Şimdi Ara

beyler 1 haftada 3-4 kilo aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

korkum bir ara 94 kiloydum o günlre dönücem diye bazen günde 1 elma 1 muz yediğimde oldu.misal bugün yediklerimi yazayım;

1 muz 100 gram ayva mor lahana salatası turşu akşam bunları yedim.

öğlen çok az sulu ev yemeği ve yoğurt.

sabah 25 gr bal 25 gr kaymak 25 gr helva 1 dilim pastırma 1 yumurta 1 dilim ekmek.

bazı günler 1 dilim cheesecake yedim ama anca o da 50-60 gramlık olsun kalın değil yani.
    neden kilom artıyor sürekli tartılmak büyük sorun diyorlar kafaya taktım günde 200 kez tartılr oldum bu 3 kiloyu vermek istiyorum.

• En iyi ihtimalle ile 2750 gr yag yapmissin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yediklerin çok zararlı şeyler ve kilo yapması normal.
    Sabah yediğin bali kaymağı helvayı pastırmayı çıkar.
    Yumurtayı artır yoksa doymazsın.Birde seni tok tutmasını istiyorsan yulaf ezmesi alabilirsin marketten.Onun haricinde zeytin de yiyebilirsin.

Öğle yemeğinde soeun yok gibi ama önemli olan yemeğın içeriği.Yemek yağlı salçalı falansa yeme.Ton balığı tavuk gogus falan yiyebilirain yanina bir porsiyon pilav makarna.salata sınırsız ama dikkat aycicek yagi kullanma.

Akşam meyveyi geç saatte yeme.İnsülin zıplatır bence akşam da öğlenin ki gibi bir öğün ye.

Bunun dışında cheesecake falan haftada bir öğün de ye.

Kolay gelsin zor gibi görünse de alışınca hayat kaliteniz artar inanın bana.

• 20 gram yedim hocam 100 gram yemedim toplasan 200 kalori etmez kahvaltım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağlanmışsın çünkü 1 haftada yapılabilecek kas miktarı bellidir.
  • Neden yağlandım durup dururken diyet yaparken bu yazdıklarımdan çok yiyordum ben 53 kiloyu kendim için ideal görüyorum zayıflamak istiyorum şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: OreoNewAccount

Neden yağlandım durup dururken diyet yaparken bu yazdıklarımdan çok yiyordum ben 53 kiloyu kendim için ideal görüyorum zayıflamak istiyorum şuan

53 kilo ne hocam boyun çok kısa galiba.Ya da iskelet olarak gezmeyi istiyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

quote:

Neden yağlandım durup dururken diyet yaparken bu yazdıklarımdan çok yiyordum ben 53 kiloyu kendim için ideal görüyorum zayıflamak istiyorum şuan

53 kilo ne hocam boyun çok kısa galiba.Ya da iskelet olarak gezmeyi istiyorsun.

1.71 im kısayım malesef
  • Helva, kaymak bunları hayatından çıkar derim.
  • 20 gram yiyoruz hocam 60 70 kalori ben zayıf kalmak istiyorum sadece.

• quote:

20 gram yedim hocam 100 gram yemedim toplasan 200 kalori etmez kahvaltım.

Dostum bence bir daha hesapla :)Ben senin yerine hesapladım kahvaltıda 629 calori aliyorsun.30 küsür gram yağ ve tam 37 GRAM ŞEKER.Birde bunları dediğin gibi 25 gr olarak hesapladım.Senin hassas tartın yoksa göz kararı çok daha fazla yiyorsundur.

Ayrıca bal helva bunlar insülini fırlatır.

Kısaca tamamen beslenme düzeninle ilgili ,yanlış besleniyorsun.

