Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.678
Cevap
539
Favori
1.184.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600 liraya kadar alınabilecek en mantıklı ürün hangisidir?

xprime king,xdrive 15,xdrive sancak ve decofis lumbar plus modelleri güzel duruyor. benzer bütçeyle koltuk alan varsa fikirlerine açığım. her ürünün farklı artı ve eksisi görünüyor baya kararsız kaldım.

• tyll kullanıcısına yanıt

Sert zemin tekerlek seramik , parke gibi pürüzü az sert zeminler için , yumuşak zemin tekeri ise , halıflex , karo halı gibi zeminler için .

• Yani hocam , sert zemin tekerlek , zemini çizmemesi için daha mı yumuşak.

Masif ahşap parke için sert tekerlek seçmek lazım doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyll kullanıcısına yanıt

çizilme ile alakalı değil durum hocam , sert zemin tekerini yumuşak zeminde kullanırken veya yumuşak zemin tekerini sert zeminde kullanırken istediğiniz gibi hareket etmez tekerler . zemin göre teker seçmek kullanım esnasında koltuğun istediğiniz gibi hareket edebilmesine olanak veriyor .

• Kumaş oyuncu koltuğu bakıyorum, Seduna Heaven Fab ile Xprime Alpha Fab1 arasında kaldım. 2 katı fiyat farkı var, değer mi?

• Bir bakışta bile anlaşılıyor arada ki kalite farkı. Bence fiyat farkını ödemeye değer. @Satoshi Nakamoto

• Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Alpha Modeli Xprime Markalı değildir. Ofisel markalı olup Xprime yastıkları yer almaktadır.

Xprime Kumaş Model olarak;

Xprime Cool Oyuncu Koltuğu;

Xprime Titan Oyuncu Koltuğu;

Xprime Omega Oyuncu Koltuğu Modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 yaşındaki oğlum için ofis koltuğu bakıyorum çalışma masasında kullanım için orta halli birşey bakıyorum yorumlar fena kafa karıştırıcı ortalama 300-400 tl arasında orta halli birşey önerisi olan varmıdır

• Multe kullanıcısına yanıt

fileli koltuk alabilirsiniz

• Nuruslara kafayı takmıştım indirim falan olur diye bekliyordum adamlar zammı yapıştırmışlar bugün

• xDrive koltuklari %29 indirime girmis. 4 gun once gidip aldim, hay sansima..

• 2 koltuk arasında kaldım Ofisel Alpha Fab1 ile Xdrive 15'li. Xdrive kalitesi yüksek alphanında kumaş ve uygun fiyatlı olması güzel ?

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]ofisel
    Ofisel Alpha Fab1 Kumaş Serisi Oyuncu Koltuğu - Ofisel
    https://ofisel.com/934-ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu

https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah

• Xdrive'de indirim var ve fena durmuyor. Üstelik kumaş. Benim bütçemi aşıyor.

https://www.xdrive.com.tr/xdrive-akdeniz-kumas-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 29 Ekim 2021; 17:41:36 >
  • OmerOnur06 kullanıcısına yanıt

Nasıl koltuk?

• Dostlar black friday zamanı İkea Marcus yahut jarvfjallet koltukları sizce indirime girer mi?

• Bugün araştırmadan sonra dağofis berlin ve bir başka modeli ile bunun arasında kalmıştım, sipariş verdim geldikten sonra yorum yapmaya çalışırım.

Eşimde marcus var onun kullanımını da biliyorum karşılaştırabilirim

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

2 haftadır aktif olarak kullanıyorum. Oldukça memnunum.

• ThatsIt T kullanıcısına yanıt

güle güle kullanın..minderi rahat mı ? uzun süre kullanımda yumuşaklığı sönüyor mu ? yazarsanız seviniriz.teşekkürler şimdiden

• bu xdrive ve xprime arasında çok fark var mı? mekanizma, sünger, plastikler ve kumaş/derilerde. görsellere bakıyorum pek bir fark yok gibi. deneyimleyen oldu mu

• Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt

Kalite olarak çok fark var fotoğraf ve videolarını inceleyerek bile anlayabilirsin.

https://www.hepsiburada.com/calitte-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-samurai-ss-serisi-kumas-p-HBCV00000POPC6

Fiyatı bi tık düşük ve kaliteli

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.