Şimdi Ara

Big Mac Menü 11.95 (Herkese) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
7.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acbold

İstanbul. 12 TL özel hamburger için çok uygun bir fiyat. Özel hamburgerlerin etleri büyük kesim olur. Çünkü amaçları etin pişirilmesi tarzından müşteri kazanırlar. Küçük tarz olanlar çocuk menüsü tarzında olabiliyor. Türk usulü Kırmızı et satan restaurantlarda (steakhouse değil) genelde o tarz hamburgerler mini menülerde geliyor.

12 TL özel hamburger bulduysanız ve kalitesinden eminseniz afiyet olsun

@SiyahPapyon : Carls Jr yerleşim ve hizmet olarak diğer markalardan daha yüksek seviye bir hizmet sunuyor. Masaya servis, Konum ve iç dizayn olarak zaten MC ve Burger ile yarıştırılmaması gerek.

Carls JR her yerde yok çünkü güzel ürünlerinin fiyatları gurme burgerlere yakın 40-50 TL arası ortalama yemek. Bu durumda insanlar gurme burgerleri tercih edebiliyor.

Mc Big Mac fiyatı yüksekten 2x Bigmac süper 40 TL denk geliyordu. 40 TL steak house bulunabiliyor ve arkada yemeğinizi şef pişiriyor. Geçen yıl bunla ilgili birşey yazmıştım MC Donalds konusunda.

Yani insanlar fiyatları önemsiyor. Parasına göre hareket etmenin yanında parasının değerine göre hizmet almak isteyen insanlarda büyük çoğunlukta.

Facebook Carls Jr nereye gelsin anketleri düzenliyor ama bir yere geldiği yok

öğrenciyim. pahalı hamburger yemek her zaman kısmet olmuyor. işte 80gr köfteli hamburger menüye kalıyoruz yediğimizde de.
    mersinde en pahalısı 20-22 tl civarı oluyor
    istanbulda çok daha fazladır tabii. bu yaz beşiktaşta bi mekanda hamburger yemiştim mükemmeldi. 25tlye yakın ödemiştim tam hatırlamıyorum

• Paint It Black P kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim parayı ye işin şakası tabi.

İstanbul'da rekabet var gibi gösteriliyor fakat pek öyle bir durum yok. Herkesin kendi müşterisi var. Burger ve MC bile kendi müşterisi bellidir ki diğerlerine hiç girmiyorum.

Söylemek istediğim eğer yediğiniz ürünün kalitesinden eminseniz o fiyattan devam edin yukarıda belirttiğim gibi mc, burger gibi yerlerde arkada ne olduğu belli olmayan adamlar pişiriyor yemekleri.

Oraya o fiyatları verene kadar bilinen güvenilen hamburgercileri tercih etmek daha mantıklı ki siz fiyatından da memnunsanız daha güzel
  • acbold kullanıcısına yanıt
    eyyyvallah bilader sen de onayı verdiğine göre artık hep yediğim yerde yemek yiyebilirim eksik olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 13 Ekim 2016; 18:46:17 >
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Cidden kriz gelse dış mihrakların oyunu sanıcam ama gelmiyor bir türlü. Halbuki eskiden ne güzel beklemeden gelirdi kriz. Senin gibi dört gözle bekliyorum. sizin aydınlar gelse de anında krizi görsek, sonra bizden öncekiler batırdı biz gelince elimizde patladı deseniz. :))
    Coni ler şakirtlere meclisi bombalattı daha araplar bizi sırtımızdan vuracak diyor. Süper zeka olmakta zor, Allah sana da sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

gençleri kebaba yöneltmek lazım...

fastfood çok zararlı gerçektende. obezite - kalp damar hastalıkları - şeker - tansiyon.. bunların sebebi.

adana- lahmacun - kuzu şiş - iskender - pide yiyin... ev- tencere yemeği yapan lokantalara gidin mesela. hem ucuz hemde çok sağlıklı..

mc - burger gibi yerlerde yapılan ürünlerin içinde MSG denen bir madde var. direkt zararı olan bir madde değil. dolaylı yoldan bağımlı hale getiriyor.

