Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • çamaşır ve bulaşık makinalarında karar kılındı ancak buzdolabı konusu halen belirsiz..
    Samsung RT54EBPN için neler söylersiniz? fiyat olarak oldukca makul gorunuyor..
    Siemens KG57NX01NE diğer bir gozume carpan urunde bu..
  • Ya Arkadaşlar lütfen acil yardım! Bosch marka buzdolabım arkasından su akıtıyor. motoun üstündeki kapatan değil. pervanenin üst tarafaındaki delikten kaçırıyor. Dikkat ettim su kabı kupkuru. ne yapmalıyım. İki tana bosch buzdolabı aldım. İkisin de de pişman oldum.

Orijinalden alıntı: bedo42

selam arkadaşlar hala kararsızım beyaz eşya konusunda . beko d2 9490 buzdolabı 1800 tl beko 3 programlı bulaşık makinası 750 tl bosch wae20463 tr 7 kg 1000 devir 1150 tl bosch 745320t fırın 970 tl bunları beğendim sizce nasıllar bu fiyatlara yakın ya da ne önerirsiniz lütfen yardımcı olurmusunuz buzdolabı konusunda bosch alacaktım aslında buz kırma sesi ve farklı sesler varmış o yüzden vazgeçtim. bulaşık makinası konusundada aslında bosch ve beko arasında kararsızım.

Bence o cihazlar yerine;

Samsung RL62ZBSW buzdolabı
    Profilo BM3003 veya 4223 bulaşık makinesi
    LG F1247TD çamaşır makinesi
    Fırının da aynısını +WOK gözü özelliğiyle 800-850 Arsına Profilo FRS4011WML olarak alabilirsiniz.

Böylece hem daha üstün ürünler alırsınız hem de toplamda daha ucuza gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: samet_emre

selam arkadaşlar çamaşır makinesi almak istiyorum fiyat olarak en fazla 1.000 lira verebilirim

aradığım özellikler ise ;

- en önem verdiğim şey en az 5 sene hiç tamir görmemesi dayanıklı olması sürekli servislerle uğraşmak istemiyorum yoğun iş ortamımdan dolayı sinirlerimi hayli gerebilir
    - sessizliğe önem veriyorum çok gürültülü olmaması
    - malum iş dolayısıyla sürekli temiz gömlek lazım oluyo kısa sürede gömlekleri iyi yıkaması
    - kg olarak çok fazla kapasiteye gerek yok 7 kg'dan daha fazla olmaması
    - marka olarak aslında benim için farketmez ama malum bayanlar buna önem veriyor evleneceğim kişinin tercihi BOSH bana bu fiyatlarda ve aradığım özelliklerde bi BOSCH önerebilir misiniz eğer BOSCH yoksa farklı marka önerileride olabilir

evet arkadaşlar çamaşır makinesinden anlayan bu işte uzman olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum ayın 15i gibi almayı düşünüyorum buzdolabında bu forumdaki önerilere göre Samsung RT59EBPN aldım (gerçi henüz elime geçmedi 2-3 gün içinde geçecek :) çamaşır makinesindede bu forumdaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

murat hocam cevabın için teşekkür ederim candoğan hocam sizde bi yorum yaparmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: strangelet

quote:

SONUNDA BEYAZ EŞYALARI ALDIM
    BAŞTA CANDOĞAN BEY VE YARDIMI DOKUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM...

BUZDOLABI LG602YVX 1525TL
    BULAŞIK MAKİNESİ SİEMENS SN26M282 1070TL
    ÇAMAŞIR MAKİNESİ LG F1247TD 1180TL
    SETÜSTÜ OCAK PROFİLO OC53 210TL
    ELEKTRİK SÜPÜRGESİ PROFİLO VS6PT1266 220TL
    TOST MAKİNESİ KENWOOD HG366 100TL

