Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.266
Cevap
527
Favori
1.130.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende cok kararsizim xdrive yerine markus almayı düşünüyorum 500-1000 tl arasında düzgün bi sandalye bulamadım. markusun fiyati öbürlerine göre birazdaha uygun geldi bana
  • s0ft kullanıcısına yanıt
    çok hafif bi ses var ama bana rahatsız edici boyutta gelmedi açıkçası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ofisel koltuklarını aldım berbat koltuklar önermiyorum arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • userfault U kullanıcısına yanıt
    Link Varmı.
  • https://www.hepsiburada.com/asbir-rigel-55500-calisma-koltugu-ofis-koltugu-calisma-sandalyesi-gri-siyah-p-HBV00000CJGKE

    bu koltuğu aldım.. kurulumu basit.. kendim 10 dakikada yaptım.. vidaları iyi sıkmazsanız hem ses yapıyor hem kırılacak gibi oluyor (denge açısından)

    fiyat performans ürünü diyebiliriz. 4 4 lük kampanayadan biraz daha indirimli olarak aldım. yaklaşık 2 haftada ürün ulaştı...

    gelelim yorumuma: Ürün Fiyatına göre güzel. Arkaya az da olsa esneme oluyor. Fakat ben pc başında 3 saatten fazla oturuyorum diyenler uzak dursun. popo kısmında ağrı hissedebilirsiniz. Başka modele bakın...

    (Boy 1.70 kilo 70)




  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Hocam önden fotoğrafını atar mısınız koltuğun rica etsem? Önceki sancak modelinde şu yan çıkıntılar simetrik değildi bende acaba tüm modellerde mi öyle geliyor. Sizde böyle bir simetri problemi var mı yeni koltuğunuzda?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Şöyle bir koltuk var 600 liraya. Bilgisi olan var mı?
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-ofis-mobilyalari-x-pars-gamer-oyuncu-koltugu-akburoofis-de-825881337/detay
    şöyle ilanlara hastayım. adamlar şekilli koltuk yapmışlar ama ne boy, ne ürün kalitesi , ne kumaş bilmem ne hiç detay yok. sadece telefon koymuş.




  • Arkdaşlar, ikeanın koltuklarında 10 yıl garanti yazıyor. Benim en büyük sorunum geriye çok yaslandığım için koltuğun alt tabanıyla amortisor bağlantı kısmından kırılıyo sandalye. 3 veya 4 tane kırdım o ucuz deri makam koltuğu olan koltuklardan. Bu garanti kapsamına girer mi. Kırılma olmasının sebebide yaslanıp ayaklarımı masaya uzatmam büyük ihtimalle.


    Ses vs önemli değil benim için her sene koltuk alabilecek durumda değilim. Sağlamlığı çok önemli.

    Şuan kullandığım koltuk:
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Dört ayaklı olması sebebiyle dediğim şekilde kırılamıyo ama yaklaşık 3 senedir kullanıyorum arka yaslanma yeri kırılıp arkaya gitmeye başladı artık.

    700 Tl civarında bu kriterleri göz önüne alarak bir öneride bulunabilir misiniz? 700 liraya imkansız kesinlikle biraz daha çıkman lazım derseniz 1 ay daha bekleyip 1000 civarına çıkabilirim ama koltuk ve sırtım ölmek üzere.

    Edit: Sabahtan akşama kadar bilgisayardayım. Yani günde bir kaç saatlik bir kullanım değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 1 Haziran 2020; 19:57:7 >




  • Yarın gidip kartaldan markus yada jarv alacağım merak edenlerin sorualrını cevaplarım o zaman ölçü vs.
  • arkadaşlar 400-450 liraya alınacak güzel koltuk yok mu yav
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marakku

    arkadaşlar 400-450 liraya alınacak güzel koltuk yok mu yav
  • var neden olmasın azcık daha koyup ikeadan kolçaksız filintan alabilirsin yada 320tl ye n11 de dökme süngerli ofis sandalyeleri var onlarda çok uzun süre götürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 1 Haziran 2020; 23:0:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flakel

    var neden olmasın azcık daha koyup ikeadan kolçaksız filintan alabilirsin yada 320tl ye n11 de dökme süngerli ofis sandalyeleri var onlarda çok uzun süre götürür.
    Teşekkür ederim bende seduna thunder pro var çok memnunum kız arkadaşıma ucuz yollu bir şey arıyoruz belirttiğim fiyata.45 kilo için plastik ayak iş görür mü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marakku kullanıcısına yanıt
    plastik diyip geçme 95 kilo tanıdıgım var 7-8 yıldır kullanıyor çıt demedi daha. kullanılan plastiğin kalitesi çok farkediyor yani. Özelden link atarım isterseniz. birde şunu söyliyim koltuk süngerleri ikiye ayrılıyor dns ver polüretan olarak yanlış yazmıs olabilir polüretanı bu arada. DNS li olanlar rahattir güzeldir ama 3-4 yıl sonra çöker süngeri tahtaya oturursunuz yenisini almanız gerekir 45 m2 sünger ise polüretan yani dökme sünger olarak geçer bu sünger türü araba koltuklarındada kullanılır 10 yıl garantisi olur. N11 de bir satıcıyla konusmustum 45 m2 yazıyodu sünger için arayip gerçekten pölüretan mi diye sordum evet dedi oda onun linkini atabilirim. ama derseniz ki 3-4 yıl götürsün sonra yenisini alırız hepsiburadada mobyasit var 28 dns oda 3-4 yıl götürür diye düşünüyorum. not: ben polüretan olanı alcaktım fakat daha sonra sırtımı komple kaplıyan bişey almaya karar verdiğim için ikea markus almaya karar verdim yarın gidip alıcam stok varsa kartal şubesinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 1 Haziran 2020; 23:12:48 >




  • filips F kullanıcısına yanıt
    Memnuniyetiniz hâlâ devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seduna thunder pro için bekleyin arkadaşlar, kargoya verildi 1 haziranın öğlen saatlerinde, 1-2 gün içinde elimde olur diye düşünüyorum. Kullandıkları kargo firması Ankara kargo diye bir firma. Çok fazla olumsuz yorumu var. Bakalım neler olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seceka_ kullanıcısına yanıt
    Şuan şehir dışındayım yaklaşık 3-4 gün sonra ancak paylaşabilirim. Ama simetrik bir şekilde duruyordu. Sancak modeline göre oldukça geniş ve çok daha rahat. İlk izlenimlerim gayet olumlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    Şuan şehir dışındayım yaklaşık 3-4 gün sonra ancak paylaşabilirim. Ama simetrik bir şekilde duruyordu. Sancak modeline göre oldukça geniş ve çok daha rahat. İlk izlenimlerim gayet olumlu.
    Benimkinde de simetri problemi var çok hafif. Ama sorun etmiyorum.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yoktu ama içime şüphe düştü gidince bakacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Sağ ve sol 1-2 cm lik bir fark var. Çok belli olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.