Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.677
Cevap
539
Favori
1.184.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Şahane fiyat. Geçtim siparişi, teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ohaa. Şaka gibi bir fiyat. Dolar artmasına rağmen fiyatların bu kadar düşeceğini billebilseydim veyahut da acil ihtiyacım olmasaydı zamanında almak yerine çat diye Arvo T'yi ısmarlardım.

Bütçesi 1000 lira olan bir kişi daha iyisini bulması pek mümkün değil. Yapıştırın.

Fiyat çok iyi. 188 boy 75 kilo için uygun bir koltuk mu acaba. Özellikle sırt kısmını merak ediyorum arkasının uzun olması benim için önemli. Bu tür koltuklarda tek korkum fileli olmaları. Diğer tüldeki koltuklar en azından ileride tekrar kaplatilabilir vs diye düşünüyorum. File olanlarda herhangi bir aksi durumda ne yapılabilir bilmiyorum açıkçası,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuruslara da şöyle bi indirim gelse keşke, amazonda indirim beklerken zam geldi mou'ya

@tst- Arvo'ya siz de bakmışsınız daha önce, üstte indirimi paylaşmış arkadaşlar, haberiniz olsun

• Basteryus kullanıcısına yanıt

Lumbar Plus aldım, çok memnunum hocam. Oturak kısmı sağa sola sallanmaya başladı, garantiye yolladım hatta daha bugün. Çok iyi yaklaşıyorlar.

• Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Şansıma ürün ekranindayken indirim çıktı, merakla siparişi bekliyorum

• pleh P kullanıcısına yanıt

Bende neden çıkmıyor bu indirim?

• Bende de çıkmıyor kişiye özeldir muhtemelen.

• Kişiye özel değildi ama 200 kişi ile sınırlamışlardı, ben de eve masa takımı alacaktım ama kupon bitmiş, sadece arvo da kupon kullanabildim

• Ben de aldım fakat kuponsuz oldu. Neyse yine de iyi fırsat gibi. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• Erhan07 E kullanıcısına yanıt

Şu an, geçen seneki indirimli fiyatın nerdeyse yarısı. Yanıyor. Ben aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Aytürk kullanıcısına yanıt

Arvodan mı bahsediyorsunuz hocam? Arden için indirim bulamadım.

• Evet Hocam Arvo aldım.

• Xprime Cool alacaktık, Decofis Arvo'ya mı dönecez şimdi? Bilgisayar başında, bilgisayarda da oyun için kullanılacak.

• Nurusta da olmasın hocam zaten Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• n11de 350 tl üzeri oyuncu koltuklarında geçerli %11 indirim kuponum var. isteyene ücretsiz veriyim. bugün son gün

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.n11.com
    Oyuncu Koltukları & Sandalyeleri - Gamer Koltuk - n11.com
    https://www.n11.com/mobilya/oturma-gruplari/oyuncu-koltuklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Kasım 2021; 14:36:36 >
  • ZoLBaN kullanıcısına yanıt

TCC-THE CHAIR COMPANY Trevo 9 Geldi bugün bana sormak istediğin varsa bilgi vermeye çalışırım profesyonel değilim tabiki koltuklar hakkında:D

• 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.