Şimdi Ara

Bilal 2 ayda 2 gemi indirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 2 ayda dolar 3,06'ya çıktı, 118 vatan evladı şehit oldu, milli gelir 10 bin doların altına düştü. Ama üzülmeyin Bilal'in işleri tıkırında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan, armatörlüğü sevdi. Amcası ve eniştesiyle birlikte Üsküdar’da kurduğu BMZ Grup Denizcilik şirketi, son 2 ayda filosuna 2 tanker birden ekledi. Bu 2 tankerin fiyatının 36 milyon dolar (110 milyon lira) olduğu öğrenildi. Böylece şirketin sahip olduğu gemi sayısı 5′e yükseldi. Gemilerin toplam maliyetinin de 90 milyon dolara (275 milyon lira) çıktığı ileri sürüldü. AKP’nin tek başına iktidarı kaybettiği 7 Haziran’dan bu yana piyasalarda kriz yaşanırken, Bilal’in şirketi etkilenmedi.

Bilal Erdoğan gemi sayısını 5’e çıkardı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan, amcası Mustafa Erdoğan ve halasının eşi Ziya İlgen ile birlikte kurduğu BMZ Group Denizcilik Şirketi, filosuna 5 Ağustos’tan bu yana iki tanker birden ekledi. Şirketin aldığı yeni iki geminin, 36 milyon dolara mal olduğu öğrenildi. Adı Bilal’in, amcası Mustafa’nın ve halasının eşi Ziya’nın başharflerinden oluşan BMZ Denizcilik’in, Haziran 2014’ten bu yana filosuna kattığı 5 geminin toplam maliyetinin 90 milyon doları bulduğu da öne sürüldü

Kaynak:http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/bilal-2-ayda-2-gemi-indirdi-935224/

Yorum sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 15 Eylül 2015; 12:41:15 >

• Yavrum bilol götürrr
  • bilal iyi kazanıyor ama birde sıfırlamayı bilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: temür

bilal iyi kazanıyor ama birde sıfırlamayı bilse

iyi anlatmak gerekiyor nasil sifirlanacagi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İftira atmayın gemi var gemicik var. Siz de uygun fiyata gemi bulun siz de indirin. Adam çalışıyor kıskanmayın.
  • Aydin dogan fox bir dunya insan ne kazandi onlarida bir yazaydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemileri ben sattım

Yazıldığı gibi 36 milyon dolar değil

35 milyon 990 bin dolar

Sallamayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlar gemicik bir kere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son derer iyi bı haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemicikler,gemicikler katlansin hep gemicikler hoppiii

• sözcü gazetesi ak parti lehine tek bişey yazsa o an ak partiyi desteklemeyi bırakırım.ağa babaları israil olan bir gazete kimin aleyhine yazıp çiziyorsa bilin ki o doğru yoldadır.kimi allayıp puluyorsa gittiği yol yol değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

sözcü gazetesi ak parti lehine tek bişey yazsa o an ak partiyi desteklemeyi bırakırım.ağa babaları israil olan bir gazete kimin aleyhine yazıp çiziyorsa bilin ki o doğru yoldadır.kimi allayıp puluyorsa gittiği yol yol değildir.

Boşver onlar doğruları yazmaya devam etsin,sen de körü körüne inanmaya devam et...
  • Yakışır ulke itibari cok arttı maşallahi var ülkenin .

İspanya'dan arkadas aradı dalga gecti sizin Cumhurbaşkanın in oğlunda 3 gemi var diye aksam arayıp ben dalga geceyim biraz

• babasının oğlu. biraz daha zeki olsa bill Gates i geçerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Aydin dogan fox bir dunya insan ne kazandi onlarida bir yazaydin

iyi aydın doğan fox kazanıyor diye bilal oğlan da çalsın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristran

quote:

Diyorumki biri caliyorsa diger calanlarida soyleyin ozaman samimi geliceksiniz diyorum ama anlamiyorsunuz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tristran

quote:

Diyorumki biri caliyorsa diger calanlarida soyleyin ozaman samimi geliceksiniz diyorum ama anlamiyorsunuz :)

Anlamayan sensin. Aydın doğanın babası bu kadar güçlü siyasi mi?

Aydın doğanın başbakan olan babası telefonla aydın doğana paraları sıfırla dedi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

sözcü gazetesi ak parti lehine tek bişey yazsa o an ak partiyi desteklemeyi bırakırım.ağa babaları israil olan bir gazete kimin aleyhine yazıp çiziyorsa bilin ki o doğru yoldadır.kimi allayıp puluyorsa gittiği yol yol değildir.

Boşver onlar doğruları yazmaya devam etsin,sen de körü körüne inanmaya devam et...

ben boşveriyorum zaten onları.sana tavsiyem sende biraz milli olanları oku.bir atasözümüz var ya" it ürür kervan yürür." yanlış anlama sözüm sözcü gazetesine.

• Anlamadım bıbıcım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

ben boşveriyorum zaten onları.sana tavsiyem sende biraz milli olanları oku.bir atasözümüz var ya" it ürür kervan yürür." yanlış anlama sözüm sözcü gazetesine.

İt ürür kervan yürür sence bu habere uyan bir atasözümü?Yani bu yapılanlara inanmıyormusun ya da biz ne kadar böyle haksızlıklara tepki göstersek de onlar yapmaya devam eder ve ben oyumu hala vermeye devam eder miyim mi demeye çalışıyorsun?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.