Şimdi Ara

Beyler sivrisinekler için taktik ölücem lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi dizi izliyorum odam alev aldı camı açıyım dedim püfür püfür esti buz gibi oldu odam bi baktım kaşınmaya başladım deli gibi sivrisinek olmuş içerisi napıcam bunlara soğan sürdüm vücuduma çaresizlikten odama soğan koydum la giderler belki diyede hala geliyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• soğanla sarımsakla olmaz knk eline bi havlu al ışığı yak tek tek bitir işlerini. dişe diş kana kan
  • Sineklik takabilirsiniz.

Beyler sivrisinekler için taktik ölücem lan
  • ELEKTRİKLİ raket en ıyısı
  • Şerefsiz benim de ayaktaki damara denk getirmiş. Tadı güzel geldi herhalde 5 kere daha delmiş ondan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

soğanla sarımsakla olmaz knk eline bi havlu al ışığı yak tek tek bitir işlerini. dişe diş kana kan

Aynısının havlusuz versiyonunu yapıyorum şu an. Baya avladim şu an ışığı kapadım bekliyorum. Son bir tane kaldı. Kendini belli edip edip kayboluyor. Boss fighta kaldım galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mideni bozucak şeyler ye ve iç sonra dana gelip derinden OSUR. dikkat et üstüne sıçma. bu yöntemle sivri dahil hiçbirşey gelmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Migrostan 17 tlye sinek yakan lamba aldım,küçük sinekler için işe yaradı,sivrisinekleride öldürür heralde,ışığa gelince elektrik çarpıyo çat çat düşüyolar.
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Camın önüne bal dök sinekler yapışır, balı günde 1 kere yalayarak temizle ve yerine yenisini dök.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Parmağınızla dokununca da çarpıyor mu?

• Bimden sivrisinekleri geberten sprey aldım gördükçe fısss fıss sıkıyorum ama ağır kokusu var anında geberiyorlar.
  • yav cok fenalar ya gecen sene çıldırtmışlardı gecenin ücünde dördünde avcı toplayıcı genlerimi ortaya çıkarıyorlardı tüm odanın içinde rambo gibi avlardım teker teker bordo bereli gibiydim onlar gormeden ben onları gorurdum her gece 15-30dk lık birkaç seans halinde giderdi bu hatta kağıttan mezarlık bile yapmıştım serefsizlere
  • Beyler sivrisinekler için taktik ölücem lan

• Çarpan tel kafesin iç kısmında vantilatör kafesi gibi plstikten koruma var.
  • CartmanBra kullanıcısına yanıt
    Bir kere kanını emdiyse bir daha yakın zamanda gelmez sana sanırım 30 saat falan mı ne yetiyordu onlara. Eğer odadaki sinek sayısı kadar sokulduysan unutabilirsin o sineği. Odadaki sinek sayısından az her 1 sokulma için seni sokacağı ihtimali daha yüksek.

• Raid alın prize takın 45 gece sinek minek olmaz odada.

• Mayısta bir kere sineklik taktım o günden beri kafam rahat. Evde bitek benim odamdaki cam bahçeye baktığı için sineklerin çoğu oradan geliyordu. Artık neredeyse hiç gelmiyor.

Ha diğer odaların penceresinden giriyor diyorsan fişe takılan sinek öldürücüleri kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.