PEŞİN FİYATI 4305TL YAPIYORDU, BEN MAXİMUM KARTA 2 AY ERTELEMELİ 8TAKSİT TOPLAM 4375TL'YE ALDIM.
    SAÇ KURUTMA MAKİNESİ HEDİYE VERDİLER. NAKLİYE ONLARA AİT, KURULUMU SERVİSLER YAPACAK.
    MERAK EDENLER İÇİN ALDIĞIM YERİ DE SÖYLEYEYİM.
    SİRKECİ ALTINHAN İŞMERKEZİ (ÜSTKATTA) ÖZSPOT.
    BEN UZUN SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM VE BULABİLDİĞİM EN UYGUN YER BURASIYDI.
    EŞYALAR PAZARTESİ ELİME ULAŞACAK. BİR SIKINTI YAŞARSAM SİZİNLE PAYLAŞIRIM...

eşyalar pazartesi günü teslim edildi, spotçudan almama rağmen hiçbir problem yaşamadım.
    lg ve siemens servisleri gelip kurulumu yaptılar. ancak siemensin servisi esenyurt bölgesinin su sertliğinin orta seviye olduğunu söylerken,
    lg servisi yüksek seviye olduğunu söyledi. ancak bunu söylerken çamaşır makinesi için antical adında bir ürün pazarlamaya çalışıyordu ve
    güvenemedim açıkçası. antical alırsanız calgon kullanmanıza gerek kalmaz dedi ama ben güvenemediğim için almadım. fiyatı da 60tl idi.

yine aynı servis buzdolabı için de temizleyici önerdi 40tl ye onu da almadım. önerilen bu ürünlerle ilgili bilgisi olan var mı?
    ayrıca yine lg servisi çamaşır makinesini fabrika atıklarının temizlenmesi için 30 dakikalık programda boşken çalıştırdı.
    ama sanki makinenin sesi hiç de az değildi. neden olabilir bu?

bir diğer mevzu da aspiratörle ocak arasındaki mesafe 65 cm olmadığı için servis setüstü ocağı kurmadı.
    mecburen dolap kesilecek. yeni alacak arkadaşlar bu ölçüye dikkat etsinler.

Eşyalarınız hayırlı olsun. Gerçekten harika fiyatlara almışsınız.
    LG servisi sırf ürün satmak için saçmalamış. Böyle paragöz servislerden nefret ediyorum. İyi ki hiçbir şey almamışsınız. Zaten dilerseniz Electroworld'de Electrolux'ün orijinal kireç önleme aparatı 35TL.
    Çamaşır makinesinin sesinin fazla olmaması lazım, şaşırdım açıkçası. 4 ayağı yere sağlam basıyor mu?
    Aspiratör mesafesi için aspiratörün takılı olduğu mutfak dolabını söküp daha yukarı kaldırarak takabilirsiniz. Kesmekle vs uğraşmamış olursunuz böylece. Servisler güvenlik açısından kurmuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: newfalcon

Ya Arkadaşlar lütfen acil yardım! Bosch marka buzdolabım arkasından su akıtıyor. motoun üstündeki kapatan değil. pervanenin üst tarafaındaki delikten kaçırıyor. Dikkat ettim su kabı kupkuru. ne yapmalıyım. İki tana bosch buzdolabı aldım. İkisin de de pişman oldum.

Suyun aktığı yerin resmini çekebilir misiniz? Daha net yardımcı olmaya çalışırım.

quote:

selam arkadaşlar çamaşır makinesi almak istiyorum fiyat olarak en fazla 1.000 lira verebilirim

- en önem verdiğim şey en az 5 sene hiç tamir görmemesi dayanıklı olması sürekli servislerle uğraşmak istemiyorum yoğun iş ortamımdan dolayı sinirlerimi hayli gerebilir
    - malum iş dolayısıyla sürekli temiz gömlek lazım oluyo kısa sürede gömlekleri iyi yıkaması
    - marka olarak aslında benim için farketmez ama malum bayanlar buna önem veriyor evleneceğim kişinin tercihi BOSH bana bu fiyatlarda ve aradığım özelliklerde bi BOSCH önerebilir misiniz eğer BOSCH yoksa farklı marka önerileride olabilir

