Şimdi Ara

bıktım artık bu TURKCELL REKLAMLARINDAN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bir saçmalık yaptıklarının farkında değil mi bu adamlar?

avea diyorki, 19 liraya= 500 dk her yöne+1000 sms+1gb internet
    turkcell diyorki, 21 liraya= 500 liraya her yöne

ben olsam reklam yapamam utanırım valla.. takip mi etmiyorlar nedir

♣Intel Core I5 3570K 4.2GhzZ77A-GD55 2667Mhz(O.C) ♣ Zalman Z11 Plus High Performance ♣ SEAGATE 1 Terabayt 7200RPM Hard Drive Disk ♣
    ♣Sapphire 7870XT GDDR5 2GB 256BIT ♣ Corsair 750W +80 Güç Kaynağı ♣ Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz

Toyota Avensis 132HP Manuel Elegant Extra
    Sony Tablet S113 3G WIFI
  • evet farkında değiller bencede örneğin ben hiç başka operatörleri dikkate bile almıyordum araştırmayı sevmem böyle şeyleri ancak bi bakayım dedim diğer operatörlerin tarifelerine ertesi gün gidip vodafone aldım sadece sms ve gece konuşma tarifesi için

Turkcell öylemi kaliteyi arayan elit insanların mekanı.
  • Avea kullanıyorum, ev Konya - Karatay - Ankara Caddesinde, cayır cayır çekiyor gavur gibi. İnternet hızıda çok iyi.

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Avea o interneti ve konuşma dakikalarını veriyor ama bi takım sorunlar var mesela;
    İnternet bağlantısı kopabiliyor ve şehrin tam göbeğinde 3g ile bağlantı kuramıyorsun gprs ile veri transferi yapıyorsun.
    Şehrin tam göbeğinde konuşma yaparken ses kesintili geliyor veya kesintili gidiyor.

Bu algıyı yaratan ve oluşturan bu gibi yazılar oluyor.Zaten bizim Türk insan kullandığı mala toz kondurmaz biraz da parasını çok ödüyorsa offlar olsun.Turkcell insanların kafasına bir kere elit yaftasını oturtturdu az biraz kalite ile de milleti sömürüyorlar sonra neden Türkiye'nin en zengin birinci kuruluşu diye isyan etmemek lazım. Tarifeler can yakıyor ama tıpkı kim ne derse desin İphone mantığı kaybolmuyor.

Güney Kore Sinema Sever

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Avea o interneti ve konuşma dakikalarını veriyor ama bi takım sorunlar var mesela;
    İnternet bağlantısı kopabiliyor ve şehrin tam göbeğinde 3g ile bağlantı kuramıyorsun gprs ile veri transferi yapıyorsun.
    Şehrin tam göbeğinde konuşma yaparken ses kesintili geliyor veya kesintili gidiyor.

Hocam o zaman senin telefonun hoparlorunde problem var. Ben sehirden 4-5 km uzagim hicbir kesinti olmadi ne nette ne de konusmada.
  • valla herkes turkcell'e pahalı falan diyo ama turkcell iletişim merkezlerine bakıyorum içersi hep dolu hep dolu.. bugün bir time gittim, abartısız içerde 15 kişi falan çalışıyordu. vodafone ve avea'nın şubelerini ben hiç o kadar kalabalık görmüyorum.. turkcell pahalı ama gerçekten interneti falan çok hızlı..

Orijinalden alıntı: photo_canon1

nasıl bir saçmalık yaptıklarının farkında değil mi bu adamlar?

21 liraya 500 liraya her yöne

Orijinalden alıntı: elzemsin

valla herkes turkcell'e pahalı falan diyo ama turkcell iletişim merkezlerine bakıyorum içersi hep dolu hep dolu.. bugün bir time gittim, abartısız içerde 15 kişi falan çalışıyordu. vodafone ve avea'nın şubelerini ben hiç o kadar kalabalık görmüyorum.. turkcell pahalı ama gerçekten interneti falan çok hızlı..

bu memlekette kazıklanmayı seven insanların 2sözü vardır. Nokyadan şaşmıcan abi. Türkselden şasmıcan abi.
  • kocaelide yaşıyorum. internet hızı gayet iyi avea'nın. forumda gezerken, video izlerken falan. memnunum. şuan en kötü operatör kesinlikle turkcelldir. hadi diyelim bu 19 luk paket yok. vodafone un genç avantaj paketi turkcelldeki bütün paketlerden iyidir.

