Şimdi Ara

Murat 131 hakkında sorularım.. Kullananlar lütfen içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
15.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Allah nasip ederse önümüzdeki kurban bayramından sonra 5-6 bin lira kredi çekip kendime Murat 131 1979 - 1980 almayı planlıyorum. 1.3 benzinli & lpgli - tstop anlayan arkadaşlar bilirler.

Hayatımda hiç sürmedim sürüşü nasıldır, ne gibi problemler daha sıklıkla çıkartır veya öneri düşünce tavsiye eleştri buyrun arkadaşlar. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

131 Murat İle T-Stop Uygulaması Hakkında Bilmeniz Gerekenler

131 Murat, T-Stop adlı bir uygulamayı kullanarak trafik cezalarını sorgulatmak ve ödeme yapmak için güvenli ve kullanışlı bir platform sunar.

T-Stop uygulaması ile aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:

• Trafik cezalarınızı plaka ve T.C. kimlik numaranız ile sorgulayabilirsiniz.
    • Cezaların detaylarını, tutarlarını ve ödeme son tarihlerini görüntüleyebilirsiniz.
    • Kredi kartı veya banka kartı ile trafik cezalarınızı anında ödeyebilirsiniz.
    • Ödediğiniz cezaların makbuzlarını görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.

131 Murat'ın T-Stop uygulaması, trafik cezalarının takibini ve ödenmesini kolaylaştırarak zamandan ve emekten tasarruf etmenize yardımcı olur. Uygulamayı App Store veya Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

T-Stop uygulamasını kullanırken aşağıdaki noktalara dikkat etmeniz önerilir:

• Uygulamayı kullanmadan önce cep telefonu numaranızı doğrulamanız gerekir.
    • Ceza sorgulaması ve ödeme işlemleri için internet bağlantısı gerekir.
    • Trafik cezalarını ödeme son tarihinden önce ödediğinizden emin olun.
    • Ödeme yaptıktan sonra makbuzunuzu saklayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • illa niye 80 modelki yoksa 6bine yeni kasa 90 model ustu alinabilir yada lada samarada olabilir o kadar eski araci muayeneden falan gecirmek masrafli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif R9.
  • akayogullari kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla arkadaş T stop, badem far denilen modeli istiyor. Meraklısı çoktur, yeni model onlara bir şey ifade etmez.
  • 131 için kredi çekip uğraşıp duracağınıza bisiklete binip yolculuk edin daha iyi, 3 4 bin daha koyarak adam akıllı bir şey alabilirsiniz
  • 87 model 131 vardi babamda,ben kullanirdim daha cok. Surusu cok keyiflidir:) Hafif cevir direksiyonu bas gaza arkadan kopar spin atar. Ben severim,eminim ki su an arac kullananlarin cogu zorlanir kullanamaz onu:)

• şuan bir arkadasımda var 18-19 yıldır onlarda araç çok düzgün bakıyorlar ve hiç bir sorun çıkmıyor araçta en son ıstavroz dağıtmıştı sanıyorum araç 30-40 lira gibi bi paraya hallettiler, parçası bedavadan biraz pahalı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

131 için kredi çekip uğraşıp duracağınıza bisiklete binip yolculuk edin daha iyi, 3 4 bin daha koyarak adam akıllı bir şey alabilirsiniz

• quote:

131 için kredi çekip uğraşıp duracağınıza bisiklete binip yolculuk edin daha iyi, 3 4 bin daha koyarak adam akıllı bir şey alabilirsiniz

Arkadaş 6-7 bin lira kredi çekicem demiş siz 3-4 bin daha koyun demişsiniz. Zaten 3-4 bini daha olsa adam kredi çekmez. 131 almak istemiş çürüksüz vs bulduktan sonra en sorunlu 131 bin lira masraf çıkarmaz. Dar gelirli insanlar için yada ilk arabasını alan ve araç kullanmayı yeni öğrenen arkadaşlar için gayet mantıklı seçim. Tamponundan rot başlarına kadar herşeyiyle ucuz parçalı bir araba. Kredi ödeyen birisini yüksek masraf çıkarıp ekstra borca sokmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

quote:

Arkadaş 6-7 bin lira kredi çekicem demiş siz 3-4 bin daha koyun demişsiniz. Zaten 3-4 bini daha olsa adam kredi çekmez. 131 almak istemiş çürüksüz vs bulduktan sonra en sorunlu 131 bin lira masraf çıkarmaz. Dar gelirli insanlar için yada ilk arabasını alan ve araç kullanmayı yeni öğrenen arkadaşlar için gayet mantıklı seçim. Tamponundan rot başlarına kadar herşeyiyle ucuz parçalı bir araba. Kredi ödeyen birisini yüksek masraf çıkarıp ekstra borca sokmaz.

