Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    BAŞTA CANDOĞAN BEY VE YARDIMI DOKUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM...

BUZDOLABI LG602YVX 1525TL
    BULAŞIK MAKİNESİ SİEMENS SN26M282 1070TL
    ÇAMAŞIR MAKİNESİ LG F1247TD 1180TL
    SETÜSTÜ OCAK PROFİLO OC53 210TL
    ELEKTRİK SÜPÜRGESİ PROFİLO VS6PT1266 220TL
    TOST MAKİNESİ KENWOOD HG366 100TL

PEŞİN FİYATI 4305TL YAPIYORDU, BEN MAXİMUM KARTA 2 AY ERTELEMELİ 8TAKSİT TOPLAM 4375TL'YE ALDIM.
    SAÇ KURUTMA MAKİNESİ HEDİYE VERDİLER. NAKLİYE ONLARA AİT, KURULUMU SERVİSLER YAPACAK.
    MERAK EDENLER İÇİN ALDIĞIM YERİ DE SÖYLEYEYİM.
    SİRKECİ ALTINHAN İŞMERKEZİ (ÜSTKATTA) ÖZSPOT.
    BEN UZUN SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM VE BULABİLDİĞİM EN UYGUN YER BURASIYDI.
    EŞYALAR PAZARTESİ ELİME ULAŞACAK. BİR SIKINTI YAŞARSAM SİZİNLE PAYLAŞIRIM...

AYRICA YANLIŞ MI YAPTIM BİLMİYORUM AMA ELLERİNDE PROFİLO CM1000STR VARDI 1150TL İDİ BEN LG'YE KARAR VERDİM. UMARIM YANLIŞ YAPMAMIŞIMDIR.
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangelet -- 1 Mart 2011; 11:07:18 >

• merhaba candoğan bey...bende ankastre set üstü ocak ve davlumbaz alacağim...sıemens ve bosch a da baktım ama franke daha kaliteli gibi geldi.fiyatlarıda aynı gibi... bütçem 2000 e kadar olur...franke nin satış sonrası servisi nasıldır? hiç bilmiyorum...
    candoğan bey siz hangi markayı tavsiye edersiniz...? 60 cm genişiliğinde bakıyorum...inox ve 4 gözüde gazlı bakıyorum.ne olur yardım edin?
    Bosch WAE24463TR Maxx 7 VarioPerfect 1200 Devir Çamaşır Makinesi-7 Kg.

Arkadaşlar Bu Modellerden Birine Karar Verecem Hangisine KESİNLİKLE HAYIR dersiniz ve NEDEN?

Muadili Bir Model varsa Tavsiye Etmek İstediğiniz Haber Bekliyorum

Özellikle Candogan Bey Birde Bana Yardımcı olursanız cok sevinirim

AEG SANTO 85538 DT buzdolabını nasıl bilirsiniz. 2800 gibi bir fiyat var. hacim olarak bu seviyelerde bizi sorunsuz götürebilecek inox buzdolabı araştırıyorum.
    fiyat 2500 e kadar olur belki biraz daha aşabiliriz ama yeter ki bizi yarı yolda bırakmasın
    a.müşteri hizmetleri numarasın ana sayfadan rahatlıkla ulaşabiliyormusunuz?
    b.ana sayfa tüketicinin rahatlıkla kullanabileceği bir şekilde mi dizayn edilmiş, yoksa sizi lüzumsuz dehlizlerde dolaştımak üzere mi veya 10. sınıf bir web tasarım mı?

