Gına geldi bu illet hayvanlardan masamın üzerine herhangi bir yiyecek koyamıyorum anında gelmeye başlıyorlar birde 5 katta dublex evde oturuyorum ona rağmen ordu şeklinde geliyorlar bu gün 1 şişe kolanya aldım bunların yuvasını bulup tamamını içine döküp kökünden kazımak istiyorum kaç tane olurdum supugeyle çektirdim gene geliyor bıkmadan usanmadan geliyor kökünü kazımak içiin yuvalarını nasıl bulurum size yemin ederim elimde çakmak kolanya hazır bekliyorum okadar illallah geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karınca yuvası nasıl bulurum

-
-
Bi karıncayı takip et
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinBi karıncayı takip et
Ben ciddiyim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karınca yemleri var.
bir gün benim odama da gelmişlerdi sürü şeklinde, bir süre öyleydiler. en son yeter diyip karınca yemi aldım. bu böcekler için olan var ya ev şeklinde gibi küçük kare bişi yuva görünümlü. onu koydum kapı girişlerine köşelere. mucizevi bi şekilde kesildi. ölmüşlerdi ama o karınca yeminin etraafında ölmüş duruyorlardı :( üzülmüştüm.
-
Bende aldım koydum yanından geçiyorlar arada müze gibi içine girip çıkıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geldikleri yeri takip edeceksin şaka değil ciddiyim.
ben bu yaz bizim evde 5-6 farklı yerde yuva buldum ve hepsini yok ettim.
yuvaları büyük ihtimalle tek yerde değildir. takip ede ede bulacaksın.
öldürdükten sonra tekrar aynı yerden çıkabiliyorlar o zaman tekrar öldürmen lazım.
yapman gerekeni söylüyorum. internete bayer blattanex yazıyorsun ve bu ürünü alıyorsun. yuvayı tespit ettikten sonra gece vakti bu tozdan çok az bişey yuvaya girip çıktıkları yere döküyorsun. sabah karıncasız uyanıyorsun. eğer hala karınca görmeye devam ediyorsan başka yuvalar var demektir. hepsini bulup aynısını yapacaksın. önemli olan çok iyi gözlemlemek. tozu evin rastgele yerlerine dökeyim dersen de olmuyor. ordan gidip almıyorlar. nokta tespiti yapman lazım. en azından tahmin etmen lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X