3-4 bini daha olmayabilir ama biraz daha dişini sıkıp biriktirebilir.. yakıtıydı bakımıydı derken zaten bir 131 parası daha çıkar. düşüncenize saygım var ama 6-7 bin kredi çekipte 131 almak bana çok saçma geliyor

• 7 sene murat 131 e bindim...bıktım....çürüklerinden bıktım...aracı çürüklerinden dolayı muayeneden geçiremedim,masrafı çoktu ve senelerce muayenesiz bindim...

2500 liraya sattım gitti...sana tavsiyem,ucuz etin yahnisi misali,başına dert alma...t-stop araçların temizini bulabilirsen al ama çıkacak masraflara da hazırlıklı ol...

Gerçi o paraya daha güzel arabalar da var.8 bin lira falan çekebilirsen güzel bi tempra alabilirsin ;)
  • Kredim onaylanırsa badem var t stop alacağım inşallah. Nostalji seven birisiyim ve murat 131 hem bu açıdan ekonomik hemde benim için yeterli düşünüyorum. 1.3 benzinli lpg fakat benzinde az yakarsa hep benzinde bineceğim. yorumlar için teşekkürler.
  • Şimdi leş bir tofaş 3000 den aşşa masrafla anca ayağa kalkar ben topluyorum onun için fiyatları aşşa yukarı bilirim. Tavsiyem tanıdık ustaların varsa toplanmamış bi T stop bulman ama tadıdık usta yoksa toplu bir T stop alman. 7000 gibi bi para isterler çünkü içinde olmayan anlamaz sallar gerçekten sancılı bir iş

İlan No 136335589

şu ilan 7500 gibi alınır ve binilirde şunu da söyleyim anlayan birisiyle araca bak üstün körü fiyat şişirilmiş araç çok piyasada çürüğü temizlemeden sünger koyup macunla tasfiye yapan mı ararsın şasi çürüğünün üstüne direk pütür mü sıkan vs vs...
  • Benim bulduğum arabalar büyük bir ihtimalle aksaray'daki araba olacak bayramdan sonrasını bekliyorum hayırlısı.

135857061
    134269653
  • Dediğim gibi iyi incelemek lazım açık renk 77 131 arkadan sol çamurluk işlemli mesela ama fotoraftan diğer yerleri belli olmuyor tabi anlayanla gitmek daha sağlıklı sonuçlar verecektir iyi şanslar alacağın aracı merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eses26Es -- 13 Ekim 2013; 16:02:13 >
  • Az yakmaz bir kere onu kafanızdan çıkarabilirsiniz. Eski teknoloji çok törpülüyor güçten. Ama araç hoşunuza gidiyor bişey diyemem masrafı derdi bitmez onun uğraşmayı seviyorsanız bütçenizde biraz müsaitse size kalmış.
  • Fiat 131 mirafiori malzemesinden çalınmış çakma kolpa bir araç almayın bence orjinal bir araç değil arkadaşların dediği gibi tempra alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Arkadaşlar Allah nasip ederse önümüzdeki kurban bayramından sonra 5-6 bin lira kredi çekip kendime Murat 131 1979 - 1980 almayı planlıyorum. 1.3 benzinli & lpgli - tstop anlayan arkadaşlar bilirler.

Hayatımda hiç sürmedim sürüşü nasıldır, ne gibi problemler daha sıklıkla çıkartır veya öneri düşünce tavsiye eleştri buyrun arkadaşlar. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

84 model murat 131 kullanıcısı olarak bence 6-7 bin tl den daha aşağı rakamlarda temiz bir 131 bulabilirsin.az bi masrafla gösterdiğin ilanlardaki hale gelecektir.t stop 131 candır :) az yakar,kullanımı da çok zevklidir.kendi aracımdan örnek vereyim yardımım olur kararını vermende.benim aracım kazasız,değişensiz 3. sahibiyim.ben bu aracı bi tanıdığımdan 3 bin tl gibi komik bi rakama aldım.tabı nasip kısmet işi kolay gelsın :)https://store.donanimhaber.com/d2/b1/85/d2b1856926c43b9232ad5644c615a32f.jpg
     Murat 131 hakkında sorularım.. Kullananlar lütfen içeri

• 6 bin liraha şahin alınır 90 model üstü yeni kasa dötü başı yerinde olur en azından. broadawyde olur
  • Aynı aracı zamanında 3 sene kullandım. Ilk manuel vitesi onda öğrenmiştim. Çok zevkli bir kullanimi vardır. Ferah ve geniştir. Motoru yağ ve suyu hafiften karıştirirdı. O yuzden 100 den sonra çok bağırırdı. Motor yağ kapağının içinde unlu gibi beyaz bulamaç gibi birikim varsa bilin ki motora su kaçıyor. Bir de ön cam üstü fitilin orada hafif çürüme, boya kabarması olmuştu, kronik olabilir, dikkat edin.

Çok şehirler arası yol gitmiştim, hiç yolda kaldığıni veya problem çıkardığını görmedim. Alırsanız güle güle binin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.