2.Müşteri hizmetleri numarasını arayınız.
    a.müşteri hizmetleri numarasını arayınız ve sorunu anlatınız (alacağınız eşya ile ilgili senaryo uydurunuz ) tepkileri nedir? nasıldır?
    b. müşteri hizmetleri size kaç günde dönüş yapacaklarını söylüyorlar?
    c. kendileri sorununuzu çözebiliyorlar mı yoksa başka denizlere mi paslıyorlar?
    d. size en yakın yetkili servisi arayınız sorunu söyleyiniz ne zaman geleceğini sorunuz. cevap verme şekillerini değerlendiriniz.
    g. Diğer markaların müşteri hizmetleri ile kıyaslayınız.
    3.şikayet sitelerinde firmalar " müşterimize bilgi verilmiştir..." "... müşterimizle görüşülmüştür.." "...sorun alınmıştır." gibi ucu açık cevaplarla hızlıca baştan savma cevaplar mı vermişler veya her farklı şikayetlere aynı cevaplarla mı giriş yapılmış buna bakınız ve hangi marka ise kaçınız.
    4.hiç bir zaman beyaz eşyaya alman türk veya başkaca bir millete ait aşk veya şöven duygularla yaklaşmayınız. açıkçası bazı EU ülkelerine ait market zincirleri veya markların EU da çok çok güçlü müşteri hizmeti sunmalarına rağmen türkiyeye bunu layık görmedikleri, çok kötü müşteri yönetimi sergiledikleri, müşteri temsilcisi dahi bulundurmadıkları, şikayet öneri sistemlerinin web ve firma düzeyinde yerlerde süründüğünü söyleyebilirim.

bir markanın kalitesi sadece teknik üretim düzeyi değerlendirilerek yapılmamalı aynı zamanda markanın müşteri ilişkileri yönetimi de güçlü olmalı. forumlarda diğer markalarala savaşmak üzere harcadığı insan kaynağını gerçek müşteriyle ilgilenmeye de harcamalı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beydeba -- 4 Mart 2011; 23:52:07 >

• merhabalar,
    evliler kervanına yakında katılacak biri olarak, forumda yazılanları da okumaya anlamaya calıstım,
    sonuc itibariyle ;
    bulaşık makinasında Bosch sms58m88eu / siemens SN26M282EU tercihi
    çamaşır makinasında : LG F1247-TD ( başka alternatiflerede açığım, örnegin bosch modelleri)
    buzdolabinda ise ? tam anlamıyla soru işareti

mümkünse siyah veya inox renkler tercihimizdir, ebat problemimiz yok..

tavsiyeleriniz bekliyorum.
    Candogan bey inde soyleyecekleri önemlidir.

tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser_soze -- 4 Mart 2011; 23:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_soze

merhabalar,
    evliler kervanına yakında katılacak biri olarak, forumda yazılanları da okumaya anlamaya calıstım,
    sonuc itibariyle ;
    bulaşık makinasında Bosch sms58m88eu / siemens SN26M282EU tercihi
    çamaşır makinasında : LG F1247-TD ( başka alternatiflerede açığım, örnegin bosch modelleri)
    bulaşık makinasında ise ? tam anlamıyla soru işareti

mümkünse siyah veya inox renkler tercihimizdir, ebat problemimiz yok..

tavsiyeleriniz bekliyorum.
    Candogan bey inde soyleyecekleri önemlidir.

tesekkür ederim.

candoğan beyin tavsiyesi ve yaptığım uzun araştırmalar sonucu bulaşık makinesinde sizin de tercihlerinizden biri olan SN26M282 modelini
    çamaşır makinesinde de yine siemens in 12S763 modelini aldım geçen hafta. ürünler bayide bekliyor teslim almadım. 1-2 ay bekleyecek. yorum yapamıcam kullanmadığım için ancak cihazlar en iyi fiyat/performans/marka kriterine sahip cihazlar

• selam arkadaşlar hala kararsızım beyaz eşya konusunda . beko d2 9490 buzdolabı 1800 tl beko 3 programlı bulaşık makinası 750 tl bosch wae20463 tr 7 kg 1000 devir 1150 tl bosch 745320t fırın 970 tl bunları beğendim sizce nasıllar bu fiyatlara yakın ya da ne önerirsiniz lütfen yardımcı olurmusunuz buzdolabı konusunda bosch alacaktım aslında buz kırma sesi ve farklı sesler varmış o yüzden vazgeçtim. bulaşık makinası konusundada aslında bosch ve beko arasında kararsızım.

Orijinalden alıntı: bedo42

selam arkadaşlar hala kararsızım beyaz eşya konusunda . beko d2 9490 buzdolabı 1800 tl

Buzdolabı için yaklaşık 100 TL fazla vererek LG GN-M602 serisi buzdolabını alabilirsin... Beyaz olanları 1.600 Tl civarında , Titanium olanlar ise 1900 TL civarında satılıyor sanal mağazalarda... Bence Bekodan çok dahai fonksiyonel bir cihaz..

