Şimdi Ara

Big Mac Menü 11.95 (Herkese) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
7.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FREDÇAKMAKTAŞ

Ankara'da Hmbrgr-Burger station- Big Baker hadi en kötü ihtimalle Carls Jr gibi markalar varken o fiyata, bilemiyorum. Tercih meselesi

carls jr şu sınırsız içecek veren burgerci değil mi? yanlış mı hatırlıyorum ? geçenlerde deneyelim dedik ama burgerlar doyurucu değil ve diger yerlere göre pahalı geldi bana. içecegin sınırsız olması güzel gözüksede en fazla 2 bardak içebiliyorsun zaten şişiriyor seni hemen.
  • Adı big mac, kampanyaya dahil olunca herşeyi küçülüyor, 2gr sos ile ona yapışmış, kenarı kararmış, küçücük bir marul koyuyorlar.

Üstüne biraz daha eklerim adam gibi et döner yerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 11 Ekim 2016; 0:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ankara'da Hmbrgr-Burger station- Big Baker hadi en kötü ihtimalle Carls Jr gibi markalar varken o fiyata, bilemiyorum. Tercih meselesi

Ankarada güzel burger yapan yerler varken mc donalds vs. baya gereksiz

https://tr.foursquare.com/explore?mode=url&ne=40.162083%2C33.235703&q=Burger%20D%C3%BCkkan%C4%B1&sw=39.574998%2C32.318344

https://onedio.com/haber/ankara-da-gitmezseniz-midenizin-sonsuza-dek-size-kusecegi-10-yeni-nesil-hamburgerci-685869

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yeni yıla kalmaz kriz patlar. Bu daha iyi günlerimiz.

Hadi inşallah.
    Herşeyin toz pembe olmadığını o zaman anlayacak bazılarımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

carls jr şu sınırsız içecek veren burgerci değil mi? yanlış mı hatırlıyorum ? geçenlerde deneyelim dedik ama burgerlar doyurucu değil ve diger yerlere göre pahalı geldi bana. içecegin sınırsız olması güzel gözüksede en fazla 2 bardak içebiliyorsun zaten şişiriyor seni hemen.

hmbrgr de sinirsiz icecek veriyor, ancak icecekler en son aldigimda su gibiydi, sonrasinda sadece ayran aldim elemanlardan. en ucuz urunleri ikisinin de 12 tl civarinda sanirim. ancak o paraya diger yerlerdeki guya buyuk burgerler kadar burger geliyor. patates bol ve fena degildi. benim en cok hosuma giden yani low-carb modunu aktif edip patatesi de arkadasiniza itelediginizde diyeti bozmuyor :D . lezzet olarak jr hmbrgr den daha iyi geliyor nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: byneco

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Cirolar düştü tabii küçük hamburgerciler açılınca çok geç artık millet esas hamburgeri tatmaya başladı.

Ülke batıyor ne cirosundan bahsediyorsun, TAB Gıda deli gibi eleman çıkarttı.

kapitalist batmaz , bi yolunu bulur
    beter olsunlar, hatta kimse almasın gidin kır pidesi yiyin 1.5 liradan , diyecem de kimse dinlemez

Evin hemen altında hamburgerci var, adam menü yapmış 14 TL deli gibi doyuyorsun. Böyle yerlere para kazandırmak en güzel, Burger King zaten zengin.

bende yolumun ustunde saloon burger dıye bı yer vardı gırıyım deıdm ne kaybederım 2 kofte burger 1 patetes 1 ıcecek 12 tlydı

güzeldi hamburger ekmegı tazeydı bılemıyorum orda yapmıyorlardır ama tadı guzeldı. tekrar gıdermıyım mcd burgere gıdecegıme oraya gıderım.

not hertarafı detaylıca ızledım gayet temızdı.

Saloon burger'i ben de beğeniyorum. Yemeksepetinde joker indirimi gelince (3 kere geldi) 30 Liralık yapıştırdım bu arada Siz de yemek sepetinden söylerseniz. Patates ve kola menülüyü tavuk parçasında seçin öyle daha ucuz oluyor. yanına pahalı hamburgerlerden bir tane bir tane de küçük olan et hamburgerlerden koyuyorum aksama kadar çıkıyor menü ve lezzetli eti var.

