ErgoChair ilk versiyon klonu. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (437. sayfa)

-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Şahane fiyat. Geçtim siparişi, teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ohaa. Şaka gibi bir fiyat. Dolar artmasına rağmen fiyatların bu kadar düşeceğini billebilseydim veyahut da acil ihtiyacım olmasaydı zamanında almak yerine çat diye Arvo T'yi ısmarlardım.
Bütçesi 1000 lira olan bir kişi daha iyisini bulması pek mümkün değil. Yapıştırın.
-
Fiyat çok iyi. 188 boy 75 kilo için uygun bir koltuk mu acaba. Özellikle sırt kısmını merak ediyorum arkasının uzun olması benim için önemli. Bu tür koltuklarda tek korkum fileli olmaları. Diğer tüldeki koltuklar en azından ileride tekrar kaplatilabilir vs diye düşünüyorum. File olanlarda herhangi bir aksi durumda ne yapılabilir bilmiyorum açıkçası,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nuruslara da şöyle bi indirim gelse keşke, amazonda indirim beklerken zam geldi mou'ya
@tst- Arvo'ya siz de bakmışsınız daha önce, üstte indirimi paylaşmış arkadaşlar, haberiniz olsun
-
Lumbar Plus aldım, çok memnunum hocam. Oturak kısmı sağa sola sallanmaya başladı, garantiye yolladım hatta daha bugün. Çok iyi yaklaşıyorlar.
-
-
Bende neden çıkmıyor bu indirim?
-
Bende de çıkmıyor kişiye özeldir muhtemelen.
-
Kişiye özel değildi ama 200 kişi ile sınırlamışlardı, ben de eve masa takımı alacaktım ama kupon bitmiş, sadece arvo da kupon kullanabildim
-
Ben de aldım fakat kuponsuz oldu. Neyse yine de iyi fırsat gibi.
-
Şu an, geçen seneki indirimli fiyatın nerdeyse yarısı. Yanıyor. Ben aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
Arvodan mı bahsediyorsunuz hocam? Arden için indirim bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Hocam Arvo aldım.
-
Xprime Cool alacaktık, Decofis Arvo'ya mı dönecez şimdi? Bilgisayar başında, bilgisayarda da oyun için kullanılacak.
-
Nurusta da olmasın hocam zaten
-
n11de 350 tl üzeri oyuncu koltuklarında geçerli %11 indirim kuponum var. isteyene ücretsiz veriyim. bugün son gün
www.n11.com
Oyuncu Koltukları & Sandalyeleri - Gamer Koltuk - n11.comhttps://www.n11.com/mobilya/oturma-gruplari/oyuncu-koltuklari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Kasım 2021; 14:36:36 > -
TCC-THE CHAIR COMPANY Trevo 9 Geldi bugün bana sormak istediğin varsa bilgi vermeye çalışırım profesyonel değilim tabiki koltuklar hakkında:D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X