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

selam arkadaşlar hala kararsızım beyaz eşya konusunda . beko d2 9490 buzdolabı 1800 tl

Buzdolabı için yaklaşık 100 TL fazla vererek LG GN-M602 serisi buzdolabını alabilirsin... Beyaz olanları 1.600 Tl civarında , Titanium olanlar ise 1900 TL civarında satılıyor sanal mağazalarda... Bence Bekodan çok dahai fonksiyonel bir cihaz..

evet görüntüsü bile yetiyor LG ben burdayım diyor

aradığım özellikler ise ;

- en önem verdiğim şey en az 5 sene hiç tamir görmemesi dayanıklı olması sürekli servislerle uğraşmak istemiyorum yoğun iş ortamımdan dolayı sinirlerimi hayli gerebilir
    - sessizliğe önem veriyorum çok gürültülü olmaması
    - malum iş dolayısıyla sürekli temiz gömlek lazım oluyo kısa sürede gömlekleri iyi yıkaması
    - kg olarak çok fazla kapasiteye gerek yok 7 kg'dan daha fazla olmaması
    - marka olarak aslında benim için farketmez ama malum bayanlar buna önem veriyor evleneceğim kişinin tercihi BOSH bana bu fiyatlarda ve aradığım özelliklerde bi BOSCH önerebilir misiniz eğer BOSCH yoksa farklı marka önerileride olabilir

evet arkadaşlar çamaşır makinesinden anlayan bu işte uzman olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum ayın 15i gibi almayı düşünüyorum buzdolabında bu forumdaki önerilere göre Samsung RT59EBPN aldım (gerçi henüz elime geçmedi 2-3 gün içinde geçecek :) çamaşır makinesindede bu forumdaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• yazın dügünüm var iki aile arçelik marka beyaz eşya konusunda hem fikir .Farklı marka önerisinden ziyade ben Beko il Arçelik arasında hangisine karar vermeliyim onu bir türlü çözemedim?

Kaldıki ben mesajımda arçelik mi bekomu diye soruyorum başka marka önermesi istemiyorum.Arçelik veya beko kullanalardan ikisi arasında bir fark varmı onu soruyorum.

Sen yenisin okudugunu anlamadan her mesaja cevap yazma.
  • benim büyük ablam arçelik marka bulaşık makinası aldı küçük ablamsa beko marka bulaşık makinası aldı arçelik 8 ay sonra arıza verdi beko 10 ay sonra arızalandı servis çağırdılar makinalar gitti geldi yine aynı sonra küçük ablam vestel aldı oda ancak 6 ay dayanabildi bu durumda beko daha iyidir diyebilirim ben (diğerlerine kıyasla)
  • quote:

lg buzdolabı iyiye benziyorda aksarayda oturacam ben servis olayı varmıdır servis de önemli yanı

buzdolabında sharpa paranız yetmez. gerıye samsung ve lg kalıyor. buzdolabın boyutları onemlı ben samsung59ebpn aldım. spotcuda bekletıyom. 1240 tl. yok yok ınox hemde. aynı turde beyazı da var. su pınarlısı da var. onlar daha ucuz.çamasır ıle bulasıgı dıger syafalarda soylemıstım zaten sana ben hepsını aynı yerden aldım. 2.900 tl tuttu ucu. bır led tv kaldı.

quote:

Orijinalden alıntı: Revaha_06

benim büyük ablam arçelik marka bulaşık makinası aldı küçük ablamsa beko marka bulaşık makinası aldı arçelik 8 ay sonra arıza verdi beko 10 ay sonra arızalandı servis çağırdılar makinalar gitti geldi yine aynı sonra küçük ablam vestel aldı oda ancak 6 ay dayanabildi bu durumda beko daha iyidir diyebilirim ben (diğerlerine kıyasla)

Orijinalden alıntı: samet_emre

selam arkadaşlar çamaşır makinesi almak istiyorum fiyat olarak en fazla 1.000 lira verebilirim

aradığım özellikler ise ;