Bunları bir fastfood bağımlısı olarak yazıyorum... =(

Kebab ve lahmacun faydalı mı :) ne yağ ile yoğurulduğu bilinmeyen hayvanın hangi bölgelerinden alınan etlerle hangi kebab yapılıyor araştır derim çok yağlı bir mutfağımız var lahmacun faydalı lafına ise sadece gülüyorum msg yazmışsın ama ete enzim hariç katkı maddesi uygulanmaz patatese de msg atamazlar muhtemel ucuz tuzlar kullanılıyodur işletme mc burger farketmez fast food yararlı değil zararlıdır en azından bildiğin yerden yemek önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu nasıl kafa anlamak zor hakikaten
    1-lahmacun hamurunda maya bulunmaz 2-domates salatalık ve bir cok yesillik ile yenildigi icin cok daha iyidir 3-yanında ayran oldukca iyi kola icenlere malesef yapacak bisey yok 4-düzgün bi yerde yiyorsan yada kendin yapacaksan gidip yarım kilo et çektiriyorsun içini götürüp yaptırıyorsun böylelikle ne yedigini görmüs ve biliyor oluyorsun , sadece gülüyormuş peki

bu firmaların at eti helal et domuz eti durumlarına hic girmeyecegim nette tonla video var belki bilmeyen vardır diye koruyucu madde durumu yazayım
    cok zor degil en ucuz menüden bi tane alın atın kenara normal et bi kac saate bayatlarken 2 hafta bisey olmadıgını göreceksiniz sadece tazeliğini kaybediyor cok zor degil su videoları bulup kendi aklından bi düşünüp durumu kavramak ama işte ...
    https://www.youtube.com/watch?v=fdghgZhObSk

malesefki bende arada yiyorum tadı güzel cok zararlı olsada napalım arada bir nefis kandırma adına yapılıyor
    dışardaki lokanta vs yerlerede güven yok piyasadan tarih gecmis etleri toplayıp tırnak kelle ne varsa karıştırıp tekrar yapıp satıyorlar en güzeli ayda 1-2 yarım kilo 1 kilo et cektirip kendin yapmak ne donmuşta hayır var ne dükkanlardaki ürünlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

bu nasıl kafa anlamak zor hakikaten
    1-lahmacun hamurunda maya bulunmaz 2-domates salatalık ve bir cok yesillik ile yenildigi icin cok daha iyidir 3-yanında ayran oldukca iyi kola icenlere malesef yapacak bisey yok 4-düzgün bi yerde yiyorsan yada kendin yapacaksan gidip yarım kilo et çektiriyorsun içini götürüp yaptırıyorsun böylelikle ne yedigini görmüs ve biliyor oluyorsun , sadece gülüyormuş peki

bu firmaların at eti helal et domuz eti durumlarına hic girmeyecegim nette tonla video var belki bilmeyen vardır diye koruyucu madde durumu yazayım
    cok zor degil en ucuz menüden bi tane alın atın kenara normal et bi kac saate bayatlarken 2 hafta bisey olmadıgını göreceksiniz sadece tazeliğini kaybediyor cok zor degil su videoları bulup kendi aklından bi düşünüp durumu kavramak ama işte ...
    https://www.youtube.com/watch?v=fdghgZhObSk

malesefki bende arada yiyorum tadı güzel cok zararlı olsada napalım arada bir nefis kandırma adına yapılıyor
    dışardaki lokanta vs yerlerede güven yok piyasadan tarih gecmis etleri toplayıp tırnak kelle ne varsa karıştırıp tekrar yapıp satıyorlar en güzeli ayda 1-2 yarım kilo 1 kilo et cektirip kendin yapmak ne donmuşta hayır var ne dükkanlardaki ürünlerden

2 lahmacun + kola 17tl tututar aynı avmde çok da doyamayız

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    O videonun konuyla alakasi ne simdi? 4dk mi caldin

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Şu an gıda teknolojisi ikinci sınıf ileride de diyetisyen olmak isteyen biriyim isteyen istediğine inanabilir tartışacak bir şey görmüyorum ben bu konulara çok merakı olan varsa tavsiyem muhafaza yöntemlerini ve marine işlemlerini dfg kavramını araştırsın kolay gelsin hayırlı işler

