Şimdi Ara

Bilal 2 ayda 2 gemi indirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Çok şey var lakin yazsamda bişi değişmeyeceği için yazmıyorum

Dene bakalım.
    Biz her türlü garipliğinize rağmen iki laf anlatmaya çalışıyoruz. Ancak çoğu zaman senin şu sözde kibirli, bilmiş tavrınızla karşılaşıyoruz. Yolunda gittiğiniz adamı ve etrafındakilerini kusursuz görmeye devam ettiğiniz sürece de boş kibriniz sürecek. Hoş on yıllardır temel anlayış ''bal tutan parmağını yalar'' ve az önce söylediğin gibi ''zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, çatlayın da patlayın'' sığlığında olduğu için bazen bana da size laf anlatmaya çalışmak saçma geliyor.

• 1881 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sizi severim konuda trolleme vs peşinde değilsiniz.
    Anlatmaya çalıştığım şey Türkiyede kaç gemi var kaçı şahsa veya şirkete ait bu gemilerin maliyeti ne kadar ve Türkiyede kaç Zenginin bu gemiler gibi gemilerin 10 katını alacak serveti var. koca Türkiyede sadece 5-10 gemi varmış gibi ve bu gemilerin hepsi Bilal Erdoğanınmış gibi gösterilmesi ne kadar doğru.
    Anlatsamda anlamazsınız dediğim konuda siz dindarları muhafazakârları dünyadan elini eteğini çekmiş insanlar gibi düşünüyorsunuz her zaman. Bu yanlış bir düşünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle sizi severim konuda trolleme vs peşinde değilsiniz.
    Anlatmaya çalıştığım şey Türkiyede kaç gemi var kaçı şahsa veya şirkete ait bu gemilerin maliyeti ne kadar ve Türkiyede kaç Zenginin bu gemiler gibi gemilerin 10 katını alacak serveti var. koca Türkiyede sadece 5-10 gemi varmış gibi ve bu gemilerin hepsi Bilal Erdoğanınmış gibi gösterilmesi ne kadar doğru.
    Anlatsamda anlamazsınız dediğim konuda siz dindarları muhafazakârları dünyadan elini eteğini çekmiş insanlar gibi düşünüyorsunuz her zaman. Bu yanlış bir düşünce

Her ülkede aşırı zenginler var. Şu ya da bu şekilde varlar.
    Sizin düştüğünüz yanlış o örnekleri göstererek, siyasete fakir girdiği söylenen bir adamın (hele ki ümmetin lideri olduğu iddia ediliyorsa) oğlunun sıradan vatandaş için uçuk bir noktaya gelmesini savunmak, olağan göstermek. Ve bunu savunurken de az önce söylediğim gibi sığ bir söylem kullanmak.

Biz manyak mıyız durduk yere zengin bir adamın malına laf edelim? Koç da Sabancı da ve bilmediğim nice zenginler de bu ülkede varlar ve var olmaya devam edecekler. Eğer ki illegal kazançları varsa hukuk devreye girer ve gerekeni yapar. Ancak o hukuk da muktedirin zararına olduğu zaman bu şirketlere dokunmaz, her şey yolunda giderken rutin incelemeleri yapar ve cezaları keser. Kesmelidir.

Tarafsız bakamıyorsunuz sadece Erdoğan soyismi yüzünden karşısınız.
    Diğer paragrafta söylediğiniz hukuk vs onlarada inanmıyorum en basitinden bu ülkeye kaçak yakıt sokar iken yakalanan po (o zaman doğanındı belki şimdi de onundur takip etmedim) hiçbir ceza almadı yada aldı da alması gereken cezanın kırktabirini aldı.

• quote:

Tarafsız bakamıyorsunuz sadece Erdoğan soyismi yüzünden karşısınız.
    Diğer paragrafta söylediğiniz hukuk vs onlarada inanmıyorum en basitinden bu ülkeye kaçak yakıt sokar iken yakalanan po (o zaman doğanındı belki şimdi de onundur takip etmedim) hiçbir ceza almadı yada aldı da alması gereken cezanın kırktabirini aldı.

İntikam hissiyle ülke yönetilmez. Madem onlar almadı, oh bize de ceza yok, yaptırım yok mantığı kötü. Nedir yani ülkede iktidarı ele geçiren bir öncekinden hep intikam mı alsın? Aklıma bu durumlarda Kibar Feyzo filminde falakaya yatırılan Adile Naşit geliyor:
    ''-Vur ula dinsizin oğlu! O sopa bizim de elimize geçmez mi?''

Adalet sözüyle yönetime gelenler, adaletsizlik yapamaz. Hele ki o sözü verenin oğlu!

• Hayır memlekette gemi almak yasakta bizim mi haberimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

sözcü gazetesi ak parti lehine tek bişey yazsa o an ak partiyi desteklemeyi bırakırım.ağa babaları israil olan bir gazete kimin aleyhine yazıp çiziyorsa bilin ki o doğru yoldadır.kimi allayıp puluyorsa gittiği yol yol değildir.

http://galeri.uludagsozluk.com/r/4-eylül-2012-sözcü-manşeti-319733/

Kardes buyur. 1 kasimda hatirla bu yardimimi

Çarpıtma intikam vs kastetmedim demedim ben vergi kaçıran vs kim varsa ceza yesin.
    Ama siz sizden olanı yada kendinize yakın gördüğünüz kişilerin usulsüzlüklerini savunursunuz göz yumarsınız hep.

• quote:

Çarpıtma intikam vs kastetmedim demedim ben vergi kaçıran vs kim varsa ceza yesin.
    Ama siz sizden olanı yada kendinize yakın gördüğünüz kişilerin usulsüzlüklerini savunursunuz göz yumarsınız hep.

Anladım kardeşim.
    Bilhassa ikinci cümlen için çok teşekkür ederim. Hayırlı günler.
  • Aaa öyle deme onlar zaten zengindi..Adam ticaret yapiyor(!)siz de bok atiyorsunuz hemen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.