- en önem verdiğim şey en az 5 sene hiç tamir görmemesi dayanıklı olması sürekli servislerle uğraşmak istemiyorum yoğun iş ortamımdan dolayı sinirlerimi hayli gerebilir
    - sessizliğe önem veriyorum çok gürültülü olmaması
    - malum iş dolayısıyla sürekli temiz gömlek lazım oluyo kısa sürede gömlekleri iyi yıkaması
    - kg olarak çok fazla kapasiteye gerek yok 7 kg'dan daha fazla olmaması
    - marka olarak aslında benim için farketmez ama malum bayanlar buna önem veriyor evleneceğim kişinin tercihi BOSH bana bu fiyatlarda ve aradığım özelliklerde bi BOSCH önerebilir misiniz eğer BOSCH yoksa farklı marka önerileride olabilir

evet arkadaşlar çamaşır makinesinden anlayan bu işte uzman olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum ayın 15i gibi almayı düşünüyorum buzdolabında bu forumdaki önerilere göre Samsung RT59EBPN aldım (gerçi henüz elime geçmedi 2-3 gün içinde geçecek :) çamaşır makinesindede bu forumdaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

hocam yaklaşık 15-20 gün önce elektrolux ewf 107410w 7 kg 1000 devir çamaşır makinası aldım.gayet memnunum alternatif olarak bi incele derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: strangelet

SONUNDA BEYAZ EŞYALARI ALDIM
    BAŞTA CANDOĞAN BEY VE YARDIMI DOKUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM...

BUZDOLABI LG602YVX 1525TL
    BULAŞIK MAKİNESİ SİEMENS SN26M282 1070TL
    ÇAMAŞIR MAKİNESİ LG F1247TD 1180TL
    SETÜSTÜ OCAK PROFİLO OC53 210TL
    ELEKTRİK SÜPÜRGESİ PROFİLO VS6PT1266 220TL
    TOST MAKİNESİ KENWOOD HG366 100TL

PEŞİN FİYATI 4305TL YAPIYORDU, BEN MAXİMUM KARTA 2 AY ERTELEMELİ 8TAKSİT TOPLAM 4375TL'YE ALDIM.
    SAÇ KURUTMA MAKİNESİ HEDİYE VERDİLER. NAKLİYE ONLARA AİT, KURULUMU SERVİSLER YAPACAK.
    MERAK EDENLER İÇİN ALDIĞIM YERİ DE SÖYLEYEYİM.
    SİRKECİ ALTINHAN İŞMERKEZİ (ÜSTKATTA) ÖZSPOT.
    BEN UZUN SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM VE BULABİLDİĞİM EN UYGUN YER BURASIYDI.
    EŞYALAR PAZARTESİ ELİME ULAŞACAK. BİR SIKINTI YAŞARSAM SİZİNLE PAYLAŞIRIM...

eşyalar pazartesi günü teslim edildi, spotçudan almama rağmen hiçbir problem yaşamadım.
    lg ve siemens servisleri gelip kurulumu yaptılar. ancak siemensin servisi esenyurt bölgesinin su sertliğinin orta seviye olduğunu söylerken,
    lg servisi yüksek seviye olduğunu söyledi. ancak bunu söylerken çamaşır makinesi için antical adında bir ürün pazarlamaya çalışıyordu ve
    güvenemedim açıkçası. antical alırsanız calgon kullanmanıza gerek kalmaz dedi ama ben güvenemediğim için almadım. fiyatı da 60tl idi.

yine aynı servis buzdolabı için de temizleyici önerdi 40tl ye onu da almadım. önerilen bu ürünlerle ilgili bilgisi olan var mı?
    ayrıca yine lg servisi çamaşır makinesini fabrika atıklarının temizlenmesi için 30 dakikalık programda boşken çalıştırdı.
    ama sanki makinenin sesi hiç de az değildi. neden olabilir bu?

bir diğer mevzu da aspiratörle ocak arasındaki mesafe 65 cm olmadığı için servis setüstü ocağı kurmadı.
    mecburen dolap kesilecek. yeni alacak arkadaşlar bu ölçüye dikkat etsinler.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.