Şimdi Ara

bf3 multi de aldığım ortalama fps normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1280*1024 çözünürlükte

oyundaki bütün grafik ayarları ultrada

catalyst'in kalite ayarı da yüksek kalite de

57.6 fps alıyorum.normal mi?

1920*1080 de kaç alırım acaba?monitör almaya durumum yok bu yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 17 Temmuz 2012; 11:08:39 >

• Aldığın FPS normal. 1080P'de muhtemelen 40'ın altına iner. Önerim: AA, AF, Motion blur, gölge ve diğer bazı efektleri kısman yönündedir. Örnek olarak 16X yerine 4X gibi. Çünkü, bütün ayarlar sonda olduğunda gereksiz yere sistemi germekten başka işe yaramıyor. Ayar kıstığında, oyunun çok daha akıcı olduğuna şahit olacaksın. Hele hele ayarı genel olarak Ultra'dan High'a çekersen. Zaten o çözünürlükte, bu iki ayar arasındaki farkı görebileceğini sanmıyorum.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Aldığın FPS normal. 1080P'de muhtemelen 40'ın altına iner. Önerim: AA, AF, Motion blur, gölge ve diğer bazı efektleri kısman yönündedir. Örnek olarak 16X yerine 4X gibi. Çünkü, bütün ayarlar sonda olduğunda gereksiz yere sistemi germekten başka işe yaramıyor. Ayar kıstığında, oyunun çok daha akıcı olduğuna şahit olacaksın. Hele hele ayarı genel olarak Ultra'dan High'a çekersen. Zaten o çözünürlükte, bu iki ayar arasındaki farkı görebileceğini sanmıyorum.

aynen katılıyorum hd 6870 ile bf3 de defalarca denedim ultra oynarken aldım high'a ayarlara ama radaki %50 performans kaybına değecek birşey
    göremedim.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• 1280*1024 te high ile ultra arasında pek fark göremedim bende.o zaman dediğiniz ayarları kısayım.

Led tv ile ilgili soru soracağım. arkadaşım samsung smart tv aldı full hd.pc yi,tv ye bağlamayı düşünüyor.kablosuz klavye ve mouse mu gerekli tv de oyun oynamak için.çünkü televizyon çok büyük.yakındayken gözü yoruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.