Şimdi Ara

Beyler yarın buralar karışır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden sormak istiyorum sınavım kötü geçtiği için hedefim yerine hayallerimin peşinden koşmaya karar verdim. Ancak bir korkum varki beni yiyip bitiriyor, sıralamam geçen seneden daha kötü gelebilir. Ama ne olursa olsun bu sene gideceğim. Sizlere sorum şu sözelden atıyorum 400k sıralamam var ilk 10k ya çekilebilir mi?

• 400 den 10 cok fantastik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brualra

• Çekilir ama fulle yakın şey lys ile ya da puanzaya gir hesapla sanırım fulle yakın yapsan 5 k bile olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam umutsuzluğa kapılmayın tm'de öne çekmek çok daha mümkün,2014te 70kden bir mfci olarak 19ke çekmiştim çalışmadan, matematiğe yüklenin en büyük farkı orada yaratırsınız
  • yilmazdogantr Y kullanıcısına yanıt
    hocam öyle de öyle olmasına önümde benim sayısalcılarla tmciler olmayacak önümde 3 ay var 3 ayda ne konular biter ne soru bankaları çözülür. Oluru var gibi geldi bana, herkes yapar demiyorum ama yani olabilitesi var değil mi?
  • bişey diyimmi sen çalıştıkyan sonra Allah zaten hakkını zai etmez. sen çalış sadece gereklı çalışmayı yap ondan sonra tevekkül et gerisi sana kaldı ben yapıcağımı yaptım diye. çalışmadan etmeden bi bok olmaz açıkçası. Sen gerekli çalışmayı yap elbet sana yüce mevlam bir kapı açacaktır hakkını boşa götürmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

hocam umutsuzluğa kapılmayın tm'de öne çekmek çok daha mümkün,2014te 70kden bir mfci olarak 19ke çekmiştim çalışmadan, matematiğe yüklenin en büyük farkı orada yaratırsınız

hocam mümkünatı yok, sosyalde çok kötü yaptım ygsde idealleri bıraktım kendime güvenim kalmadı hayallerimin peşinden gitmek istiyorum gastronomi okuyacağım
  • Arkadasim eger inanirsan olur ve fantastik bir basari olur hepimiz kutlariz bende ygsde 35 den hukuga gitmek istiyorum Insallah hepimizin hayali gercek olur

• Uğraşırsan inanırsan ihtimal dahilinde Tabiki

• Herkes inşallah istediğini alır beyler.
  • hocam ben iyice düşünün derim hocalarınız sizi tabi ideallere yönlendirmeye çalışacaktır yine de geleceğinizi düşünerek karar verin,iş imkanlarını bölüm mezunlarıyla konuşun.hem sağlığınız yerinde en önemlisi o, yapmak istediğinizi yapabilirsiniz 70 yaşında adamlar tıp fakültelerinde, her zaman bir ihtimal var
  • inşallah hocam hepimize dua ediyorum
  • 100 k dan ilk 100 çeken var hocam. Tabi sözel isen bu bunu yaparsın . TM SAYISAL isen işin zor
  • Çekilmeyecek bir şey değil ben geçen sene 509k dan 50k ya çekmiştim hem de ygs den sonra lys ye öyle çok hırsla falan çalışmamıştım mezuna kalma kararı almıştım ygs den sonra hemen. Bence sakın pes etme kesinlikle çekebilirsin ygs nin bu kadar büyük bir etkisi yok 3 ay var 3 ayda sıkı bir çalışmayla kesinlikle çekebilirsin

• ful çekmen gerekir diyenler abartmış bildiğin . gir puanza yaz ts2 de 400k dan 10k ya çekmek için gereken netleri yazıyorum bak .
    43 edb , 17 coğr-1 , 30 tarih , 8 coğr-2, 20 felsefe .

ygsde 400k ol bunları yap ts2 de 10ksın hepsinden 2-3 er fazla yapsan 5k olursun , sanıldığı gibi çok çok iyi yapman gerekmiyor bu yazdığım netler gayet yapılır netler çalışmayı bırakma yeter ts de çekmek zor değil o kadar.
  • Hocam bana 120-160k arası gelecek ben ona rağmen ilk 1k hedefliyorum. Ümidini kaybetme yapabiliriz.

• ful çeksen +60 puan obp bulursun inşallah
  • ÇEKERSİN AMA NEYİ ÇEKECEĞİNİ BEN SÖYLEMEYİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.