Şimdi Ara

Bileği Kalınlaştırmak veya Güçlendirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırdığım kadarıyla bileği kalınlaştırmak pek mümkün değilmiş fakat ön kol çalışarak bileği güçlendirebilmenin mümkün olduğun söylüyorlar. Fazla ağırlık altına girmek istemiyorum evde ağırlık setim de var ama şınav mekik barfiks şeklinde takılıyorum. Bunun haricinde el yayım var bunun ne derece faydası olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• el yayı başta işe yarar fakat sonra yerinde sayar. yük artmıyor çünkü. reverse curl yapabilirsin, etkilidir. brachiradialis'di galiba önkoldaki kas. çalışırsan hoş bir görüntü oluşturur.
  • Evet Bilek kısmı kalınlasmiyor boşuna uğraşma ama onun 3 4 cm aşağısindan kalınlasmiyor baslar çalışırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta -- 24 Ocak 2016; 0:04:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende o bölgeden şikayetçiyim.Kolum uzun çok ince duruyor o bölge.Genetik bilekte kalın değil hepten ince duruyor.Deadlift falan yaparken büyür diye hiç ellemiyorum ama olacak gibi değil ayrı bir hareket mi yapsam o bölge için acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok uğraştım ama bi nane olmadı.yinede barfiks çekmek baya çalıştırıyor o kası
  • deadlift hemen hemen en iyi hareket ama öncesinde o bölgeyi aktif etmeyi öğrenmen gerekiyor. daha önce demiştim zaten, curl'ü anlattığım gibi yap, sık iyice önkol parmaklarda çalışsın iyice. barfiks, rowda da aynı şey. kolu kullandığın her hareket diyebilirim. böyle çalışırsan ekstra bir şeyler eklemeye gerek yok ama reverse curl gayet iyidir. böyle çalışmıyorsan iki hafta git böyle, liftlerinin sağlamlaştığını göreceksin. yerden bir şeyler kaldırırken de daha rahat edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.