Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.264
Cevap
526
Favori
1.129.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • seceka_ kullanıcısına yanıt
    İstanbul da iseniz halkalı da yerleri var hocam bir deneyin derim :) ama simetri kısmını hallettikten sonra şuan sırt desteği daha bi rahat geldi sanki. Ama markus tan en büyük artısı kolçak ları hocam. İnanılmaz bir mouse desteği veriyor size.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler inceleme için hayırlı olsun. Bir kaç sorum olucak benimde;

    Ayaklarınız yere dizleriniz dik olarak değiyor mu?

    Boyun desteğine yaslandığınız zaman monitöre rahat bakabiliyo musunuz yoksa kafa biraz yukarıya dönük mü kalıyor? Yani kafayı biraz eğmeye zorluyor mu?

    Sırt kısmı çok mu rahatsız edici? Yumuşak şeylerle doldurma ihtiyacını hemen mi hissediyosunuz?

    Son olarak nasıl bi sandalyeden geçiş yaptınız? Muhtemelen benim şuan ki sandalyemden sonra 10 binlik koltuğa geçmiş gibi olucam.

    Edit: Birde kolçaklar sıkı mı yoksa gevşek mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 3 Haziran 2020; 16:49:56 >
  • Teşekkürler, Sıra sıra sorularınıza cevap vereyim.

    -Evet dik olarak değiyor, oturağın bacakları kesmesi/acıtması olayı yok.

    -hayır monitöre rahat bakamıyorsunuz. ama benim için sorun olamayacak ilerde. Yeni masa yaptırıyorum marangoza, hem çift monitör kullanıyorum hemde masanın üstünde kağıt kalem e bide yazıcı olunca masada bana yer kalmıyor :) o yüzden şu tarz bir ürün alıp kasayı masanın altına atıp monitörleri yükseltmiş olacağım. Bence oyun oynamak için yeterli bir pozisyonda kafa desteği, ama yok kağıt kalemle yazı çizeyim, oraya döneyim derseniz yeterli değil. Ama kafa desteğinden tam verim almak için monitör standı KESİNLİKLE ŞART.

    -Sırt kısmı o kadar da kötü değil bu tamamen kişisel bişey, ben biraz rahatıma düşkün olduğum için öyle söyüyorum ama dediğim gibi çok basit şekilde çözülebilir bence.

    -Şu tip bir koltuktan geçiş yaptım. Önceleri deri kaplamaydı 2013 te almıştım. 2015 yılında kumaş kaplattım.2019 da üztüne gaz yağı dökülünce koltuğu değiştirmeye karar verdim. Sırt kısmı omuzlarımı geçmiyordu. 159 tl ye almıştım zamanında.

    -kolçakları ayarladığınız yerden oynamıyor /ayar değiştirmiyor ama kabul edersinizki zorladığınız zaman takır takır hafif bir oynaması var. Ama bu oynamayı tek dirseğinizle bir zorlasanız yapamıyorsunuz.




  • Valla sırt kısmının korkulacak bir yanı yok ben beğendim açıkçası. Yaklaşık 7 yıldır falan şunu kullanıyordum:https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/90339412/millberget-kolcakli-donen-sandalye.aspx

    Bel desteği + sırt bana çok rahat geldi Seduna'da ama bu koltuğu alacak varsa baş desteğini aklından çıkarsın/yokmuş gibi muamele yapsın çünkü cidden sadece işten bunaldığınızda böyle tamamen yaslanıp başınızı koyup tavana bakmaya yarar bu kadar gerideyken. :(




