Sistem Önerisi 120.000₺ Bütçeli
Merhabalar uzun süre sonra tekrardan masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Müşterimin kartıyla vade farksız yada farklı en az 6 taksitli toplamda 120.000₺yi geçmeyecek bir sistem önerisi arıyorum. Fiyata monitör-kasa dahil olacak. Monster hazır kasalara bakıyordum kafam iyicene karıştı çok uzak kalmışız maalesef. Güncel yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler
Kullanım amacı daha çok günlük ve oyun üzerine olacaktır.
Bütçeyi gereksiz kullanmamak adına bu fiyata koltuk ve masada dahil edilebilir.
itopyanın taksit seçenekleri uyuyor, öncelik itopya olursa sevinirim hazır sistemlerden seçsek olur gibi
ekleme: monster tulpar ile itopyadaki sistemleri inceledim, bütçeyi kasa kısmında düşürüp çift monitör ve masa sandalyede mi eklesem diye düşünüyorum kafalar iyicene karıştı :)
6-7Bin Bütçeli Ekran Kartsız Kasa
Merhabalar arkadaşlar, çift monitör olarak otomotiv yazılımlamada arduino ile çalışacağım kasaya ihtiyacım var. Elimde RX570 4G ekran kartı mevcut bunu değerlendirmeyi düşünüyorum. Bilgisayarın hız ve akıcılığı çok önemli. Bazen moba oyunları için kullanabilirim(LoL vs gibi) onun haricinde aktif olarak kodlamayla uğraşıcam. Disk boyutu 1TB ve harici SSD ile desteklemek istiyorum. Bu bütçelere bu tarz bir kasa toplanır mı? Kasanın tipi ledi vs önemli değil tamamen işlevsellik ön planda. Değerli yorum ve önerileriniz için teşekkürler.
dip: Sadece kasa olarak ayırdığım bütçe monitör klavye mouse gibi bileşenler hariç. Bu bütçe beklentilerimin üstündeyse daha uygun kasalar olabilir veyahut daha yüksek bütçelere çıkabilirim.
Golf 7 ve Golf 7.5 Carplay Appconnect Aktivasyonu
|
Ücretli Tabela Tasarımı Yaptıracağız
|
Anneannem ile Dedemi Arıyorum
|
E5 Otobüs Hız Sınırı İhlali
|
|
Beyler bu kimdi?[SSLI]
Kaza Yaptık Tahmini Masraf
|
Jungle'in Ranked günlüğü [West - Bronze 1]
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: DonanımHaber
|
♣Intel Core I5 3570K 4.2Ghz♣ Z77A-GD55 2667Mhz(O.C) ♣ Zalman Z11 Plus High Performance ♣ SEAGATE 1 Terabayt 7200RPM Hard Drive Disk ♣ ♣Sapphire 7870XT GDDR5 2GB 256BIT ♣ Corsair 750W +80 Güç Kaynağı ♣ Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz ♣ Toyota Avensis 132HP Manuel Elegant Extra
Sony Tablet S113 3G WIFI |
| 9ff6933b9d7ae12ea8a14a38f62f91a51.png |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.647
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 735)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 165 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0