Şimdi Ara

BIKTIM BU UYANIK GEÇİNMİŞLİĞİMİZDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2. El 508 sw bakıyorum ve fiyatlar maaşallah sıfırından fazla hemde öyle böyle değil. Geçen sene sıfırı 71-72 ye alınıyordu şimdi 2-3 yaşında 50-60.000 km dekiler 75-80.000. Sorunca aynı geyik , bunun şimdi sıfırı bu kadar falan. Sanki altına endeksli. Bayinin elindeki 2. El araçlar bile böyle. Adama yalnız diyorum takasa 2011 cmax verelim kaça sayarsınız. Biz almışız 58 e, bayi 49-50 verelim diyor. Ee bununda bugün sıfırı 90.000 TL. Burda hesap hemen değişiyor. Memleket olarak çok mu akıllandık ben mi aptal kaldım anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Bayi piyasa degerini vermez. %10 altını verir. 49-50 veriyorlarsa 55 ederi var aracınızın. E zaten 58'e almışsiniz. Cok sasirilacak bir durum yok gibi..

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Bayi piyasa degerini vermez. %10 altını verir. 49-50 veriyorlarsa 55 ederi var aracınızın. E zaten 58'e almışsiniz. Cok sasirilacak bir durum yok gibi..

Tamam ben buna biley demiyorum. Ama kendi elindeki 2. El araca olduğu sene değil daha sonraki senelerdeki sıfır fiyatından bile fazla fiyat çekiyor ve bunu şu an sıfırı bu kadar lafına endeksliyor. Bunu şu şekilde düşün ben aracı 58 aldım 3 sene bindim ve şu an bunun sıfırı 90.000 diye götürüp 85.000 e satmaya çalışıyorum. Adamların yaptıkları bu, sadece bayi de değil birçok bireysel satıcıda bunu yapıyor. Gerçi ilanlarda hep beklemede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 8 Ağustos 2014; 0:46:36 >

Aynı aracı daha uyguna bulabiliyor musunuz? Cevap hayırda piyasası istenen rakamlardadir..

Aşağı yukarı hep aynı fiyatlar ama hiç hareket yok ilanlar yerinde sayıyor. Dikkat ediyorum bazen 8-10 bin birden aşağı çeken oluyor ve o zaman araç 2 güne gidiyor. Ki asıl değeri o.

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

Aynı aracı daha uyguna bulabiliyor musunuz? Cevap hayırda piyasası istenen rakamlardadir..

Aşağı yukarı hep aynı fiyatlar ama hiç hareket yok ilanlar yerinde sayıyor. Dikkat ediyorum bazen 8-10 bin birden aşağı çeken oluyor ve o zaman araç 2 güne gidiyor. Ki asıl değeri o.

Satamayinca mecburen indirecekler, isin kuralı bu. Pahalı fiyat çekiyorlar demeye gerek yok, su akıyor yolunu buluyor. Siz de indirenleri kovalayın..

Daha Fazla Göster
  • C30'dan sonra pejo dertli gelir; bence yine volvo bakın ama Opel falan olabilir. Olay uyanıklığa gelince bizim ülkede sorsan en aptal adam bile kendini en akıllı adam ilan eder bizim millet daha kendini tanımıyor, zaten bu yüzden sınav faciaları oluyor kendini tanımayan sınırlarını bilmeyen aileler kendi gibi sınırları olmayan çocuklar yetiştiriyor sonuç olarak bu kendini tanımayan çocuklar okula bile uğramadan tıp istiyorum diye ortada geziyor; sonu facia olunca evden kaçtı, camdan atladı faciaları dinliyoruz. Bunun yollarda olan kısmı kamyon kullanıyor adam merkezkaç kuvvetini bilmiyor kamyonu deviriyor.
    Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-doktordan-insignia-sports-tourer-174272824/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-astra-174092438/detay

• "Kayseriliye sormuşlar 2 kere 2 kaç eder diye.Alırken mi satarken mi demiş."
    Aynı o hesap memleketimin güzel insanları çok akıllıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

Satamayinca mecburen indirecekler, isin kuralı bu. Pahalı fiyat çekiyorlar demeye gerek yok, su akıyor yolunu buluyor. Siz de indirenleri kovalayın..

1 ay önce düşen araçlar vardı, şu an pek yeni ilan yok. İlan verende bakıyor ooo millet bu kadar yazmış bende yazayım diyor. Sonuç beklemedeyim.

• O değilde garip olan bir ara hatırladığım kadarıyla bakıyordum C5-508 aynı fiyatlarda seyrediyorlardı aynı özellikteki araçlar.

Sonra birden ne oldu bilmiyorum 508 makyaj yemesine rağmen fiyatları arttı.
  • Tabiki aldığı fiyattan pahalı satacak. 1994 yılında 293 milyona Tempra Sx-A aldık. 2006 yılında 7,5 milyara sattık. Sizin mantığınıza göre 293 milyondan daha mı ucuza satmamız gerekiyordu? Biz kar mı etmiş olduk?

Eğer bahsettiğiniz kişi o para ile araba almasaydı ve çeşitli yatırımlarda bulunsaydı ( altın, döviz, faiz gibi) 3 yıl sonra aracı size satmak istediği fiyattan fazla mı olurdu parası az mı? Kar edip etmediği buna göre anlaşılır.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • Kafası insan kazıklamaya çalışan, gelene geçene ağam paşam çekmeye alışmış insanların nasipsizliği...
    Herşeyi zorlaştırmak..

Yoksa piyasasi oyle ama fazla fiyat cekiyorlar demenin bir manasi yok. Aracin piyasasi kaca satiliyorsa odur. Siz sattiginiz ve aldiginiz fiyati yazin biz de haa tamam bak piyasasi buymus diyelim.

Orijinalden alıntı: vozer

Tabiki aldığı fiyattan pahalı satacak. 1994 yılında 293 milyona Tempra Sx-A aldık. 2006 yılında 7,5 milyara sattık. Sizin mantığınıza göre 293 milyondan daha mı ucuza satmamız gerekiyordu? Biz kar mı etmiş olduk?

Eğer bahsettiğiniz kişi o para ile araba almasaydı ve çeşitli yatırımlarda bulunsaydı ( altın, döviz, faiz gibi) 3 yıl sonra aracı size satmak istediği fiyattan fazla mı olurdu parası az mı? Kar edip etmediği buna göre anlaşılır.

Araba yatirim araci değil, ulasim aracidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şeytan ayrıntıda gizlidir.

Suç detayda saklıdır.
  • Ocaktan itibaren sifir ve ikinci el fiyatlari inanilmaz artti ve neredeyse fiyatlar artik oturdu. İndirim gelmedikce dusecege de benzemiyor pek.

Sifiri artan aracin ikini el fiyatinin da artmasi bence gayet dogal, sonucta zaten adam satamiyorsa o fiyattan indirim yapmak zorunda. Serbest piyasa bu arkadaslar isteyen istedigi fiyata satar arabasini aldigi fiyata satmak zorunda diye bir kural mi var?

Zaten satabiliyorsa piyasasi odur. Ayni zamanda tutulan araclar yuksekten satabiliyor yoksa her araca yazin bakalim kim ariyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.