  • Çok teşekkür ederim bende sipariş geçicem birazdan. Kafa desteği için belki oyuncu koltuklarındaki gibi bi yastıkla halledilebilir.
  • Aynen halledilir gibi görünüyor. hayırlı olsun şimdiden :)
  • Bugün Ikea Bayrampaşa dan Markus aldım. Kilitleyip ileri geri hareket edince tak tak ses yapma sorunu devam ediyor. Rahatsız edeceğine karar verirsem bir ay içinde jarvf ile değiştireceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    Bugün Ikea Bayrampaşa dan Markus aldım. Kilitleyip ileri geri hareket edince tak tak ses yapma sorunu devam ediyor. Rahatsız edeceğine karar verirsem bir ay içinde jarvf ile değiştireceğim.
    Aldık bir jarvfjallet gelmedi ki deneyimlerimizi yazalım 16 mayıstan beri bekle kargoya verilsin horoz lojistiğin keyfini bekliyoruz istanbuldan kocaeliye 30'uundan beri gelecek.
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bende 28 mayısta thunder proyu sipariş ettim bugün elime ulaşır büyük ihtimalle. Konuyu bi süredir takip ediyorum ancak mesaj yazmamıştım sizinde sipariş verip ilk izlenimlerinizden bahsedeceğiniz bir yazı yazacağınızı söyleyince bende neden bu koltuğu tercih ettiğimle ilgili yazmak için mesajınızı bekledim ki güncel bi kaynak olsun koltuk arayışındakiler için.
    Şimdi ben neden bu koltuğu seçtim ve yeni koltuk arayışında olanlar nelere dikkat etmeli onunla ilgili kendi çapımda bilgi vermek istiyorum.
    Öncelikle kendim skolyozdan muzdaribim yıllardır ve standart mutfak koltuğunda bel desteğiyle oturuyordum saatlerce. Artık bel ağrılarıma dayanamayacak konuma geldim ve koltuk arayışına girdim.
    skolyozdan ötürü bel desteği ve gerektiğinde ayarlanabilir oluşu çok önemliydi benim için önce oyuncu koltuklarından uygun modellere baktım ancak hem bütçemi çok aştığı için hemde deri oldukları için başka modellere yönelmek zorunda kaldım. Adana da yaşıyorum burda yazın hissedilenin 45 derece olduğu oluyor . bende bu modeli burda okuyunca keşfettim ve hem bütçeme uyduğu hemde fileli olduğu için bunu tercih ettim ki kullanan çoğu kişinin de memnun olduğunu gördüm.
    Ama gelelim en büyük tercih sebebine ve neden çok önemli olduğuna. Bel desteği ergonomik yapısı vs evet bunlar çok önemli ancak bunlarda bel ağrılarınızın belli bir süre geçirecektir arkadaşlar ve çoğu insanın bu özelliği ve önemini atladığını gördüm o da AYARLANABİLİR KOLÇAK, benim gibi skolyozunuz varsa zaten elzem bir şey bu öncelikle onu söyleyeyim ama olmasa dahi kesinlikle alacağınız koltuklarda bu özelliğin oluşuna dikkat etmelisiniz. Nedeni de şu; saatlerce belki masa başında oturuyoruz ve bi koltuğa ilk ottuduğumuzda her yönüyle rahat geliyor ve kolçakları da tam size göre gibi hissediyorsunuz ancak gerçek kullanımda geçen saatler boyunca oturuşumuzu bir çok kez değiştiriyoruz ve bu durumda farkında olmasanızda kollarrınız yeni oturuş pozisyonunuzda farklı bi konum alması gerekirken aynı yerde kalıyor ve belkide çoğunuzun bel ağrılarına sebep olan da bu çünkü dirseğinizi kaldırıp indirmeniz demek omzunuzu kaldırıp indirmeniz demek bunun sonucunda da sırtınız naturel formunu kaybediyor ve eğer çok aşağıdaysa farkında olmadan gerilim yüklüyorsunuz sırtınıza, çok yukardaysa da yine aynı şekilde esnetiyorsunuz.
    benim durumum üzerinden anlatmam gerekirse belime bir desteğin ve baskının olması şart evet ama bunun devamında şöyle açıklayayım, bendeki skolyoz sola doğru eğimli yani belimin sol kısmındaki kaslar sağa göre daha gergin ve bu da sol omzumun sağa göre daha düşük durması demek yani, bana düz oturduğumda sabit kolçaklı hiç bir koltuk rahatlık veremeyecek zira omuzlarımı aynı seviyede tutmak ve belimin gergin kısmını esnetmek için sol omuzun dolayısıyla da dirseğimi daha yukarda konumlandırmam gerekiyor. Bu yüzden de kolçakların ayarlanabilmesi çok önemli. kendi rahatsızlığımdan dolayı yıllarca ağrı çektiğim ve bu ağrıları gidermek üzere sebeplerini de araştırdığım için bulgularımı sizinle de paylaşmak istedim zira çoğu insanın bu özelliği çok önemsemediğini görüyorum ama belki de yaşadıkları sırt,bel ağrılarının %60 ı bundan kaynaklanıyor olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir




