları plastik. Yeni indirim olunca aradaki fark 100 lira falan olursa thunder alınır ama fark 100tl üstü ise bence linkteki ürün daha iyi. Zaten plastik ayak ve tekerler 80 lira civarı, kırılınca yenisini tak. Firmaya sorduğum zamanda zaten tekerler ve baş kısmı hariç komple 12 ay garantili olduğunu söylediler.

https://www.hepsiburada.com/decofis-star-fileli-calisma-koltugu-p-hbv00000udyal

• mühendisadayı2342 kullanıcısına yanıt
    Oturma yeri ince gibi geldi seduna olanın daha kalın gibi

İlk başta banada öyle geldi fakat fotoğraf açıları farklı decofis biraz üstten çekmiş kalınlık gözükmüyor seduna tam düz çekmiş. Zaten bencede seduna daha iyi ama 200 lira fiyat farkı sadece ayak farklı ise decofis daha avantajlı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ayak farkı değil de oturma kısmı önemli hocam.
    Xdrive Sancak almıştım rahat edemedim sattım 100 lira zarar ile.

Bütçeniz yüksekse ben bu ürününde takip ediyorum geçen trendyolda 1000 liraya düştü haberim olsa direk alırdım. Ne Alacaksanız 26 kasımı bekleyin o günde güzel indirimler olacak.
    https://www.hepsiburada.com/decofis-arden-fileli-yonetici-koltugu-ayak-uzatma-mekanizmali-siyah-renk-p-HBV00000WV4GI?magaza=DECOF%C4%B0S&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2.000 ne kadar çıkarım hocam pc başın da en kötü 3 - 4 saat geçiriyorum bu yüzden ucuza kaçmak istemiyorum aldın mı rahat sağlam bir şey alayım.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Ahahahah, bende derme çatma zorlama bir şey yaptım salondan tekli koltuğu çaldım üstünde tünüyorum, her şey bulduk bir koltuk bulamadık bu neymiş ya.

• Decofis Lumbar yada Arvo iyi duruyor aslın da.

• 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.