Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Orange99 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.681
Cevap
539
Favori
1.185.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu biraz inceledim. Kumaş bir koltuk istediğim ve birkaç iyi yorum yakaladığım için Xprime Cool modelini sipariş verdim.

Umarım pişman olmam. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

• Alınır mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaslar merhaba. Daha once kendime ofis koltugu almistim ama Vatan’da Rampage KL-R77 ustune oylesine oturup deneyene kadar betonun uzerinde oturdugumu farkettim. Asiri rahatti, cok konforluydu. Gonul ister ki direkt onu alip geceyim ama Rampage kalitesi ortada. 3 gun sorunsuzsa ilerde sorun cikartacagini dusunuyorum.

Simdi, butce 2000 lira. xDrive’da bir suru guzel model var Sancak, Firtina, Kasirga, Gokturk vb.. gibi. Hangisi iyidir, rahattir, kullanislidir bilemiyorum. Bir yandan da cogu kisinin Hawk’i onerdigini gordum. Orda da Fab4’u cok begendim ama kumas falan olmasi deri kadar rahat olmayabilir gibime geldi.

Boy 1.77 kilo 72. Ne almaliyim ? Kullanan, oneren arkadaslar ve gidip deneyen arkadaslardan yardim bekliyorum.

İyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felurian kullanıcısına yanıt
    Fiyat bayağı iyi duruyor ama deneyimleyen var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fiyat gayet makul duruyor internetten küçük bir araştırma yaptım kötü diyolar bilen varsa alınabilir mi şahsen alınabilir olduğunu düşünüyorum f/p

• ikea flintan modeli kullanan var mı? nasıl tavsiye eder misiniz?

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/89424468/flintan-calisma-sandalyesi.aspx

• BoxGolls kullanıcısına yanıt

Omega mı, Cool mu dersiniz?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Xprime Cool, Ikea Markus ve Zio Fabric arasinda kaldim ben de.

• Arkadaşlar, alt linkte ki koltuğu neredeyse 7 sene, belki de daha fazla süredir kullanıyorum ama artık derisi atmaya başladı, süngerleri de epey deforme oldu. Sizce bu koltuğun minderini değiştirip kumaş kaplatmalı mı? Yoksa yine bu ayarda bir ürün öneriniz var mı? Arada kalmamın sebebi öncelikle fiyat olarak eskisini yenileme daha uyguna gelir. İkinci ve en önemli durum ise ben 1.83 boy + 104 kiloyum, arada oğlum da gelip kucağıma oturuyor, 120 kg üzerini geçiyoruzdur ve bu koltuk buna tık demiyor ama burada koltuk alıp yorum yapanların yorumlarını okudukça kalitenin epey düştüğünü düşünmeye başladım bu koltuk işinde. Yeni alacağım ürünlere hem güvenemiyorum hem de yüksek meblağlar ödemek istemiyorum. Yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.

https://www.hepsiburada.com/adore-style-file-sirtli-yonetici-koltugu-vlt-160-fd-1-pm-ofisvlt160

• Nurus koltuklardaki Sert Zemin Tekerlek ile Yumuşak Zemin Tekerlek arasında ne fark var ?

• Hawk Future oyuncu koltuğu kullanan var mı?

• CoSa C kullanıcısına yanıt

Aaaa fena değilmiş hocam, arkadaki file falan güzel düşünce, birde dikkatimi sırt ve oturağın kalınlığı çekti, oyuncu koltuğu diye aşırı kalın ve hantal yapıyorlar ben hiç sevmiyorum onu bu sefer hareket ettirmek zorlaşıyor ve başta güzel gelse de sonra iyi gelmiyor en azından benim için böyle, tam kıvamında yapmış gibiler ayrıca çok pahalı da değil en azından piyasa çakallarından ucuz ve ikea markasının garantisi var, "garantisi biziz gardaşımdan" iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ekim 2021; 18:51:16 >
  • CoSa C kullanıcısına yanıt

Fena durmuyor, keşke kumaş olsaymış.

• hawk mi calitte mi kumas ikiside ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşım yattı ve kredi kartında yer açıp artık koltuk alabilirim ama hala kararsızım. 1400 TL civarında Xprime Cool dışında düzgün bir model göremedim, ucuz fileli olanlara da güvenemedim.

bu pahalılıkta oldukça iyi fiyat,gıcırdama sesi kabul edilirse alınabilirlik çok iyi.Kumaş olması büyük + , kollar ve alt iskelet çok kalite beklemek yanlış olur.ama küçük işleri halledebilen biri icin cok iyi fiyat.Düzgün bir koltuk için 1500tl gözden cıkarmak gerekiyorku bu fiyattaki koltuklarda orta kalite oluyor fiyatlar çok seri artıyor hawk modeli 2 ay önce 1200tlye alınırken şuan 1600 bandına çıkmış düşünen varsa bence 775tl kaçırmasın hb yorumları fena değil...

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

İkea'nın yeni koltuğunu mağazadan alma şansınız varsa bir deneyin derim. F/p gözüküyor.

• ikea yeni koltuğu minderi hiç rahat durmuyor..denemeden almayın bence.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Gidip baktım ama mağazada yok, zaten burası sipariş noktası, çok ürün de yok.

• 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.