  • s0ft kullanıcısına yanıt
    bende dün aldım ama rahatsiz etmiyor beni duymuyorum bile bence çok takmayın belki forumda o sesin çıktıgını yazan birini görmeseniz öyle bir ses cıkardigini farketmiyecektiniz bile.
  • Markusu 2 gündür kullanıyorum sorusu olan varsa cevaplıyabilirim dostlar.
  • Gittim Ikea ya aldım markus u. Bu sandalye defterini de kapatmış olduk.
    Güzel koltuk kardeşime aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemyalcn

    Gittim Ikea ya aldım markus u. Bu sandalye defterini de kapatmış olduk.
    Güzel koltuk kardeşime aldım
    Hocam hangi şehirde stoklarda var nasıl öğrenebiliriz bir yolu var mı? Manisadan izmire gideceğim de eğer yoksa bu durumda boşuna gitmeyeyim diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pweck5

    Hocam hangi şehirde stoklarda var nasıl öğrenebiliriz bir yolu var mı? Manisadan izmire gideceğim de eğer yoksa bu durumda boşuna gitmeyeyim diyorum.

    Alıntıları Göster
    ankara nata vega mağazasından aldım.
    Siz beğendiğiniz ürünün etiketinin fotoğrafını çekiyorsunuz çıkarken self-servis deponun olduğu yerden bakıp alıyorsunuz. 3-4tane daha gördüm gibi ama çalışana gidip sormadım. Kendim aradım buldum. Telefonla ararsanız belki yardımcı olurlar. Kargo ile uğraşmak istemedim çünkü en az 2 haftaya geliyor diye okudum ve bekleyen forumda kişiler var.




  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    şuan sitede sepete eklemeye çalış izin vermeyecek favorilere ekle sonra favori listene git orda mağazaları seçiyorsun stok durumu gözüküyor

    Ümraniye, Kartal, İzmir, Bayrampaşa, Antalya, Bursa, Ankara
  • Benim koltuğun imalatı bitmiş. Teslimata çıkarmışlar. Mağazadaki arkadaş 2 tane fotoğraf gönderdi. Detaylı fotoları ve yorumlarımı geldiğinde ayrıca yazarım.

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 5 Haziran 2020; 11:42:20 >




  • Rampage KL-R96 Camouflage bunu kullanan var mı nasıldır acaba? İnternette araştırınca birkaç kişide gıcırtı sorunu olduğunu gördüm ama koltuk kuponla 1250 liraya geliyor ve tasarımı güzel gözüküyor. Rampage markası hakkında fikrim yok. Bu fiyat civarında iyi bir koltuk öneriniz var mı? İnternette hiç XDrive marka koltuk bulamıyorum. Sadece kendi sitelerinde satıyorlar ve nerdeyse DXRacer fiyatına satıyorlar koltukları. O parayı verdikten sonra gider Cougar ya da DXRacer alırım zaten.
    https://www.trendyol.com/rampage/kl-r96-camouflage-sari-siyah-oyuncu-koltugu-p-35332002




  • Seduna Thunder Pro güzel mi kullananlardan yorum bekliyoruz.

    markus nasıl? ikisi arasınad kaldım.
  • Markus siparişim elime ulaştı. Daha önce alıp deneyimlediğim standart ofis koltuklarına göre fark çok bariz. Oturak yeri yumuşak, sırt desteği oldukça konforlu. Malzeme kalitesine 10/10 verdim. Tek eksi yanı arkaya yaslanıp belli bir yerde sabitlediğinizde arkaya tekrar yaslandığınızda çıt diye metalin birbirine çarpma sesi geliyor. Bunun harici sorunsuz bir koltuk.
  • Bastık parayı, xDrive 15'li modelini aldık valla gaza gelip. Biraz zamlanmış galiba ilk çıktığında 999 TL'ye satılıyormuş ama şu an xDrive tüm koltuklarına zam getirmiş. n11'de falan daha pahalıydı zaten. Koltuk gelsin incelemesini yapacağım.

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.