Şimdi Ara

1 ay çalışarak kpss’de 80 üstü alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni mezun oldum. Bahar döneminde 14 ders aldım. Onlara çalışmaktan kpss’ye hiç bakamadım. Bi ay var sınava oturup gece gündüz çalışsam 80 üstü alabilir miyim? 1 ay çok az ama türkçe coğrafya bunlarda eksiğim yok. Tarih ve vatandaşlık zorlamam gerekecek. Ortaöğretimde girdiğimde 83 almıştım ama sorular çok kolaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Ayda KPSS'de 80 Üstü Alınır mı?

KPSS'de 80 üstü almak, yoğun çalışma ve doğru stratejiler gerektiren zorlu bir hedeftir. 1 ay gibi kısa bir sürede bu hedefe ulaşmak mümkün olsa da, kişisel çalışma alışkanlıkları, bilgi birikimi ve motivasyon seviyeniz gibi faktörlere bağlıdır.

KPSS'nin kapsamlı bir sınav olduğunu unutmamak gerekir. 1 ayda tüm konuları eksiksiz bir şekilde çalışmak zor olabilir. Ancak, hedef anahtar kelimelerinizle uyumlu konulara odaklanarak ve etkili çalışma teknikleri uygulayarak başarılı olma şansınızı artırabilirsiniz.

1 ayda KPSS'de 70 almak, 80 üstü almaktan daha gerçekçi bir hedef olabilir. Bununla birlikte, yoğun çalışma ve özveriyle 80 üstü almayı hedefleyebilirsiniz.

İşte KPSS'de 80 Üstü Almak İçin İpuçları:

• Gerçekçi bir çalışma programı oluşturun ve ona bağlı kalın.
    • Hedef anahtar kelimelerinizle uyumlu konulara odaklanın.
    • Etkili çalışma teknikleri kullanın, örneğin aktif hatırlama ve tekrar.
    • Bol soru çözerek bilgilerinizi pekiştirin.
    • Motivasyonunuzu yüksek tutmak için düzenli aralar verin.
    • KPSS hiç çalışmadan yüksek puan almak neredeyse imkansızdır.

Lisans mezunları için KPSS'de 80 üstü almak, lisans dışı mezunlara göre daha kolay olabilir. Ancak, yine de yoğun çalışma ve kararlılık gerektirir.

Unutmayın, KPSS'de başarılı olmak için sadece 1 ay değil, tüm hazırlık süreci boyunca tutarlılık ve özveri son derece önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de düşünüyorum ama zor gibi sanki bi çıkmış baktım da geçmiş bizden. Ama olmaz diye bir şey yok

• lisans soruları zor ve süprizdir her sene söver girenler.800 bin kişi girer bu sene lisanstan.80 alsan da pek bir numara olmaz.tarih vatandaşlıkta zorlanıyorsan zaten oralardan oynuyorlar deli gibi bilsen bile ters köşe olabilirsin mesela 2016'da hangi kağan bilmem ne yapmıştır diye sormuşlar.biri demişti o ne ya olmuştum kağan mı ezberleyecek millet?yok kanal cephesini anlatan falanın romanının ismi nedir?ara bul hangi kitapta var öyle set satılanlarda?1 ay yeter de neye çalışacaksın mesele orada.
  • Ben test edip göreceğim. Tabii genel kültür ve genel yetenek sınavından bahsediyorum. Alan sınavının mümkünü yok zaten.
  • alanda temelin varsa eğer çıkmış soru çalışıp genel tekrar yapsan 75-80 arası alırsın rahat.

ama gy gk diyosan 1 ayda 90 alırsın
  • aynı mevzu bende de var bi ay oturup çalışalım bununla ilgili detaylı bi konu açalım neye çalışmalıyız neler eksik nasıl tamamlarız diye günlere bölelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    1 ayda 90 mı alır? YAV HE HE......

• Tüm derslere tam anlamıyla hakim olmadan çok zor. Artık kpss çok zor bir sınav. Ben 8 aydır çalışıyorum. Tüm dersleri tamamladığım halde korkuyorum. Ösym artık çok zorluyor ve olur olmaz yerlerden sorular soruyor ama tabi yine de elden geleni yapmak gerek.

• Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Lisans denemesi çözdüm 68 puan yaptım. Çok vasat bi puan. 60 liraya kıyıp ptt nin sınava başvurmadım eşek kafam

• eerenn kullanıcısına yanıt
    Aynen çok zor sınav. 1 ay çalışacam iyi puan alamam.

• Son atamalara baktım 4001 düz memur kadrolar hep 88 üstü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.