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    doyma bakımından kartışlatırma varsa git 5 simit 1.5 litre ayran al hem doyarsın hem paran cebinde kalır
    burda anlatmak istedigim yedigimiz ictigimiz ürünlerin kalitesini göstermekti ama gene anlaşılmamış
    herkesin aklı var o sana dogru geliyorsa öyle beslen beni ilglendirmez ...
  • ZhanChi kullanıcısına yanıt
    4dk cok önemli zamanın icin üzgünüm
    istedigini yiyip icebilirsin ama bu ürünleri tüketip yapılış ve tüketim bilinci olmayan insanlara bişeyler gösterebilmekti amacım
  • teşekkürler sizede kolay gelsin
    beslenme uzmanı arkadaşım var sanırım arakadaki farkı benden daha iyi biliyorsunuzdur uzun süredir şeker hastasıyım danışmadıgım diyetisyen kalmadı daha 1 tane biliçli ne yaptığını bilen denk gelmedi sanırım
    tartışmalık bi durum yok herkesin aklı fikri var istedigini yapıp inanabilir burda neden savunmaya gecip ben bu işi biliyorum senden üstünüm sen bilgisizsin kafasına girdiniz anlayamadım amacım tartışma çıkaracak bi yazı yazmak degildi böyle bir izlenim verdiysem kusura bakmayın
    gıda ile çok fazla degil ama 2 işte calıstım neyin ne oldugunu gördüm zaten yazıdada amacım gördüğünüz kendi hazırladıgınız ürünleri gösterebilmekti ...
  • quote:

doyma bakımından kartışlatırma varsa git 5 simit 1.5 litre ayran al hem doyarsın hem paran cebinde kalır
    burda anlatmak istedigim yedigimiz ictigimiz ürünlerin kalitesini göstermekti ama gene anlaşılmamış
    herkesin aklı var o sana dogru geliyorsa öyle beslen beni ilglendirmez ...

İşlenmiş et yemek bana da sağlıksız geliyor. Her hamburger işlenmiş etle yapılmıyor hocam. Evet sağlıklı demiyorum buna ama doyurucu ve protein içeriyor ayrıca yanında ayran alabiliriz sanıyorum

• maliyet, fiyat, lezzet, tarif, butik hamburger mevzusuna girilmiş. bende yazayım,

kıymalık eti zırhta çekin. uğraşamam derseniz 1 kere kıyma makinesinden geçirin. içine biraz karabiber, tuz ekleyin. isteğe göre worcestershire sosu da koyun, tavsiye ederim. çok az yoğurun. ekmeğinizin boyundan tahminen 2 kat büyüklükte kağıttan biraz daha kalın olacak şekilde şekil verin köfteye. tek hamburger için 2 köfte yapmanız lazım. tavaya çok az zeytinyağı döküp peçeteyle yayın. 5 dk tavayı ısıttıktan sonra köfteleri koyun, tek tarafını ortalama 1,5 dk olacak şekilde pişirin. diğer tarafını pişireceğiniz zaman "la vache qui rit" marka cheddar peynirinden 1 veya 2 dilim köftelerin üzerine koyun. son 30 saniye ekmekleri da tavaya koyun biraz ısınsınlar. ardından köfteleri tavadan alın ve bir tahtada 1 dk. boyunca dinlendirin. 1 dk beklerken ekmekleri tavadan alın "kühne alman tipi turşu" 'yu ince doğrayıp ekmeğe dizin, "heinz ketçap" sıkın. ardından köfteleri üst üste ekmeğe koyup afiyetle yiyin.

önemli kısımları bilerek tırnak içinde yazdım. peynir özellikle çok önemli. başka bir cheddar peynirinden veya kaşar peynirinden aynı tadı alamazsınız, ketçap da aynı şekilde. turşu farklılık gösterebilir, sadece bol sarımsaklı bir turşu olmasına özen gösterin. ben böyle yapıyorum, hamburgeri böyle yapana kadar burger king tıkla gelsin'de 8 ayda 25 tl puan biriktirmişim. evde yaptığımdan beri hiç sipariş vermedim.

