Haydaa ne alacağız ya galiba en sonunda çoğu kişinin yaptığı gibi 10 yıl garantisine güvenerek İkea'dan alıp geçeceğim. |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (431. sayfa)

-
-
185 boy 130 kilo icin konforlu, ozellikle bel kismi basarili bir koltuk onerebilir misiniz.
acil olarak almam gerekiyor
max 2000 tl butcem var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Arvo T 2 bin civarı, indirim de görmemiş. Lumbar Plus'tan çok ümitliydim ama araştırayım dediğiniz gibiyse düşünmek lazım. Maksimum bütçem 1400-1500 şahsen.
-
Arkadaşlar, alt linkte ki koltuğu neredeyse 7 sene, belki de daha fazla süredir kullanıyorum ama artık derisi atmaya başladı, süngerleri de epey deforme oldu. Sizce bu koltuğun minderini değiştirip kumaş kaplatmalı mı? Yoksa yine bu ayarda bir ürün öneriniz var mı? Arada kalmamın sebebi öncelikle fiyat olarak eskisini yenileme daha uyguna gelir. İkinci ve en önemli durum ise ben 1.83 boy + 104 kiloyum, arada oğlum da gelip kucağıma oturuyor, 120 kg üzerini geçiyoruzdur ve bu koltuk buna tık demiyor ama burada koltuk alıp yorum yapanların yorumlarını okudukça kalitenin epey düştüğünü düşünmeye başladım bu koltuk işinde. Yeni alacağım ürünlere hem güvenemiyorum hem de yüksek meblağlar ödemek istemiyorum. Yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.
https://www.hepsiburada.com/adore-style-file-sirtli-yonetici-koltugu-vlt-160-fd-1-pm-ofisvlt160
-
2-3 ay öncesine kadar 1550 TL'lere alınabiliyordu. Şu an 1830 TL.
Farklı renkleri de seçilebiliyormuş. Decofis'in bu modeli ergonomik bakımdan Lumbar Plus'tan geride gibi görünüyor ama daha kararlı bir yapısı var sanki. Bu arada hiçbir Decofis ürününü denemedim sadece bir kullanıcının geçmişte yazdığı yorumları hatırlatmak istedim. Doğruluğu, güvenilirliği, subjektifliği bâki.
Şunun şurasında black friday'e çok bir şey kalmadı. Acil ihtiyacı olmayanlar o günkü indirimleri bekleyebilirler. Nurus'un Tulya, Breeze modellerine indirim gelebilir veya Decofis, Hawk, Xprime, xDrive gibi firmalar da muhakkak indirimler yapacaktır. Terletmemesi açısından kumaş veya fileli modeller tercih edilmesi dışında verebileceğim ekstra bilgi yok bu markalar ve modeller hakkında.
Türk lirası ile rahat bir sandalye almak malesef kolay değil. 1500 TL'nin 150 euro dahi edemediği günlerde fiyatların oynaklığı malesef beklenilir bir senaryo. O nedenle kesinlikle totoyu kaldırıp gidip yerinde denenmeli. Çünkü bir kere satın alındıktan sonra iade etmek, kaldır götür vs gibi süreçler çok yorucu ve evet para vererek dahi kaliteli bir şey alamıyorsunuz. :)
-
Thunder pro yu amazon dan dün sipariş geçtim.Bugün İzmir e geldi. Kurulumu kolay ayrıca yorumlarda abartıldığı kadar kötü koku yok. Hafif bir koku var ancak rahatsız etmiyor o koku da birkaç güne geçicek gibi .Oturma kısmı ciddi anlamda çok büyük muhtemelen eklemlerde ağrılara sebep olucaktır(Boy 170 cm) .Henüz 10 dakikadır kullandığım için başka bir yorum yapmam doğru olmaz. Merak ettiğiniz şeyler olursa elimden geldiğince cevaplarım.