evet arkadaşlar çamaşır makinesinden anlayan bu işte uzman olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum ayın 15i gibi almayı düşünüyorum buzdolabında bu forumdaki önerilere göre Samsung RT59EBPN aldım (gerçi henüz elime geçmedi 2-3 gün içinde geçecek :) çamaşır makinesindede bu forumdaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
    1000TL bütçeyle size önerebileceğim cihaz Profilo CM1001CTR olacaktır.
    -Dayanıklı bir cihazdır, normal şartlar altında 10-15 sene problemsiz çalışır.
    -Tıkırdama, gıcırdama gibi ses problemleri yoktur. Ancak motoru klasik motor olduğundan sessiz kategorisine girmemektedir. Youtube'da eklediğim videolardan sesine bakabilirsiniz.
    -Jetplus programında 1 saatte 4kg kirli çamaşırı hızlı olarak yıkayabiliyor. Karışık programı, 15 dakika ekspress programı da var.
    -55lt kazanıyla 6,5kg civarı kapasitesi var. Maksimum 7 diyebiliriz.
    -Ürün zaten Bosch üretimi. Bosch WAE20262TR modelinin geniş tamburlu, 3 boyutlu duşlama sistemli ve A++ sınıfı versiyonu. Bu üstünlüklerine karşın söz konusu Bosch'tan daha ucuz.

750-850TL arasına alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

yazın dügünüm var iki aile arçelik marka beyaz eşya konusunda hem fikir .Farklı marka önerisinden ziyade ben Beko il Arçelik arasında hangisine karar vermeliyim onu bir türlü çözemedim?

Arçelik ve Beko aynı fabrikada aynı parçalarla imal edilirler; istisnai durumlar dışında aralarında kalite veya performans farkı yoktur. Kısacası tek farkları ön pano tasarımı ile markaları.

Orijinalden alıntı: mersahin

Can bey merhaba,

AEG SANTO 85538 DT buzdolabını nasıl bilirsiniz. 2800 gibi bir fiyat var. hacim olarak bu seviyelerde bizi sorunsuz götürebilecek inox buzdolabı araştırıyorum.
    fiyat 2500 e kadar olur belki biraz daha aşabiliriz ama yeter ki bizi yarı yolda bırakmasın

Sözkonusu model Vestel üretimidir. Paranıza yazık etmeyin derim.

Sharp, Liebbherr, LG ve LG tarafından üretilen Bosch/Siemens XXL serisine bakabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: newfalcon

Ya Arkadaşlar lütfen acil yardım! Bosch marka buzdolabım arkasından su akıtıyor. motoun üstündeki kapatan değil. pervanenin üst tarafaındaki delikten kaçırıyor. Dikkat ettim su kabı kupkuru. ne yapmalıyım. İki tana bosch buzdolabı aldım. İkisin de de pişman oldum.

Suyun aktığı yerin resmini çekebilir misiniz? Daha net yardımcı olmaya çalışırım.

quote:

1000TL bütçeyle size önerebileceğim cihaz Profilo CM1001CTR olacaktır.
    -Dayanıklı bir cihazdır, normal şartlar altında 10-15 sene problemsiz çalışır.
    -Tıkırdama, gıcırdama gibi ses problemleri yoktur. Ancak motoru klasik motor olduğundan sessiz kategorisine girmemektedir. Youtube'da eklediğim videolardan sesine bakabilirsiniz.
    -Jetplus programında 1 saatte 4kg kirli çamaşırı hızlı olarak yıkayabiliyor. Karışık programı, 15 dakika ekspress programı da var.
    -55lt kazanıyla 6,5kg civarı kapasitesi var. Maksimum 7 diyebiliriz.
    -Ürün zaten Bosch üretimi. Bosch WAE20262TR modelinin geniş tamburlu, 3 boyutlu duşlama sistemli ve A++ sınıfı versiyonu. Bu üstünlüklerine karşın söz konusu Bosch'tan daha ucuz.

750-850TL arasına alınabilir.

hocam cevap için teşekkür ederim

• Candoğan Hocam merhaba,

Evlilik sebebiyle beyaz eşya dünyasında didinip duruyoruz Buzdolabı- Bulaşık Makinası - Çamaşır Makinası üçgeninde .... Konu hakkında değerli görüşlerine ihtiyacım var..

Buzdolabı konusunda karara varmış durumdayız.. LG GRN M 602 YSX tercihimiz oldu.. Sizin fikrinizi de almak isterim..