• Hocam ben bu dediklerimin2-3 katını yiyerek 93'ten 54'e indim aynı şeyleri azaltarak yiyorum kilom artıyor sorun bu 650 kalori olur mu yediğim helva 300 kalori 100 gramı.balda 400 kalori arklarında yazıyor. 80 kalori bal makisimum 20 gram yiyorumda 60 kalori helva 60 kalori yumurta 100 gram pastırma 300 kalori bir dilimi 30 kalori nasıl 650 kalori oluyor şaka mı yapıyorsun :)))

• quote:

Hocam ben bu dediklerimin2-3 katını yiyerek 93'ten 54'e indim aynı şeyleri azaltarak yiyorum kilom artıyor sorun bu 650 kalori olur mu yediğim helva 300 kalori 100 gramı.balda 400 kalori arklarında yazıyor. 80 kalori bal makisimum 20 gram yiyorumda 60 kalori helva 60 kalori yumurta 100 gram pastırma 300 kalori bir dilimi 30 kalori nasıl 650 kalori oluyor şaka mı yapıyorsun :)))

Dediklerin arasında sadece pastırmayı fazla yazmışım.Düzelttim 489 kalori.Fatsecretten hesapladım harfiyen inanmıyorsan kendin indir hesapla.Ki böyle bile çok şeker içeren zararlı bir kahvaltı.Sen birde hassas tartın yoksa %90 daha fazlasını yiyorsun.

Cheesecake falan hocam cidden beslenmeniz çok kötü.Daha fazla birşey yazmaya gerek yok beslenmenizi düzeltin bakın bakalım kilo alıyor musunuz.

• Arkadaş fatsecret bende zaten indirilmiş şekilde var telefonda yediklerimin arkasında en doğrusu yazıyor.fatsecret'ta her marka yok.

Pastırma 1 dilim 30 kalori (çemensiz)
    Bal 20 gram maksimum çünkü 225 gramlık balparmaktan yiyorum fazlası olamaz.80 kalori
    20 gram helva seyidoğlu :60 kalori
    Yumurta haşlanmış 70 kalori
    240 kalori ediyor toplarsan.

Ben 40 kilo verdim bunların 2 mislini yiyerek şimdi durup dururken kilom artıyor mesele bu bana yemezsen kilo verirsin diyorsun:)

• açıkcası bir haftada 3-4 kilo alınabileceğini pek sanmıyorum. bir rahatsızlık varsa olabilir de tabi. al bir mutfak tartısı, abartmadan her şeyi yiyebilirsin sıkıntı yok. günlük ihtiyacını ve kaç aldığını bil yeter.
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    Ünideyken çok hareketliydim şimdi tatil evde yayılıyorum ama her gün akşam salata yiyorum sadece ya da karnabahar gibi yemekler bazı günler yoğurtla pilav yemeden et yiyorum önceden pilavda yiyordum sürekli zayıflıyordum ama kilo vermem durdu garipsediğim durum bu hocam önceden günde 1500-1700 kalori alırdım artık 700-800 anca ama kilo azalmayı bırakın artıyor garip.dün yürüyüş yaptım terlemediğimden su atmadı vücut aslında zayıfım kilolu değilim 57 kiloyum ama 50'ye falan düşmek istiyorum diyeti bırskınca eski günlerine dönmeyeyim en azında kilo alırsamda zayıf kalayım diye.

• abim 700-800 kaloriyle yaşayamazsın, bayılır düşersin diyeyim anla. o kadar düşük olamaz yani, ters giden bir şeylerin olduğunu anlardın. ve herhangi bir rahatsızlık var mı? 57 kilo gerçekten sağlıklı değil çünkü.

mutfak tartısı al bak, o olmadan olmaz kalori hesabı.
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2 senedir böyleyim 700-800 kalori almadığım günler bile oluyordu alışığım Survivor'da alışıyorlae ya zamanla mide küçülüyor bağırsaklar büzüşüyor falan haliyle alışıyorsun misal 70 gram tuzlu fıstık yeyip bütün gün onla durmuştum gayet rahat finallere çalışırken tadımın paketteki fıstıklarından.alışık bünyem 2 senedir toplam bir bütün ekmek yememişmdir düşün haftada bir dilim anca ekmeğin kabuğunu yiyorum.

• hiç sağlıklı bir şey değil, belki şimdi bir şey olmaz ama 25 inde, 30'unda çok sıkıntı çekebilirsin. yine de sen bilirsin tabi, ne edersek kendimize.
  • bende 8-9 kilo almayı istiyorum ama olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.