Şimdi Ara

Big Mac Menü 11.95 (Herkese) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
7.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Aslında bir tane de boş ekmek isteyip, 2 adet hamburger şeklinde yenebilir :). Düşünmüyor değilim. Ama en lezzetli McD hamburgeri, köfteburger bence. Onu da sadece restoranlarda veriyorlar. 2 tane yeyince anca doyuruyor ama, küçük çünkü.

Bu arkadaşın yazdığını okuyunca, "antep fıstığının kilo fiyatına ambalajı dahil mi arkadaşlar" diye soran bir ölücü forumdaş geldi aklıma..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidin butik hamburgecide yiyin hamburger yiyecekseniz. senelerdir mecbur kalmadıysam gitmemişimdir mcd ve burgera. gidiyorum mis gibi el yapımı hamburger yiyorum. lezzet olarak aradaki fark inanılmaz. butik hamburgercilerde çook daha güzel oluyor hem burger hem de patates

fiyat konusunda ise hamburgeciler ucuz değil ama mcdonalds da ucuz değil zaten. mesela hep yediğim menü 12tl ama big mac yerine onu yemeyi defalarca tercih ederim
  • Şu big mac hayatımda yediğim en saçma şey olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranız yok avmde dolaşıyosunuz ilk kattan yukarıya çıkmayın
  • TheGuardian kullanıcısına yanıt
    ☺ Hayata geniş bir vizyondan bakmak lazım.

• Eğer bir karışıklık olmadıysa bu yapılan sahtekarlıktır. Bu nasıl Big Mac?

Big Mac Menü 11.95 (Herkese)

• köfte burger yollamışlar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Paint It Black : Hocam 12 TL 'yi

2x 5 TL
    2X 1 TL

ya da biraz diyet istiyorsan

1x 10 TL
    8X 25 KR

olarak yiyebilirsin.

12 TL butik hamburger yemekten daha sağlıklı. Özel hamburgerciler 20 + TL sadece hamburger oluyor genelde

@tlhGS size köfteburger göndermişler.
  • Carls Jr varken.. Yinede restorantın olmadığı yerlerde Mc Donalds burger king den hayli hayli üstün.

• Cevaplar için teşekkürler. Keşke alırken baksaydım ama böyle bir şey olacağı aklımın ucundan geçmedi.

• Gobitte ikimizin menüsü 12 tl. İçinde bir tavuklu bir etli hamburger var+orta boy patates+2 küçük kola .
  • acbold kullanıcısına yanıt
    hangi şehirde yaşıyorsunuz?

bahsettiğim yer de gayet düzgün ve bilinen bi yerdi mesela. 20 tlye de hamburger var. az etli daha küçük burgerli nispeten daha ucuz seçenekleri de var. benim yediğim gibi. butük hamburgecide 12 liraya yediğim menüye dünyanın en iyi hamburgeri muamelesi yapamam zaten

parayı yesen daha sağlıklı muhabbetinin yapılacağı bi durum değil bence ve inan ordan yediğim 12 liralık hamburgerde big mac den daha sağlıklıdır
  • BigMac'in ekmeği bile o değil. Aradaki farkı anlayamayıp onu oturup resmini çektikten sonra yediysen helal valla.
  • Bigking 12.50 tl bigmace 10 basar.Gerçi oda dandik ama bigmacten iyi her türlü
  • 6 7 tl ye yarım adana+ayrancılar aldı yürüdü. daha çok müşteri çekiyor bu ucuz ocakbaşılar.

• Chronotide kullanıcısına yanıt
    Biliyorum merak etme. Fazlasıyla yorgundum geri götürmeye halim yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ucuz diye lanse edilmez ki.

Big Mac menü zaten 2 sene önce 12TL'ydi.

Hatta bir ara 9.95TL'ye öğlen 12-15 kampanyası da yapıyorlardı.

Burger ve MC son 1-2 yıldır fiyatta coşup kaliteyi düşürdüler. Özellikle Burger büyük reklam hileleri yapıyor, hamburgelerin yeni bir ürünse resmini kocaman koyuyorlar içinde farklı bir şey var diyor mesela çıtır soğan, ancak her seferinde klasik poğaça minik hamburger verip çıtır yerine klasik çiğ halka soğan koyuyorlar. Kaç defa şikayet ettim, takan yok.

Carl Jr, Big Baker, Bing Bang Burger gibi yerler varken, buralardan hamburger yemek gerçekten aşırı saçma bence. Yine de MC tabi ki kalite-hijyen ve patates kızartması lezzeti, kolasının asitli olması ve tadının kutu kolaya yakın olması konusunda, Burger'dan kat kat üstün bir firma.

Hocam kesinlikle doğru diyorsun Carls Jr. Hastasıyım fakat en yakın Mall of Istanbul ve Cevahirde var bana ve ben Bahçelievlerdeyim daha çok şube açsalar efsane olucak

• Paint It Black P kullanıcısına yanıt
    SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    İstanbul. 12 TL özel hamburger için çok uygun bir fiyat. Özel hamburgerlerin etleri büyük kesim olur. Çünkü amaçları etin pişirilmesi tarzından müşteri kazanırlar. Küçük tarz olanlar çocuk menüsü tarzında olabiliyor. Türk usulü Kırmızı et satan restaurantlarda (steakhouse değil) genelde o tarz hamburgerler mini menülerde geliyor.

12 TL özel hamburger bulduysanız ve kalitesinden eminseniz afiyet olsun

@SiyahPapyon : Carls Jr yerleşim ve hizmet olarak diğer markalardan daha yüksek seviye bir hizmet sunuyor. Masaya servis, Konum ve iç dizayn olarak zaten MC ve Burger ile yarıştırılmaması gerek.

Carls JR her yerde yok çünkü güzel ürünlerinin fiyatları gurme burgerlere yakın 40-50 TL arası ortalama yemek. Bu durumda insanlar gurme burgerleri tercih edebiliyor.

Mc Big Mac fiyatı yüksekten 2x Bigmac süper 40 TL denk geliyordu. 40 TL steak house bulunabiliyor ve arkada yemeğinizi şef pişiriyor. Geçen yıl bunla ilgili birşey yazmıştım MC Donalds konusunda.

Yani insanlar fiyatları önemsiyor. Parasına göre hareket etmenin yanında parasının değerine göre hizmet almak isteyen insanlarda büyük çoğunlukta.

Facebook Carls Jr nereye gelsin anketleri düzenliyor ama bir yere geldiği yok

• Kebap dururken bu yenir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

Kebap dururken bu yenir mi

Avmde kebap çok kazık

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.