Ayrıca ;
    Çamaşır Makinası olarak ; Bosch Wae 20453 TR . Bulaşık Makinası olarak ; Bosch SMS 58 M 88 EU seçeneklerimizin içinde...

Ancak çevremdeki arkadaşlarım bana Profilo ürünlerini de önerdiler , aynı kaliteye daha ucuza alabileceğim muadil ürünleri olduğunu belirttiler. Yukarıda saydığım ürünlerin Profilo da muadili bulunuyor mu ? Yukarıdaki Bosch ürünleri hakkındaki görüşleriniz ve Profilo muadilleri hakkındaki fikirleriniz nedir. Ayrıca Buzdolabı Inox renginde olacağı için Profilo nun bu muadil bulaşık makinalarının da inox rengi var mı (hatunun kesin emri var , renk bütünlüğü sağlanacak mutfakta diye... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 10 Mart 2011; 9:51:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Candoğan Hocam merhaba,

Evlilik sebebiyle beyaz eşya dünyasında didinip duruyoruz Buzdolabı- Bulaşık Makinası - Çamaşır Makinası üçgeninde .... Konu hakkında değerli görüşlerine ihtiyacım var..

Buzdolabı konusunda karara varmış durumdayız.. LG GRN M 602 YSX tercihimiz oldu.. Sizin fikrinizi de almak isterim..

Ayrıca ;
    Çamaşır Makinası olarak ; Bosch Wae 20453 TR . Bulaşık Makinası olarak ; Bosch SMS 58 M 88 EU seçeneklerimizin içinde...

Ancak çevremdeki arkadaşlarım bana Profilo ürünlerini de önerdiler , aynı kaliteye daha ucuza alabileceğim muadil ürünleri olduğunu belirttiler. Yukarıda saydığım ürünlerin Profilo da muadili bulunuyor mu ? Yukarıdaki Bosch ürünleri hakkındaki görüşleriniz ve Profilo muadilleri hakkındaki fikirleriniz nedir.

CANDOĞAN BEYİN YORUMLARINA BAKARAK SÖYLÜYORUM: PROFİLO BM6224 BULAŞIK MAKİNASI , PROFİLO CM1001 CTR BUNLAR MUADİLLERİ DİYE BİLİYORUM

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bedo42

selam arkadaşlar hala kararsızım beyaz eşya konusunda . beko d2 9490 buzdolabı 1800 tl beko 3 programlı bulaşık makinası 750 tl bosch wae20463 tr 7 kg 1000 devir 1150 tl bosch 745320t fırın 970 tl bunları beğendim sizce nasıllar bu fiyatlara yakın ya da ne önerirsiniz lütfen yardımcı olurmusunuz buzdolabı konusunda bosch alacaktım aslında buz kırma sesi ve farklı sesler varmış o yüzden vazgeçtim. bulaşık makinası konusundada aslında bosch ve beko arasında kararsızım.

Bence o cihazlar yerine;

Samsung RL62ZBSW buzdolabı
    Profilo BM3003 veya 4223 bulaşık makinesi
    LG F1247TD çamaşır makinesi
    Fırının da aynısını +WOK gözü özelliğiyle 800-850 Arsına Profilo FRS4011WML olarak alabilirsiniz.

Böylece hem daha üstün ürünler alırsınız hem de toplamda daha ucuza gelir.

Teşükkür ederim candoğan sizin sayenizde sonunda kararımı verdim profilo bm 4223 bulaşık makinası
    profilo cm1001 ctr çamaşır makinası
    fırın da dediğim gibi bosch 745320 t ydi ama profilo frs4011 wml ye baktım lpg li yazıyor doğalgazlı olursa alırım
    dediğiniz buzdolabı samsung a baktım bekodan iyi görünüyor buna birde mağazada bakayım son kararı vereyim. çamaşır makinası olarak lg nin dediğiniz model bütçemi aştı 1300 tl ymiş mağazada bana lg f1056qd yi önerdi bu nasıl makina sizce 940 tl bunu mu alayım yoksa profilo cm1001 ctr yi mi alayım cevabını bekliyorum candoğan bey iki gün içinde alacam çünkü iyi akşamlar

• firma ücretsiz olarak lpg,doğalgaz değişimini yapar diye biliyorum bir sorun,4223 çok güzel bir makina kısa programda bile çok güzel yıkıyor vede sessiz iyi günlerde kullanın

quote:

quote:

SONUNDA BEYAZ EŞYALARI ALDIM
    BAŞTA CANDOĞAN BEY VE YARDIMI DOKUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM...

