Şimdi Ara

BEYLER ASKERDEYİM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
9.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, daha geleli 15 gün olmuş sanki uzun zamandır buradaymışım gibi geliyor lan!
    Uzun dönemim bir de ben! 11 ay nasıl bitecek lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiki aklım olsa acemi birliğinde hiç kasmazdım. Zaten yemin törenine kadar gerçek anlamda asker sayılmıyorsunuz, emir dinlemezseniz bile bir yaptırımı yok. Tabi ki o atmosferin tadını çıkarmak gerek ama kendilerini bi bok sanan talim çavuşlarının da egolarını tatmin etmek zorunda değilsiniz.
    1 hafta beyler!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardimcin olsun ne diyelim

Nerdesin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Şimdiki aklım olsa acemi birliğinde hiç kasmazdım. Zaten yemin törenine kadar gerçek anlamda asker sayılmıyorsunuz, emir dinlemezseniz bile bir yaptırımı yok. Tabi ki o atmosferin tadını çıkarmak gerek ama kendilerini bi bok sanan talim çavuşlarının da egolarını tatmin etmek zorunda değilsiniz.

Hocam acsaniza biraz lazim olur

"çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir mercedes vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım ve diyanet işleri başkanı oldum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Yaş kaç reis?

40

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

quote:

Şimdiki aklım olsa acemi birliğinde hiç kasmazdım. Zaten yemin törenine kadar gerçek anlamda asker sayılmıyorsunuz, emir dinlemezseniz bile bir yaptırımı yok. Tabi ki o atmosferin tadını çıkarmak gerek ama kendilerini bi bok sanan talim çavuşlarının da egolarını tatmin etmek zorunda değilsiniz.

Şöyle ki acemi birliğinde kendini eğlendirmek, size işkence çektirmek isteyen talim çavuşları büyük bir ihtimalle başınıza gelebilir -aralarında iyi olanlar da var tabi, onları tenzih ederim-. Size aralıksız spor yaptırıp, istikamet vermeye çalışabilirler. Fakat ciddi anlamda yorulduğunuz zaman ya da saçma bir emire denk geldiğiniz zaman dediklerini yapmayın. Sizi "emre karşı mı geliyorsun?" diye tehdit edebilirler ama yasal olarak yemin edene kadar siz asker değilsiniz. Dolayısıyla emir almak gibi bir olay size işlemez. Bunun bilincinde olduğunuzu anlarlarsa bu sefer "usta birliği için sana rapor yazacağım, cezanı orada verirler" gibisinden tehdit ederler. O da hikaye...
    Dayak diye bir şey zaten söz konusu bile değil, eğer öyle bir şey başınıza gelirse bile direkt darp raporu almaya çalışın ve bimer'e şikayette bulunun. Ama rütbeliler bunun farkında olduğu için dayak olayına ihtimal vermiyorum.

Özetle: Evet, acemilikte mental olarak asker psikolojisine girin ve sınırlarınızı zorlayın ama kimsenin de kuklası, oyuncağı olmayın.

• İyi insanlar çıkarsa karşınıza askerlik kıyak geçer.
    Benden küçük uzman çavuşlar oturup çay kahve içerken kalkın gidin burdan derdi, başka gün yarbay geçerken ayağa kalkardık oturun çocuklar diyip geçerdi.

Unutmamanız gereken şeyler komutanlara karşı kesinlikle dürüst olmak ve kaşınmamak. Düzgün adama hiç bişey olmaz içerde, kaşınırsan allah kurtarsın
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

quote:

Şöyle ki acemi birliğinde kendini eğlendirmek, size işkence çektirmek isteyen talim çavuşları büyük bir ihtimalle başınıza gelebilir -aralarında iyi olanlar da var tabi, onları tenzih ederim-. Size aralıksız spor yaptırıp, istikamet vermeye çalışabilirler. Fakat ciddi anlamda yorulduğunuz zaman ya da saçma bir emire denk geldiğiniz zaman dediklerini yapmayın. Sizi "emre karşı mı geliyorsun?" diye tehdit edebilirler ama yasal olarak yemin edene kadar siz asker değilsiniz. Dolayısıyla emir almak gibi bir olay size işlemez. Bunun bilincinde olduğunuzu anlarlarsa bu sefer "usta birliği için sana rapor yazacağım, cezanı orada verirler" gibisinden tehdit ederler. O da hikaye...
    Dayak diye bir şey zaten söz konusu bile değil, eğer öyle bir şey başınıza gelirse bile direkt darp raporu almaya çalışın ve bimer'e şikayette bulunun. Ama rütbeliler bunun farkında olduğu için dayak olayına ihtimal vermiyorum.

Özetle: Evet, acemilikte mental olarak asker psikolojisine girin ve sınırlarınızı zorlayın ama kimsenin de kuklası, oyuncağı olmayın.

Allah'a şükür bizim komutanlar pamuk şeker gibi adamlardılar.
    Normalde koğuş yat iştimasından sonraki saate kadar yasak ama bize serbestti. Acemi bitti Allah'a şükür.
    Kıbrıs'a düştüm bu arada.

• askerlikten kimse mutlu değil

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.