Şimdi Ara

reno 25 hakkında bildiğiniz bilgiler warsa lütfen içeri buyrun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımda reno 25 var bana verecek onun için bütün bilgiler benim için değerlidir...teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo360 -- 3 Eylül 2007; 1:51:38 >

• Birincisi konu başlığını emir kipiyle yazmanızı gerektiren bir durum yok.

İkincisi konu başlığını büyük harfle yazmanı gerektiren bir durum yok.

Üçüncüsü mesajınızda büyük harf kullanmanızı gerektiren bir durum yok.

Dördüncüsü DH forumlarında büyük harf kullanmak yüksek sesle konuşmak olarak kabul edilir. (Bilirsiniz ki kalabalık yerlde alçak sesle konuşulur nezaketen)

Beşincisi bahsi geçen araç hakkında hiçbir bilgim yok.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

Birincisi konu başlığını emir kipiyle yazmanızı gerektiren bir durum yok.

Dördüncüsü DH forumlarında büyük harf kullanmak yüksek sesle konuşmak olarak kabul edilir. (Bilirsiniz ki kalabalık yerlde alçak sesle konuşulur nezaketen)

Saygılar

Katılıyorum. Renault 25 e gelince.. Türkiyede fazla olmayan bir araba. Direkt ithal edilmediler diye biliyorum yanlışım olabilir. O yüzden pek bir bilgim yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

Birincisi konu başlığını emir kipiyle yazmanızı gerektiren bir durum yok.

Saygılar

saygı duyuyorum...
  • ben de renault 25 ile ilgili birkac bildigimi yazayim,
    oncelikle, ben fazlaca turkiyede olan renault 25 lerle ilgilenmedim, renault 25 limousine modeline hayranim. google da 'renault 25 limousine' yazinca cikan bilgilere hayranlik duydum ancak standart modelleri olarak cok fazla bilgiye sahip degilim, 2.0 atmosferik motorlarinin renault 21 concordede kullanilanlarla ayni oldugunu duymustum ve eski bir concorde kullanicisi olarak motorun tatmin edici ve sorunsuz oldugunu duymustum, sanirim limousine modeli turkiyede bulunmuyor ancak eger zamaninda ithal edilmisse ve alacak durumdaysaniz kesinlikle kacirmamanizi ve bu konuda bana bilgi vermenizi rica ederim. arac konusunda bakimlari surekli yapildigi surece pek sorun cikartmayacagini dusunuyorum, saygilarimla.(bahsettigim gibi ben aslen 3,0 v6 motor kullanan renault 25 limousine modeliyle ilgileniyorum), standart 25 le ilgili bildiklerim de bundan ibarettir.
  • Renault 25 gerçekten çok güçlü bir araç eski olasına rağman çok rahat ve insana güven veren bir araç.Temizinden bulursanız kaçırmayın.
  • 2.0 litrelik motoru 105 beygir guc uretiyor. O kasayi anca kaldiriyor. Fazla bir beklentiniz olmasin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşına sorsan seni bilgilendirir araba hakkında. Tanımadığın birinden alsan neyse de arkadaşından alıomuşsun arabayı. Önce öğren arabanın nasıl olduğunu arkadaşından.
    Benim bildiklerim:
    Renault 25 ler üretildiği dönemlerde renaultun en üst sınıf aracıydı.Makam aracı olarak kullanma amacıyla üretilen araçlardan. Sonra Safrane a geçildi zaten. Safrane renault 25 in varisidir
    Motoru 2.0 ve 2.5 lt olarak iki seçeneği var. 2.5 alma zaten vergisi, yakıtı seni mahveder maddi olarak. Alırsan, daha sonra satmak istediğinde müşteri bulmakta zorlanırsın talebi olmaz pek. Bi sorun olduğunda orijinal yedek parçasını nerde bulcan bulsan da çok pahalıdır.
    O araçta istediğin tüm özellikler mevcuttur. ABS,klima, hava yastığı vs vs. Daha da fazla özelliği vardır. Benim bildiğim bu kadar.
    Aşağıdaki linkte de renault 25 ler hakkında bi şeyler yazmışlar okuyabilirsin daha ayrıntılı olur senin için.

http://resim.donanimhaber.com/m_12183078/mpage_1//tm.htm#12228802

• +
    yüksek donanımı
    parça sıkıntısı yaşamazsın
    her usta dilinden anlar

-
    seni yakıtta üzer, lpg de taksan sonuçta 2000 cc motor
    miladı dolmuş bir araç
    satarken seni zorlar (istediğin fiyata bağlı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.