TCC-THE CHAIR COMPANY Trevo 9 Bugün geldi biraz denedim. ---Eksileri Oturak ve bel kısmındaki kumaş(polyester karışımı birşey) Ellerken yumuşak geliyor ancak oturduğumda o kadar rahat gelmedi. Yazın sıcakta terletebilir. Bel desteği var mı yok mu anlamadım ya bende sıkıntı var bundan önceki ofis koltugum cok dandikti buna oturunca cok fark bekledim. ++Artıları Dayanıklı bir yapıya benziyor kullanılan kumaş vesaire. Kolçak yumuşak plastik rahat. Son olarak decofis kullanmadım ama 1200 1500 tllik koltuğun bunla arasında cok fark var mı bilemiyorum.Bunun normal fiyatı 3000 üzeri çünkü.En iyisi fileli model mi bilemiyorum. Benim gibi alan var mı?Bu koltuğu o nasıl bir deneyim elde etmiş. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (438. sayfa)

-
-
Ben önce seduna thunder pro ile başladım bakmaya olumsuz eleştrileri görünce xprime cool ya da zio dönecektim. Arvo görünce makul geldi.
-
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 1 adet Decofis Avro koltukta ben aldım.
-
valla bende aldım arvo. şu hayat pahalılığında 1000 liraya düzgün sandalye bulmak imkansız gibi birşey. haber için teşekkürler.
-
dECOFİS ATLANTİS ALDIM, TAM FİLELİ DİYE :)
-
Yarin paylasirim.Siz anlarsiniz nasil bir kumaş olduğunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 13 Kasım 2021; 2:7:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne kadara aldınız şuan 1500 gözüküyor da
Trendyolda 1.060 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haber verdiğiniz için çok teşekkürler bende sipariş verdim
-
Aşağıdaki 2 ürün arasında marka ve birinin ayağı krom diğerinin ayağının plastik olması dışında fark görüyor musunuz?
https://www.hepsiburada.com/decofis-star-fileli-calisma-koltugu-p-hbv00000udyal
-
Ben göremedim aynı ürün farklı marka ve fiyat gibi duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar , arvo ve lumbar plus modelleri arasında kaldım. Yorumlardan anladığım kadarıyla ikisindende memlun alanlar. Sanıyorum lumbar'ın sünger'i biraz daha ince bu beni kararsız bırakan taraf biraz. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
Boyum 1.77 kilom 78
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan994 -- 13 Kasım 2021; 21:19:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arvo'yu kullanmadım ama HB yorumlarında uzun süre kullanlar yaşadığı sorunlardan bahsetmiş. Sallanma, ses yapma vs. Lumbar'ı indirimde aldım ama plastik bel desteği beni rahatsiz ediyor. Sökmeye çalıştım ama çıkmadı. Yeni model olduğu için uzun vadede ne yapacağı da belli değil. O yüzden ikisini de tavsiye etmem.
Anladım hocam. Şuanda kullanmış olduğum koltuk sırt ağrısı yapıyor bu sebeple biran önce değiştirmek istiyorum ancak ne alacağıma karar veremiyorım bir türlü.
Lumbar'ın bel desteği haricinde yaşamış olduğunuz bir rahatsızlık var mıdır? Oturma kısmındaki minder'in sertliği ne durumdadır. (Elimdeki koltuğun minderi ince ve sert mesela belli bir saatten sonra ağrı yapabiliyor)
Belki lumbar'ın bel desteğinin arasına süngerimsi birşey yapılarak bu rahatsızlık giderilebilir gibi.
Lumbar'a biraz daha yakın olma sebebim oturma alanının ileriye geriye kayarak ayarlanması benim işime yarayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla koltuk geleli 2 gün oldu. Uzun süre kullanmaya fırsatım olmadı. Hafif bir kokusu var o yüzden balkonda bekletiyorum. İlk tecrübem dediğim gibi bel desteğinin yeterince konforlu olmaması. Esneyen bir plastik bele destek veriyor. Belki zayıf olduğumdan bel kemiğime değmesi rahatsız ediyor olabilir. Renk olarak gri tercih ettim ama kolçağın renkleri hoşuma gitmedi. Ürünün kendi resimlerinde göründüğü kadar şık olmadığını düşünüyorum. Komple siyah olsaydı en azından genel olarak uyumlu olurdu. Minderin kumaşını ve yumuşaklığını beğendim ama kalın minder kullanılmadığı için fazla dayanmayabilir O vakit geldiğinde harici minder koymayı düşünüyorum. İlerde ses yapmasın, yamulmasın yeter.
Aklım bu koltukta kaldı. Terletip terletmediği belli olursa bu koltuktan da almayı düşünüyorum. Kumaş fotosu bekleyenlerdenim.
Terletmesi garanti yazın.Normal kumaş kullansa böyle bir dert olmayacak.Ama neyin kafası böyle yapmışlar anlamadım.Belki çok sağlamdır uzun yıllar gider ama önemli olan rahatlık olmalı 1. olarak.Bu paraya daha iyisi var mı bilemiyorum o yüzden kararsızım iade edip etmeme konusunda.
-
Yanıtlar için teşekkürler, uzun süre oturduğum için naylon kumaşla kışın bile rahat edemem. Havlu sererek oturulabilir ama pek pratik olmaz. Efsane cuma indirimlerinde başka modeller bekleyeceğim artık. Herkese iyi pazarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 14 Kasım 2021; 12:25:16 >
Arkadaşlar merhaba. 9 yaşında oğlum için çalışma sandalyesi almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz?
koltuk fiyatları uçmuş. galiba 1000den aşağı düzgün bişey yok. var mı öneriniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X