Şimdi Ara

Beyazsistem.com Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
12.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beyaz sistem adlı bir sitede genellikle filolardan çıkma araç satışı yapılıyor.Bir öğrencimin velisi bu firmadan çok araç aldıklarını ve hiç sorun yaşamadıklarını belirtti.Deneyimi,bilgisi olan var mı?
    http://www.beyazsistem.com

• Beyaz'dı Ak'dı duyduğun gibi kaçıcaksın hayal kurmaya gerek yok sorun çıkmaz gibisinden
  • filo çıkması araçların nasıl kullanıldığına bakmak için azıcık trafiğe bakın, hani deli gibi araca hiç acımadan, hız tümseğine girerken frene bile basmayanlar var ya işte onlar oluyor.
  • bedava peynir sadece fare kapanında olur. adam akıllı araçları kimseye yedirmezler malesef. siteyide ilk defa duydum. dolandırılma ihtimalide yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Beyaz'dı Ak'dı duyduğun gibi kaçıcaksın hayal kurmaya gerek yok sorun çıkmaz gibisinden

Hayaldi gercek olur:) isim uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panisher

Arkadaşlar beyaz sistem adlı bir sitede genellikle filolardan çıkma araç satışı yapılıyor.Bir öğrencimin velisi bu firmadan çok araç aldıklarını ve hiç sorun yaşamadıklarını belirtti.Deneyimi,bilgisi olan var mı?
    http://www.beyazsistem.com

açık artırmayla felanda alabiliyosun. . öbür araçları hemen hemen piyasa fiyatlarıyla aynı. açık artırmadada işte şansına, baya bi kalabalık yalnız. güzelleri ucuza kaptırmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Beyaz'dı Ak'dı duyduğun gibi kaçıcaksın hayal kurmaya gerek yok sorun çıkmaz gibisinden

Hayaldi gercek olur:) isim uygun

inceden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu firmanın açık artırmasına 3 defa katıldım,önceden 500 liraydı şimdi 1.000 lira olmuş sanırım katılım bedeli.Araç alırsanız kapora olarak kalıyor,almazsanız çıkışta geri alıyorsunuz..

Genelde şirketlerden dönen filo araçlarını satıyorlar ve km.leri epey yüksek.Galericiler çok rağbet gösteriyor ve inanın kimseye bırakmıyorlar,her bir galerici 4-5 araç alıyor.Boya değişen olayı araçların üzerinde yazıyor ama galericiler orada kendileri araçları inceliyor,çoğu da yazdığı gibi olmuyor..

İşin özü kullanıcıya yaramaz,galericiler de km.yi düşürüp komple boyalı aracı hatasız diye sattıklarından galerici ve bu tarz yerlerden kullanmaya araç alınmaz..
  • ticari şirket aracı almayın fiesta aldım pişmanım tamamen elenmiş ve tabiri caizse suyu çıkmış zaten ekmeği olsa şirketler hurda diye elden çıkartmaz. Bütçenizi düşünüyor iseniz aman dikkat
  • Böyle yerlerden araç alınmaması taraftarıyım.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Hem ben öğreneyim hem de bu siteyi duymayan arkadaşlar bilgi sahibi olsun istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Bu firmanın açık artırmasına 3 defa katıldım,önceden 500 liraydı şimdi 1.000 lira olmuş sanırım katılım bedeli.Araç alırsanız kapora olarak kalıyor,almazsanız çıkışta geri alıyorsunuz..

Genelde şirketlerden dönen filo araçlarını satıyorlar ve km.leri epey yüksek.Galericiler çok rağbet gösteriyor ve inanın kimseye bırakmıyorlar,her bir galerici 4-5 araç alıyor.Boya değişen olayı araçların üzerinde yazıyor ama galericiler orada kendileri araçları inceliyor,çoğu da yazdığı gibi olmuyor..

İşin özü kullanıcıya yaramaz,galericiler de km.yi düşürüp komple boyalı aracı hatasız diye sattıklarından galerici ve bu tarz yerlerden kullanmaya araç alınmaz..

