Şimdi Ara

Beyler Ayakkabı Aldım Nasıl Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli spor giyerim bu sefer değiştireyim biraz dedim de spor ayakkbaı kadar rahat etmedi ayaklarım

Beyler Ayakkabı Aldım Nasıl Sizce

• Güzel, fakat bu tarz ayakkabılara en çok kum rengi yakışıyor. Güle güle giy hoşmuş.
  • Tarz olarak güzel diğer arkadaşında dediği gibi kum rengi falan alsaydın daha hoş olurdu. Fiyatı ne kadar bu arada?
  • çöp
  • Bence de bu ayakkabıların kum rengi olanları daha güzel ama buda fena sayılmaz. Güle güle kullan
  • ayakkabi guzelmis fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaca aldiysan ucuza almisin hayirli olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayak numaran 36 herhalde
  • iyimiş kardeşim
  • yas 30+ ise gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kum rengi de vardı ikisi arasında çok çelişkide kaldım sonunda bunu aldım artık

159 liraya aldım

@Paradise_ Yok hocam bu 42 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Kum rengi de vardı ikisi arasında çok çelişkide kaldım sonunda bunu aldım artık

159 liraya aldım

@Paradise_ Yok hocam bu 42 numara

kardeşim o paraya timberlandin ayakkabısınıda alabilirdin ama hoşmuş ayağında paralansın :)
  • Hocam bende ayakkabı alıcam.Bende hep spor giyerim,bu tarz bi ayakkabı almayı düşünüyorum.Yazın görüyorum millet giyiyor bunlardan kum renginde olanı.Şortun altında falan gayet güzel duruyor.Bu tarz ayakkabılar ne olarak geçiyor.Yani bayide ki elemana sorduğumda ne diyeyim ayakkabı için.Bu ayakkabının tarzı nedir ?
  • Güzel
  • güzel ayakkabı hayırlı olsun

ben de geçen bunu almıştımhttp://www.dockersturkey.com/214160-LACIVERT,PR-5208.html
    çok rahat ayakkabı ama ön kısım beyaz diye çabuk kirleniyo bıktırdı
  • Bunlar kumaş pantolon altına iyi gider mi?
  • Gayet güzel güle güle giy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnatc

Hocam bende ayakkabı alıcam.Bende hep spor giyerim,bu tarz bi ayakkabı almayı düşünüyorum.Yazın görüyorum millet giyiyor bunlardan kum renginde olanı.Şortun altında falan gayet güzel duruyor.Bu tarz ayakkabılar ne olarak geçiyor.Yani bayide ki elemana sorduğumda ne diyeyim ayakkabı için.Bu ayakkabının tarzı nedir ?

Yacht (yat) ayakkabilari geciyo diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş. Güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.