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Şuan'da imzasını okuduğunuz kullanıcı tamamiyle hayal ürünüdür.(21 Aralık 2012'de hayalleriyle birlikte ölmüştür.21 Aralık anısına..)
    Mert! 02/10/199? - 21/12/2012

• quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

Avea kullanıyorum çekim gücünden yana hiç bir sıkıntım yok. Kendini kandırmasın kimse.

Meramdayım 500 gb dosya indirdim bir kere bile kopma olmadı.
    tukcell'in kazıkladığı adamlarda turkcell kalitesi diye dolanırlar ortada

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

• Bence en iyi operatör Vodafone'dur.Kendim kullandığım için söylemiyorum,zamanında avea da kullandım,şehrin göbeğindeki dershanemizde mesajlaşmak veya telefonla konuşmak için teras katına çıkardık Vodafone'lular ve Turkcell'liler patır patır konuşurken aşağıda.Bu da bana koyuyordu,vodafone'a geçtim hemenTurkcell aşırı pahalı,avea adam akıllı çekmiyor,geriye tek bir seçenek kalıyor,Vodafone.Tarifeleri de avea kadar iyi olmasa da,yeterli seviyede.Bu arada 12.000'lik sms'i 9 TL'den 9.9 TL'ye çıkarmışlar insafsızlar

Volvo For Life.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

quote:

Bu algıyı yaratan ve oluşturan bu gibi yazılar oluyor.Zaten bizim Türk insan kullandığı mala toz kondurmaz biraz da parasını çok ödüyorsa offlar olsun.Turkcell insanların kafasına bir kere elit yaftasını oturtturdu az biraz kalite ile de milleti sömürüyorlar sonra neden Türkiye'nin en zengin birinci kuruluşu diye isyan etmemek lazım. Tarifeler can yakıyor ama tıpkı kim ne derse desin İphone mantığı kaybolmuyor.

2 seneden fazladır ayda 5 lira mı sabit ödüyorum 120 dk için.Bir de internet paketi alıyorum ,cogu zaman wireless kullanıyorum zaten.Bana daha uygunu yok suan Turkcell kalitesi
    Sizin dediğiniz Turkcelli babasının malı gibi koruyanlar kadar,bir de düşmanı gibi sövenler var.Aynı kefede benim için.Ya da adam alsın sanane kardeşim.İnternet ve çekim gücü olarak cidden fark var ama o yüzden bayadır turkcell kullanıyorum.Ha çok uygun bi tarife olur geçerim avea ya.
    .
    .
    .
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Bence en iyi operatör Vodafone'dur.Kendim kullandığım için söylemiyorum,zamanında avea da kullandım,şehrin göbeğindeki dershanemizde mesajlaşmak veya telefonla konuşmak için teras katına çıkardık Vodafone'lular ve Turkcell'liler patır patır konuşurken aşağıda.Bu da bana koyuyordu,vodafone'a geçtim hemenTurkcell aşırı pahalı,avea adam akıllı çekmiyor,geriye tek bir seçenek kalıyor,Vodafone.Tarifeleri de avea kadar iyi olmasa da,yeterli seviyede.Bu arada 12.000'lik sms'i 9 TL'den 9.9 TL'ye çıkarmışlar insafsızlar

Vodafonda yapmış kampanya
    500 dk 50 sms 50 mb internet 21 liramıydı 25 liramıydı neydi. TL yüklerken bile illaki 25 TL üzeri yüklemen gerekiyo Turkcellde Vodafonda. Avea'da 19 TL 20TL yüklesen yetiyo.

• Rekabet Kurulu'nın Turkcell'in fiyatlarını düşürmesine izin vermediğini duymuştum daha önce. Eğer doğruysa, kalitesini kanıtlar zaten.

Buna ek olarak şöyle bir örnek vereyim. Babamlar şirket olarak AVEA'ya geçtiler. Çok daha ucuzdu o zaman Turkcell'e göre yaptıkları anlaşma. Ondan sonra sorunlar başladı. Her konuşmamızda telefon en az 1 kere kesilirdi. Trafikte vs. işkence oluyordu bazen konuşmak. Buna ek olarak, şöyle bir sorun başladı. Arabanın araç kiti benim konuştuklarımı bana geri göndermeye başladı. Yani konuşurken kendi sesimi duyuyordum. Sanırım turkcell'de bunun için bir filtre var (bi ara HD ses falan bişeyler dediler ya, bununla ilgili olabilir) çünkü eskiden (aynı araba, aynı yollar, aynı hız) hiçbir zaman kendi sesimi duymazdım. Buna ek olarak, yol sesini de daha fazla duymaya başladım.

Çekim gücü olarak çok bilmiyorum, çünkü babam kullanıyor hattı. Fakat o AVEA'ya geçtikten sonra bunları gözlemledim ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.