BUZDOLABI LG602YVX 1525TL
    BULAŞIK MAKİNESİ SİEMENS SN26M282 1070TL
    ÇAMAŞIR MAKİNESİ LG F1247TD 1180TL
    SETÜSTÜ OCAK PROFİLO OC53 210TL
    ELEKTRİK SÜPÜRGESİ PROFİLO VS6PT1266 220TL
    TOST MAKİNESİ KENWOOD HG366 100TL

PEŞİN FİYATI 4305TL YAPIYORDU, BEN MAXİMUM KARTA 2 AY ERTELEMELİ 8TAKSİT TOPLAM 4375TL'YE ALDIM.
    SAÇ KURUTMA MAKİNESİ HEDİYE VERDİLER. NAKLİYE ONLARA AİT, KURULUMU SERVİSLER YAPACAK.
    MERAK EDENLER İÇİN ALDIĞIM YERİ DE SÖYLEYEYİM.
    SİRKECİ ALTINHAN İŞMERKEZİ (ÜSTKATTA) ÖZSPOT.
    BEN UZUN SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM VE BULABİLDİĞİM EN UYGUN YER BURASIYDI.
    EŞYALAR PAZARTESİ ELİME ULAŞACAK. BİR SIKINTI YAŞARSAM SİZİNLE PAYLAŞIRIM...

eşyalar pazartesi günü teslim edildi, spotçudan almama rağmen hiçbir problem yaşamadım.
    lg ve siemens servisleri gelip kurulumu yaptılar. ancak siemensin servisi esenyurt bölgesinin su sertliğinin orta seviye olduğunu söylerken,
    lg servisi yüksek seviye olduğunu söyledi. ancak bunu söylerken çamaşır makinesi için antical adında bir ürün pazarlamaya çalışıyordu ve
    güvenemedim açıkçası. antical alırsanız calgon kullanmanıza gerek kalmaz dedi ama ben güvenemediğim için almadım. fiyatı da 60tl idi.

yine aynı servis buzdolabı için de temizleyici önerdi 40tl ye onu da almadım. önerilen bu ürünlerle ilgili bilgisi olan var mı?
    ayrıca yine lg servisi çamaşır makinesini fabrika atıklarının temizlenmesi için 30 dakikalık programda boşken çalıştırdı.
    ama sanki makinenin sesi hiç de az değildi. neden olabilir bu?

bir diğer mevzu da aspiratörle ocak arasındaki mesafe 65 cm olmadığı için servis setüstü ocağı kurmadı.
    mecburen dolap kesilecek. yeni alacak arkadaşlar bu ölçüye dikkat etsinler.

Eşyalarınız hayırlı olsun. Gerçekten harika fiyatlara almışsınız.
    LG servisi sırf ürün satmak için saçmalamış. Böyle paragöz servislerden nefret ediyorum. İyi ki hiçbir şey almamışsınız. Zaten dilerseniz Electroworld'de Electrolux'ün orijinal kireç önleme aparatı 35TL.
    Çamaşır makinesinin sesinin fazla olmaması lazım, şaşırdım açıkçası. 4 ayağı yere sağlam basıyor mu?
    Aspiratör mesafesi için aspiratörün takılı olduğu mutfak dolabını söküp daha yukarı kaldırarak takabilirsiniz. Kesmekle vs uğraşmamış olursunuz böylece. Servisler güvenlik açısından kurmuyorlar.

teşekkür ediyorum candoğan bey, biliyorsunuz uzun süre araştırdım fiyat konusunu ve en sonunda spotçuda karar kıldım.
    yeni alacak arkadaşlara da şu bilgiyi vereyim: herhangi bir markanın kendi mağazasından almakla, güvenilir bir spotçudan almak arasındaki tek fark fiyat konusunda oluyor.