-
Arkadaşlar geçmeyen sırt ağrım için doktora gittiğimde sırtımda patlak bir fıtığım olduğunu öğrendim. Kürek kemiklerime yakın bir yerde. Bu yüzden dik oturabileceğim konforlu bir koltuk almam gerek. Günde bazen 16-18 saat çalışıyorum bu yüzden terletmeyecek fileli veya kumaş hangi modeli alabilirim, hangi model daha rahattır? 1500TL verebilirim şu an en fazla.
Xprime Cool ilgimi çekti ama deneme şansım yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 11 Ekim 2021; 11:8:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500 altı ekonomik bir ofis koltuğu lazım.ne önerirsiniz. kilo 70. günde 3-4 saat oturma
-
güle güle kullanın.umarım ağrı yapmaz ve memnun kalırsınız..ben de 1 ay sonra ya da black fridayde indirim görür umuduyla bekleyip alacağım.uzun kullanım yorumlarınızı bekliyoruz..1.80 boy için minder yine de büyük sayılır mı ?
-
En son Lumbar Plus beklediğimi yazmıştım bildirim geldi indirime girmiş 1529TL, neredeyse dip fiyat. https://www.hepsiburada.com/decofis-lumbar-plus-fileli-yonetici-koltugu-p-HBV000017RAOB?magaza=DECOF%C4%B0S
Arvo 1499TL https://www.hepsiburada.com/decofis-arvo-fileli-yonetici-koltugu-p-hbv00000xvokc
Ancak ben dün farklı bir koltuk aldım. Bakalım gelince ufak bir inceleme yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 11 Ekim 2021; 14:55:18 >
-
Decofis Arden Fileli Yönetici Koltuğu
1.799,90
önerir misiniz? internette hiç fotoğraf çeken birini göremedim. buradan alan varsa fotoğrafını çekebilir mi? ben çok beğendim tasarımını özellikle beyazını.
-
Siz ne aldınız hocam?
-
Hocam bunu aldım, özelliklerine göre fiyatı uygun geldi birde 55TL çek vardı bilmiyorum herkeste var mı. Koltuk ileri geri oynuyor, bel desteği ayarlanıyor, kolçaklar ayarlanıyor. Oturma yeri dümdüz değil daha ergonomik duruyor. Sırt kısmı da benzer fiyatlı alternatiflerine göre daha ergonomik geldi.
https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ergonomik-koltuk-garantili-P502949343
Bir de evde 15 yıldır kullandığım Goldsit sandalye var hala sapasağlam markaya karşı biraz sempatim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 11 Ekim 2021; 15:44:6 >
-
Decofis'in modelleri ile alakalı kurulum videoları var. En fazla ordan anlaşılabilir. Bu tarz ürünlerin tüketicileri genelde video ve fotoğraflı yorumlar paylaşmıyorlar. En fazla HB yorumlarından bilgi ediniliyor. Bu modellerde malesef kullanıcı yorumu kısıtlı.
-
İkea'nın 10 Yıllık garanti kapsamını detaylı öğrenmenizi öneririm.
-
Çok sağolun teşekkür ederim.Bence herkes için büyük bir minderi var.Ancak 1.80 boy için daha kullanışlı olucaktır.Şuanlık günde 3-4 saat arası kullanıyorum.Ağrı falan yapmadı,şimdilik memnunum.Bu fiyatlarda daha iyi bir alternatif bulamadım ben.Black Friday de güzel bir indirim denk gelinirse alınabilir.
-
fileli koltukmu oyuncu koltuğu tarzı koltuklar mı daha rahat?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkürler, 2-3 saate firmanın merkezine gidip deneyip Lumbar veya Arvo modelinden birini satın alacağım.
Ayrıca foto-video birşey sormak isteyen varsa danışabilrim.
Edit: Arvo modelini oneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 14 Ekim 2021; 0:27:37 > -
500 tl bütçem var ne önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu koltuk nasıldır alınır mı?
GittiGidiyor
Berlin Fileli Müdür Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisayar Koltuk Çalışma Koltuk fileli Koltuk Makam Koltuk Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/berlin-fileli-mudur-koltugu-ofis-koltugu-bilgisayar-koltuk-calisma-koltuk-fileli-koltuk-makam-koltuk_pdp_504495497
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X