• Izmir'de friends&burgers var tavsiye ederim
  • Gece gece niye baktıysam...Olmayan iştahımla acıktım.

• madem herkes favorisini yazmis bende yazayim; carls jr chili cheese favorim, 24.90 tl cik
  • her seferinde artan kalitesizlik ve fiyata rağmen bi daha yemem diyorum ama dayanamıyorum tekrar yiyorum. kahrolsun kapitalizm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Ekim 2016; 5:50:47 >
  • x2y kullanıcısına yanıt
    helal. aynısını yapıyorum. fırında 15 dk.

burger king e o deli paraları nasıl veriyorsunuz hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yeni yıla kalmaz kriz patlar. Bu daha iyi günlerimiz.

Hadi inşallah.
    Herşeyin toz pembe olmadığını o zaman anlayacak bazılarımız.

Hadi inşallah derken?

• bilkentteki home made hamburgerci var 15.95 fiyatı ama içecek sınırsız ve eti gerçek köfteden geçenlerde yedim hoşuma gitti organik hamburger arayanlara hmbrgr.co/
  • şuan avrupada 4 eurodan satılan bigmac ile türkiye de krizde mi oluyor?
  • gençleri kebaba yöneltmek lazım...

fastfood çok zararlı gerçektende. obezite - kalp damar hastalıkları - şeker - tansiyon.. bunların sebebi.

adana- lahmacun - kuzu şiş - iskender - pide yiyin... ev- tencere yemeği yapan lokantalara gidin mesela. hem ucuz hemde çok sağlıklı..

mc - burger gibi yerlerde yapılan ürünlerin içinde MSG denen bir madde var. direkt zararı olan bir madde değil. dolaylı yoldan bağımlı hale getiriyor.

Bunları bir fastfood bağımlısı olarak yazıyorum... =(
  • "McDonald's bugün, 119'den fazla ülkede 34.000'den fazla restoranla hizmet veriyor. Bunların 13.000'den fazlası Amerika dışında bulunuyor. Restoranların yaklaşık %80'i işletmeciler, diğerleri ise McDonald's şirketinin kendisi tarafından çalıştırılıyor. Her gün dünyada ortalama 69 milyon insan McDonald's restoranlarını ziyaret ediyor." - Vikipedi

Siz şimdi yeni açılan butik hamburgercilerin böylesine dev şirketleri etkilediğini varsayıyorsunuz ve yanılıyorsunuz. Butik hamburgecirlerde McDonald's seviyesi bir hamburger 30 liraya kadar çıkabiliyor. Haliyle pazar payı ve talep düşünüldüğü zaman bunun pek bir etkisi olmaz. Yeni açılan bir butikçinin etkisi yan taraftaki dönerciye ya da yerel fastfoodcuya olur.

McDonald's Avrupa ile Amerika'nın ekonomik savaşından dolayı daha çok kampanyaya gidecek ve ettiği zararları nitekim dolaylı yoldan toplamak isteyecektir.

• Lezzetli et yemek istiyorsanız eğer Kavacık Bayramoğlu Döner'i tek geçerim, bu kadar lezzetli ve hızlı servis, taze ve sıcak lavaş, salata, patates kızartması ikramları da harika.21 liraya mükemmel yemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

İyi güzelde dev gibi hammurger resmi koyuyorlar el kadar birşey geliyor. sinir oluyorum.

evet mcdonalds ın tüm ürünleri boyutü küçük. çok aç olunca kat kat en büyük ürünü de alsam doymuyorum. avuç içine sığacak cinsten hepsi.
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah kriz olur yazmış. Ne komik insan bunlar. 10 senedir her ay batıyoruz diyorlar. Nedense sizin ettiğiniz dualar pek tutmuyor. Bir hocaya okutun bence kendinizi. Bu kadar duaya taş olsa çatlardı :))
  • Size katılıyorum hmrbrgr yi seviyorum alternatifi ne olabilir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.