Şimdi Ara

Beyler Metro Turizmde İşe Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bugün istanbul metro turizmde işe başladım. Banko ( bilet kesen kişi ) olarak işe girdim. 3-4 gün öğrenme süreci olarak diğer banko arkadaşları izliyorum. Daha sonra direk bilet kesicem. Çok garip yolcular var gerçekten. Metrodan şikayetçi olmalarına rağmen halen bilet alan var yani. Tabi bunun sebebi servis sayısının fazla olması. Birçok şehire fazla fazla servisleri var. Daha bugün ilk günüm ama ona rağmen çok garip yolculara denk geldim. Gerçekten çok değişikler yani. Bu konuda öyle değişik anılarımı anlatmayı düşünüyorum. İşte böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombur -- 25 Haziran 2012; 22:59:08 >

• Hayırlı olsun ne diyelim
  • kaç para gardaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironicix35 -- 25 Haziran 2012; 20:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Hayırlı olsun ne diyelim

sağol hocam teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: ironicix35

kaç para agardaş

kardeş daha konuşamadık müdürle adam yerinde durmuyo. saat kaçta gelip gideceğimi bile diğer arkadaşlardan öğrendim
  • günlük 20lira diye biliyorum ben
  • Hayırlı olsun...
  • en boo.....................tan otobüs firmalarıdır kendileri orta düzey bile demiyim en alt düzey hizmet anlayışına sahiptirler.

annanem ve dedem bir kere izmir-ankara arasında kullanma gafletinde bulundular yazık bir günde stresten 10 yıl yaşlandılar ,

en kaliteli prestijli firmalar sırayla ulusoy - varan - kamil koç - anadolu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlatta dinleyelim insanları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüp görebileceğiniz en kaliteli firmalardır , en kötüsü ise anadolu
  • hocam 10 numara yağ kullanıyor mu bunlar habrin vardır senin

• yarin ankaraya gidecem travego ile numaram 25 26 nasilmis bakicaz
    donanimi hakkında bilgisi olan varmi tv internet vs.

• Bir keresinde Konya-Ankara arası seyahatimde kullanmıştım kendilerini. Bir muavin ile yolcunun konuşmasına tanık oldum.

Y: Pardon, soğuk su alabilir miyim?
    M: Kusura bakma abi, soğuk suyumuz yok dolap bozuk.
    Y: Tamam bi kahve alayım ben o zaman.
    M: Ya pardon ama sıcak suyumuz da yok maalesef.

Neyseki 3 saat sonra bu otobüsten indim ama İstanbul'a (Konya-İstanbul'du asıl güzergahı) gidecek yolculara acıdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 25 Haziran 2012; 21:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Bir keresinde Konya-Ankara arası seyahatimde kullanmıştım kendilerini. Bir muavin ile yolcunun konuşmasına tanık oldum.

Y: Pardon, soğuk su alabilir miyim?
    M: Kusura bakma abi, soğuk suyumuz yok dolap bozuk.
    Y: Tamam bi kahve alayım ben o zaman.
    M: Ya pardon ama sıcak suyumuz da yok maalesef.

Neyseki 3 saat sonra bu otobüsten indim ama İstanbul'a (Konya-İstanbul'du asıl güzergahı) gidecek yolculara acıdım.

nasıl bir firma olduğundan bahsetmeye çalışmıştım ama bazı yaş seviyesi düşük arkadaşlar değişik düzeyde uslup takınmışlardı.
  • bayramlarda çalışırsın...
    geceleri de vardiya yaparsın normal zamanalrda
    çok yoğun zamanlarda kasada açık verme olasılığın artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

görüp görebileceğiniz en kaliteli firmalardır , en kötüsü ise anadolu
    bi ufak araştırma sonucu metronun ne halt olduğunu anlarsın
  • evet

• Çoğumuz metronun kalitesini biliyorsunuz zaten. Bende yazın boş durmamak için birde yorucu olmadığı için girdim. Yaş 19 bu arada. Mayış falan daha konuşamadık. Çalışma süreleride sabah 8 akşam 5. Haftada 7 gün. Bir gün izin günüm var ama bir hafta kullanıp bir hafta kullanılmıyor galiba. Yani arkadaşlardan duyduklarım bunlar. Öğlen yemeği parası verilmiyor fakat yol var yani servis kullanabiliyoruz

• ben de pederin yanında başladım işe. Halı yıkama yeri. Halı paketliyorum 7-8 saat. 20 lira para alıyorum. Üni açılana kadar 1,500 lira kadar birikecek. Giderim yok zaten. Çok iyi olacak üni zamanı :)

• nasıl girdin işe anlatırmısın ?
  • kardeş sakın dengesiz hareketler yapma, bak sen farklısın bu sefer inanıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.