Şimdi Ara

Beyond Two Souls ( Director's Cut ) PS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heavy Rain'in yapımcıları tarafından geliştirilen Beyond: Two Souls, PlayStation 3 için çıkmış ve bazı yönleriyle ağır biçimde eleştirilmişti. Daha önce PS4'e de geleceğiyle ilgili ufak bir bulguya rastladığımız oyun, yeniden listelendi.

Almanya tabanlı iki farklı perakendeci, Beyond: Two Souls'un PS4 sürümünü listeledi. Henüz konuyla ilgili çok fazla bilgi yok fakat aynı dönemde aynı ülkeden iki farklı perakendecinin yaptığı listeleme biraz ilgi çekici duruyor. Hatırlarsanız The Last of Us'ın PS4 sürümü de Türkiye'den bir Sony yetkilisinin açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Two_Souls_PS4_icin_Listelendi-63164.htm#header

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Ağustos 2014; 22:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps3te oynamadik inşallah 4e kismet olur. Bu oyun turkce miydi

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun beklentimi karşılamamıştı ps3te oynadığım zaman ama oynamayanlar için bi alternatif olucaktır.

• Mevcut kaliteyi üst seviyeye çıkaracaksa gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 29 Ağustos 2014; 2:19:48 >
  • Ahim sahim bir remake beklemeyin. Remake dahi olmadan satisa sunulabilir hatya. Gectigimiz nesil oynayamayanlar icin guzel bir firsat olur.

• Süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 The Last Of Us Remasted
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süper!
    Bu oyunu oynamadan PS4 e geçeceğim için üzülüyordum ama sonunda bu da çıkıyor.Geriye Heavy Rain kaldı.Hadi Bismillah.
  • Daha cihazin ilk senesi dolmadan boyle remake'ler olacaksa yandik.

• quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Ps3te oynamadik inşallah 4e kismet olur. Bu oyun turkce miydi

Türkçe evet

• Beyond Two Souls ve Last Of US PS3 oyunu değildi bence. PS3 ün son senesinde çıkmış 2 oyun bunlar. Tamamen stoklarda ki PS3 leri bitirme çabalarıydı bana sorarsanız Sony için. Oyun yapımcıları bunu fazla farketmemiş olacak ki oyunların HD lerine pek el atmadılar. Bu iki oyun Son 1 sene de PS3 satışlarını bir öncekilere göre eminim ki arttırmıştır. Veya en azından PS4 haberleri yankılanırken PS3 almak için bahane arayanlara bahane olmuştur ve PS3 satışlarını düşürmemişlerdir. Bu iki oyunda PS4 için tasarlansa çok daha güzel olabilirdi.
  • Güzel haber. Ps3 de oynamak nasip olmamıştı. Yeni nesile geçmek için cihazı satmış, oyunu alamamıştım. Demosunu oynamış beğenmiştim. Biran önce çıksada oynasam.
  • PS3'te ki grafikleri aynen çıkartsalar da olur.Zaten oyun ps3'ü harbi aşan bir oyundu grafikleri olarak.PS4'te game room'da adamın birisi beyond two souls'u oynuyordu ps3'ünden ve kamera aracılıgıyla yayın yapıyordu.Girenlerin cogu direk ps4 oyunu oldugu zannetmişti.Oyunun grafikleri vs cok aşmıştı kısacası ps3'te.Bence bu tür oyunların gelmesi lazım PS4'e.Neden diye soracak olursanız herkes bizim kadar şanslı değil ki ps3 'te bu oyunları oynasın ? Yani bir nevi avantaj oldu direk yeni nesile geçen arkadaşlara.Umarım Heavy Rain'in de ps4 sürümü çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan
    Daha cihazin ilk senesi dolmadan boyle remake'ler olacaksa yandik.

Ben de her oyunun kendi konsolunda kalması taraftarıyım.
    Üzerinden zaman geçse anlayacağım da daha 1 sene önce çıkmış oyunu yeni konsol sahiplerine itelemek ayıptır. Bırak eskiyen oyunları yenisiyle uğraş.
    Cihazı geriye uyumlu yapmadıkları hata, bir de hataları üzerinden ayrıca para kazanacaklar.
  • last of us tan sonra buda gelirse bomba olur sony işini biliyor benim gibi en son konsolu atari olan bir adam bile ps4 aldı ps3 deki güzel yapımları bizde oynayabileceğiz
  • Vasat oyundu, Last of Us'ın yanından geçemez. Olmasa da olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım çıkar Ellen Page için oynanır

• Yeni oyun çıkarmayın ha bence bütün ps3 oyunlarını 1080p yapıp verin cihaza anasını satayım.
  • ps3de oynadim guzeldi hem grafik hemde oynanis acisindan ama heavy rainin yarisi kadar bile degil secim yapma olayi cok kisitli
  • Keşke ps3 hiç çıkmasaydı,ps3 excleri ps4 e çıkıyor zaten,insanlar gerçek ps4 grafiklerini görmek istiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.