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
    ben balıkesirdeyim ünlü kasap yücel et diye biyerden yarım kilo kadar kıyma aldım 2 kere cektirdim 200-150-150 gr ayırttım
    bide bimin donmuş hamburger köftesiyle aknaz chedar peynirinden aldım ve 6 lı susam ekmekten
    çıkarken sordum calvenin falan sosları varmı vs varmı yok dedi bende neyse diyerek geldim eve yaptım artık benmi yapamadım kıymalı yaptıgım yavan olmuştu donmuş köfte fena degildi
    sadece sogan ve ketcap attım evde bunlar vardı burgerın texasburger ini cok begeniyordum evde bu tadı alamayacıgımı anladım bi ara gidecegim bk subesine
    bu sosları bulmak zor ketcap mayonez bile bulamadigim oluyor evde yapayım desen kıvam tutmuyor vs
    la vache qui rit bu markayı aratınca gördüm a101de satılıyor ama uzun kutuda chedarı yok ve pahalıda bisey acaip soslar görüyordum ama işin extrası bunu evde yapmak ve ucuza yapmaktı
    big max düşmüş 12 tl patates kolalı evdede bu paraya oluyorsa cokda ugrasmanın manası cok yok kanımca

hepsi degil elbette ama 10-15 liraya yedigin etlerin hepsi fabrikasyon ürün ve tonla koruyucu malzemeyle o kadar dayanıyor elinin altında net var ac bak yasın ufak daha ilerde sıkıntı olur bunda bısey yok deıp boyle beslenırsen
    Food, Inc - Gıda, Ltd ve şişir beni belgeselleri izle en ufagından yaşanmış denenmiş test edilmiş durumları gösteriyorlar
    bi nusr et gidip yenebilir taze günlük etten yapıyorlar ama bi hamgburgere 25 tl verilmez
  • quote:

hepsi degil elbette ama 10-15 liraya yedigin etlerin hepsi fabrikasyon ürün ve tonla koruyucu malzemeyle o kadar dayanıyor elinin altında net var ac bak yasın ufak daha ilerde sıkıntı olur bunda bısey yok deıp boyle beslenırsen
    Food, Inc - Gıda, Ltd ve şişir beni belgeselleri izle en ufagından yaşanmış denenmiş test edilmiş durumları gösteriyorlar
    bi nusr et gidip yenebilir taze günlük etten yapıyorlar ama bi hamgburgere 25 tl verilmez

Aynen hocam ama parça tavuk eti olan da mı zararlı

bu işi yapan insanların gözü dönmüş neler yaptıklarını Allah bilir
    marketlerden alınan poşet tavuklar bile doğal degil hepsi fabrikasyon yerlerde yetiştiriliyor 20-30 günlükken kesilip satılır food inc izle göreceksin orda yedikleri yemler bile doğal degilki hayvanların
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtaksy

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Big mac menü 7 euro civarında olması lazım yanlışınız var tahminimce.

hayır 4 euro

Hocam bu kupon ve kola da yok yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Benim dediğim parayı ye işin şakası tabi.

İstanbul'da rekabet var gibi gösteriliyor fakat pek öyle bir durum yok. Herkesin kendi müşterisi var. Burger ve MC bile kendi müşterisi bellidir ki diğerlerine hiç girmiyorum.

Söylemek istediğim eğer yediğiniz ürünün kalitesinden eminseniz o fiyattan devam edin yukarıda belirttiğim gibi mc, burger gibi yerlerde arkada ne olduğu belli olmayan adamlar pişiriyor yemekleri.

Oraya o fiyatları verene kadar bilinen güvenilen hamburgercileri tercih etmek daha mantıklı ki siz fiyatından da memnunsanız daha güzel

" arkada ne olduğu belli olmayan adamlar pişiriyor yemekleri. "

Bu cümlen herşeyi açıklar getir götür işleri önemli değil ama en azından hazırlayan şahısları biraz özenli seçseler !

Misal 30 yaşından büyük kadınları alsalar bu iş için hijyen pişirme v s sorunları %50 düşer ama mühim olan müşteri değil dünyanın heryerinde bi yaşam tarzı satılıyor..

Yinede Mc Donalds ı Burger King e tercih ederim onlar tamamen kontrol dışı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.