+1

• Kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Araçların hepsi rent a car dan çıkma, bakımsız hor kullanılmış.. Aşırı km yapmış. Ben bitane aldım çok pişmanım.. 29000 tl araç üstüne 4 - 5 bin tl daha masraf ettim.
  • Uzak durun derim.
  • fiyatlarda aşırı şişirilmiş
  • beyazsistemi sadece şu amaç için kullanın: aracınızı satacaksınız ama gerçek fiyatını tam kestiremiyorsunuz. hemen beyazsistem.comdaki araç alma kısmındaki formu doldurun, hemen size dönüş yapıyorlar.
    deyin ki arabamı satmak istiyorum. size bir fiyat veriyorlar.. sizin gerçek alıcıya gidecek rakamınız beyazsistemin verdiği fiyatın 3-4 lira daha fazlası olacaktır.. :D :D
  • Esnafım normalde elden sahibinden araç almaya çlışırım ama yokluktan bu firmalardan da araç almak zorunda kalabiliyorum. 5 tane araç aldım. İlk iki aracım iyi sayılırdı. hatasız boyasız arabalardı. yedek anahtarları ne yapıyorlar ise hiç birinden çıkmadı.birinin bagaj panzotu çıkmadı(kazık1) motorlar iyidi. çok cüzi kar edebildim milleti çok gaza getiriyorlar kimi araçlar piyasa fiyatının üzrinde satılıyor galericileri bile düdükledikleri oluyor yani...
    sonra aldığım 2013 model arabanın birinin bagajında göçük çıktı(online alıyorum) birde aracı teslim almya gittiğim zaman aracın üzrinde vw den çıkma bir akü vardı araba çalışmdı takviye ile çalıştırdık aşağya kadar hiç stop etmeden gittim akü değiştirdim. eski model araç olsa neyse dicektim ama 2013 model araba aldım ayıp.(kazık2).
    3. aldığım araç muayene tarihi ocak 2014 aracı aldığım tarih şubat 2014 ama ne hikmetse aracın tüm tekerlekleri kabak (eski değil bildiğin kabak)!! ( kazık3)
    ayrıca ihalede aldığım aracı 22000 tl diye not ettim , gidinde 22500 a aldın dediler (kazık4)
    firmaya güvenim kalmadı sizde düdüklenmek isterseniz buyrun...

• quote:

Orijinalden alıntı: commandos82

Esnafım normalde elden sahibinden araç almaya çlışırım ama yokluktan bu firmalardan da araç almak zorunda kalabiliyorum. 5 tane araç aldım. İlk iki aracım iyi sayılırdı. hatasız boyasız arabalardı. yedek anahtarları ne yapıyorlar ise hiç birinden çıkmadı.birinin bagaj panzotu çıkmadı(kazık1) motorlar iyidi. çok cüzi kar edebildim milleti çok gaza getiriyorlar kimi araçlar piyasa fiyatının üzrinde satılıyor galericileri bile düdükledikleri oluyor yani...
    sonra aldığım 2013 model arabanın birinin bagajında göçük çıktı(online alıyorum) birde aracı teslim almya gittiğim zaman aracın üzrinde vw den çıkma bir akü vardı araba çalışmdı takviye ile çalıştırdık aşağya kadar hiç stop etmeden gittim akü değiştirdim. eski model araç olsa neyse dicektim ama 2013 model araba aldım ayıp.(kazık2).
    3. aldığım araç muayene tarihi ocak 2014 aracı aldığım tarih şubat 2014 ama ne hikmetse aracın tüm tekerlekleri kabak (eski değil bildiğin kabak)!! ( kazık3)
    ayrıca ihalede aldığım aracı 22000 tl diye not ettim , gidinde 22500 a aldın dediler (kazık4)
    firmaya güvenim kalmadı sizde düdüklenmek isterseniz buyrun...

Hocam özel değilse nerde oturuyorsunuz? Galericimisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel..
  • İlk defa duyuyorum, bakalım neyin nesiymiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.