lg servisinin saçmaladığını su sertlik değerlerinden de farkedebiliyoruz siz de "iyi ki almamışsın" diyorsanız, sorun yok demektir
    bahsettiğiniz aparatı alsam da nereye nasıl takacağımı bilmiyorum.
    işinize yarar diye paylaşıyorum: istanbul şebeke suyu değerleri
    yine de size sorayım bu durumda calgon kullanmama gerek var mıdır?
    çamaşır makinesinin sesi çok değil, ama lg standartlarının üstünde gibi geldi. çünkü sessiz değil.
    ayakları yere sağlam basıyor gibiydi ama bundan nasıl emin olacağımı bilmediğim için makineyi sallama yöntemine başvurdum fakat sallayamadım
    ben de boş durumda çalışmasıyla ilgili olduğunu düşündüm. hala eve taşınmadığım için şu an bir şey yapamıyorum bununla ilgili.
    tüm mutfak dolabının üstünde başlık türü birşey var. kesecek arkadaşı çağırdığımda kötü görünür diye önermedi. zaten çoktan kesilmiş olabilir; olay pazartesi günü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangelet -- 10 Mart 2011; 10:50:54 >

• eğer gerçek dürüst portföyü geniş bir spotcuya deenk gelirseniz bencede bi problem olamaz...

http://www.gidahareketi.org/Mahkeme-Calgon%E2%80%99un-Satisini-Durdurdu--951-haberi.aspx
  • bu akşam nihayet uygun fiyata bir siemens WM12S7X1TR bir çamaşır makinası alacağım. ilk aldığım bosh was 20763 eve geldiğinde bozuk çıkmış ve para iadesi almıştım. şimdi başka bir teknoloji mağazasından siemens i tercih ettim. tercih ederken bosh ve siemens markalarının türkiyede aynı (bsh holdinge ait ) firma tarafından yönetiliyor olmasına rağmen müşteri temsilcileri arasında bariz nezaket farkı üzerine karar verdim. umarım doğru yapıyorumdur. fiyat mart ayı fiyat broşürü üzerinden %15 daha düşük (1800 tl) ayrıca world karta 12 taksit yaptıracağım. uzun forum okumalara artık ara veriyorum.

Orijinalden alıntı: mınanod

merhaba candogan62 beyaz eşya konusunda soru sorulabilecek sayılı insanlardan birisisin kanımca

yarın bir buzdolabı almayı planlıyorum da evde 13 senelik bosch çamaşır makinesi nereden baksanız 3 senelik bulaşık makinesi var ve değil servis gelmesi aramadım bile durum böyle olunca bozulan arçelik buzdolabının yerine bosch düşünüyordum ki forumda dolaşıp bosch buzdolaplarının gürültüsünü okuyana kadar,
    şu iki modele kadar indirdim

KDN40A04NE
    KDN49A04NE

bunlarda o meşhur gürültü var mıdır acaba?ne yapmalı?
    yardımın için şimdiden teşekkür ederim

bende bu iki modelden birini düşünüyorumda..yalnız KDN49A04NE modeli tek farkı daha dein olması...ve 300-350 tl fark var..sizce ne yapmalıyım...
    AS 5739G Core 2 Duo T6600 2.20 GHz 800 MHz FSB | NVIDIA GF GT240M Up to 4095 MB TurboCache | 8 GB DDR3 1066 RAM | 320 GB HDD | 15.6" (16:9) HD LED LCD | Dolby Home Theater | TUBA CineBass Booster | DRAFT-N WLAN | HDMI + eSATA + 4 x USB |

~~C3~~

• Arkadaşlar lg çamaşır makinası almaya karar verdim. Ancak lg kendi sitesinde makinaları yeni olarak sıralama yaptığımda 1406 modeli 1402 den önce geliyor.
    Ayrıca bazı inernet satış mağazalarında da 1406 (8 kg siyah) 2193 tl, 1402 (9kg beyaz) 2046 tl dan daha fazla ücret isteniyor.

Bu iki makina arasındaki temel farklar renk ve kg dan mı kaynaklanıyor anlayamadım.nedenini tam olarak çözmüş değilim bilen arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor35 -- 11 Mart 2011; 1:54:12 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.