Şimdi Ara

Beyler, Ne diyeceğimi şaşırdım ( Ciddi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilkokul ve lise'den beri tanıdığım çok samimi bir dostum ( bayan ) ağır aile baskısı nedeniyle evden kaçmak istiyor, ve benden yardım istiyor ( maddi ve manevi ) ne diyeceğimi şaşırdım. Eğer gerçekten kötü bi durum içerisindeyse yardımcı olurum problem değil. ama sonra benim başım ağrımasın ? ayrıca ilk hafta kendisini benim misafir etmemi istiyor. valla açıkçası çekiniyorum biraz siz bu durumda olsanız ne yaparsınız bilmek istedim ? ayrıca tekrar belirtiyim çok yakın ve çok çok samimi bir dostum kendisi.

Al yanına yardıma ihtiyacı varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • Yaş : 22, kız kaçırmadan neden içeri girecekmişim onu anlamadım ? kendiside benimle yaşıt. ve kendi isteğiyle geliyor. ama sonra başım bi belaya girer diye korkuyorum açıkçası. ama bi yandanda yardım etme mecburmuşum gibi hissediyorum. kız çok kötü durumda en azından telefonla konuşurken öyle anladım.

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Sazan.avi ya da böbrek.avi diyecektim ama ilkokuldan beri arkadaşmışsınız o zaman geriye bir tek şunu demek kalıyor...

Bi çık git konudan gözünü seviyim. ilk okuldan beri arkadaşım olamaz mı ? yıllarca aynı mahallede büyüdük. Zor durumda kaldım, burdaki arkadaşların yorumlarını almak için ciddi bir konu açtık.

• quote:

Orijinalden alıntı: VARŞOVA

Yaş : 22, kız kaçırmadan neden içeri girecekmişim onu anlamadım ? kendiside benimle yaşıt. ve kendi isteğiyle geliyor. ama sonra başım bi belaya girer diye korkuyorum açıkçası. ama bi yandanda yardım etme mecburmuşum gibi hissediyorum. kız çok kötü durumda en azından telefonla konuşurken öyle anladım.

Hocam 22 yaşındaysa kim ne diyebilir? Artık ailesinin sorumluluğunda değil. İster evden gider ister gitmez, isterse sokakta yatar. Bunada kimse karışamaz. Yani teoride öyle olması lazım. Ama bi gece aç kapıyı polis yat yere yat yere alın bunu diye elden ele fırlatıverir bu ülkede. Yada ailesi gelip sizi zorla evlendirebilir.

Yaş : 22, kız kaçırmadan neden içeri girecekmişim onu anlamadım ? kendiside benimle yaşıt. ve kendi isteğiyle geliyor. ama sonra başım bi belaya girer diye korkuyorum açıkçası. ama bi yandanda yardım etme mecburmuşum gibi hissediyorum. kız çok kötü durumda en azından telefonla konuşurken öyle anladım.

yapacağın şu arkadaşına gelmesini söyle ama madem o kadar senelik arkadaşın ailesi seni kesinlikle tanıyordur. ailesine durumu anlat en azından nerede olduğunu bilsinler ona göre hareket etsinler ama kız evden çıkmadan arama kızı kilit altına vurmasınlar . yoldayken anlat durumu genelde anne seçeneği en iyi seçenektir tabi abla kız kardeşte iyi olabilir. mantıklı ve zamanında düşünerek hareket et.

• Ailesi belalı felansa bulaşma bence senin başın yanar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Sazan.avi ya da böbrek.avi diyecektim ama ilkokuldan beri arkadaşmışsınız o zaman geriye bir tek şunu demek kalıyor...

Bi çık git konudan gözünü seviyim. ilk okuldan beri arkadaşım olamaz mı ? yıllarca aynı mahallede büyüdük. Zor durumda kaldım, burdaki arkadaşların yorumlarını almak için ciddi bir konu açtık.

Eh be kardeşim. Ciddi konu açılacak en son yer burası. Esas sen git derdim ama demiycem çünkü moderatörler kızıyor. Senin gelmen ve konu açman hata. Konu dışı özel bölümü var oraya açacaksın bu konuyu eğer ciddiyse. Burada ne kadar ciddi cevap bekliyorsun ki? Ya da sana kaçırma planı mı hazırlayalım?

Ayrıca kız 22 yaşındaymış o zaman sen de varsın bi 22 24 falan. Be kardeşim 25 yaşına gelmiş adamsın gelip burda 16 yaşındaki çocuklardan bebelerden mi akıl alıyorsun? Gülerler adama ya.

Kız 18 yaşını geçmiş reşit hatta evlenecek yaşta kim karışır lan kimin nereye gittiğine? ailesi bile olsa bi bok yapamazlar usta sen rahat ol. Al o kızı götür ama tedbirli ol ve kendine hakim ol herşeyden önce. Çünkü ortada kızın sakladığı veya utandığı bir durum olabilir burda arkadaşların da parmak bastığı noktaya dikkat çekiyorum. Sana yıkmak istiyor olabilir ya da senden medet ummuş olabilir. Sen handan ummasına vesile olacak kadar güven verdiysen ya da bir söz söylemişsen seni kurtuluş yolu olarak görmüş olabilir.

Bunlar tabii ki çetrefilli düşünceler. Biraz naif bakarsak olaya, kızın tamamen iyi niyetli olduğunu düşünürsek yine ortada bir sıkıntı var ki bu noktada yine sizin kendinize hakim olmanız gerekiyor. Anlatabildim sanıyorum.

• kız niye evden kaçıyor? sebep ne ki
  • Öyle bir şey yaparsan seni arkadaşına sahip çıkmış olarak değil evine karı atmış olarak bilirler. Ailesi de ilişkiniz olduğunu düşünüp sana bela olur. Olayı tam olarak öğren belki de ailesinin baskı yapmasının nedeni kızın kötü bir şey yapmasıdır.
  • ATEŞLE BARUT YAN YANA DURMAZ

Orijinalden alıntı: prince1907

kız niye evden kaçıyor? sebep ne ki

kapanmaya zorluyorlardır vs
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.