Yüzbaşı
24 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri
+90 (212) 936 09 63

Bu numaraya dikkat arkadaşlar.Az önce aradılar güya Genel yaşam ve sağlık merkezine geçen sene kayıt olmuş ve bir ödeme yapmışım bu sene neden ödeme yapmadınız diye hesap dordular. Ben de yok öyle bir şey kanıtlayın diyorum ha o zaman iptal etmek istediğinizi söylüyorsunuz deyip 2400 lira taahhüt iptal bedeli ödeyeceksiniz dediler.Kızamıyorum da toplum içinde saçmalamayın yok öyle bişe diyorum.Suratına kapattım. Numarayı netten aratır aratmaz bir dolandıcılık furyası olduğunu öğrenmiş oldum.Siz de dikkat edin...
...
Yanlışlıkla galaxy note 2'nin root dosyasını s3'e yüklemekle telefonun dokunmatik ve kapasitif tuşlarının çalışmamasına neden oldum...Sonrasında nice stock ve custom romlar ve kerneller denediysem düzelmedi...Şu anda dokunmatik çalışmadığından otg ile usb mouse takılı onun sayesinde yazabiliyorum...Bu arada işlemlerden dolayı sayaç 20'ye çıktı...Teknosa C5 garantili olduğu için teknosa'ya göndermeden önce telefonun orjinal haline döndürülmesi için izlenecek adımlarda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Yurt dışına birkac gun icinde euro gondermem gerekiyor yalniz; western union 400 € icin 38 € istedi..Moneygram'da benzer fiyat biçti nasıl yaparım ?
Bulabileceğim bir yer bir site var mı acaba bildiğiniz...Acil cevap icin simdiden tesekkurler...Ayrica orjinali aydinlatmali degil boyle bir sey mumkun mudur?
Hem kısa sohbet etmek hem de laptopumun verdigi hatayi gidermek icin sana 10 dk ayirayim diyen varsa pc den anlayan pm atin arayayim...icimden geldi...4-5 sene once yaptik dh den bir arkadasla...

Teknik destek konusu degildir...
Bu hatayi aliyorum...Acer 8930 laptopum acilmiyor..Onarma sayfasi cikiyor onayliyorum ilerleyip birseyler yapiyor tekrar resetleyip ayni ekrana dönüyor...Yardim edebilecek var mi...Simdiden tesekkurler...

Note'da denedim gayet hoş bir aparat...
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.233
İkinci El Bölümü Mesajları: 142
Konularının görüntülenme sayısı: 8.623 (Bu ay: 286)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.