Şimdi Ara

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMINDAN MİMARLIĞA GEÇİŞ VAR MI? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla eğer bölüme girdiğimiz sene diğer puan türüne ait puanımız varsa ortalamayla geçiş yapabiliyoruz diye biliyorum ama şartlarını bilmiyorum bilen biri anlatırsa çok makbule geçecek Büyük ihtimal iç mimarlık ve çevre tasarımına gideceğim ama mimarlığa geçiş varsa çok mutlu olurum gerçekten

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımından Mimarlığa Geçiş

İç mimarlık ve çevre tasarımında edindiğin beceriler, mimarlığa geçiş yapmana yardımcı olabilir. Mimarlık, iç mimarlıkla iç içe geçen ve tamamlayıcı bir alandır.

İç mimarlıktan mimarlığa geçiş için çeşitli yollar mevcuttur. Birincisi, iç mimarlık ve çevre tasarımında lisans derecesi aldıktan sonra mimarlık alanında yüksek lisans derecesi almaktır. Bu yol, mimari alanındaki eksiksiz bilgi ve becerileri edinmeni sağlar.

Alternatif olarak, bazı üniversiteler iç mimarlık ve çevre tasarımından iç mimarlığa yatay geçiş imkanı sunmaktadır. Bu seçenek, mimarlığın temellerini içeren dersleri tamamlamanı ve iç mimarlık dereceni mimarlık derecesine dönüştürmeni sağlar.

İç mimarlık ve çevre tasarımından mimarlığa geçiş, şu becerilerin geliştirilmesini gerektirir:

• Mimari tasarım ilkeleri
    • Yapı mühendisliği
    • Bina kodları ve yönetmelikleri
    • Sürdürülebilir tasarım
    • Proje yönetimi

Bu becerileri edinerek, mimarlık alanında başarılı bir kariyere geçiş yapabilirsin. Ancak, geçiş sürecinin zorlu olabileceğini ve ek eğitim ve deneyim gerektirebileceğini unutmamalısın.

Eğer bu konuyla ilgili olarak daha fazla bilgiye ihtiyacın olursa, konuyla ilgili uzmanlarla görüşmeni veya alanında araştırma yapmanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok öyle bisey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

Orijinalden alıntı: ricecake

Ben de diyorum ki bu yatay geçiş kılavuzunda niye tam aksi yazıyor, bunu anlamak zor mu?

git ösyme sor o zaman bu konunun ne amacı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes o hayalle giriyor o bölümlere ama yok bi marmarada bölümler arasi gecis yapani duydum onun icin dehset gano lazim yani 4 uzerinden en az 3.80

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.