Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Murat006

Şu fiyatlar nasıldır arkadaşlar. Sizce iyimi? Ve çamaşırda hangisi daha iyidir?

Bosch Bulaşık
    SGS 45e12 - 830 TL

Bosch Çamaşır
    WAE 20463 7kg 1000d - 1020 TL
    WAS 20360 8kg 1000d - 1100 TL

AS 5739G Core 2 Duo T6600 2.20 GHz 800 MHz FSB | NVIDIA GF GT240M Up to 4095 MB TurboCache | 8 GB DDR3 1066 RAM | 320 GB HDD | 15.6" (16:9) HD LED LCD | Dolby Home Theater | TUBA CineBass Booster | DRAFT-N WLAN | HDMI + eSATA + 4 x USB |

~~C3~~
  • Evim için Siemens KD40NA74NE No-Frost Inox Easy Clean Çift Kapılı Buzdolabı düşünüyorum. Kullanan var mı? Tavsiye edilir mi? En uygun nereden bulabilirim?
  • Bosch buzdolapları gercekten cok kotumu arkadaslar? 2 ay sonra dugunum var ve butun beyaz eşya aynı marka olsun ıstıyorum. boschtan almayı dusunuyorum ? bıraz yorumları okudum gurultusu ve sesınden bahsedılıyor buzdolabından. karar veremedım :((
  • Arkadaşlar forumu okuyarak samsung 54EBPN model buzdolabını alacaktım.bayii nin elinde olmadığından biraz daha geniş hacimli olan 59EBPN modelini aldım.Ayrıca hafta sonu indirimine girmiş.10 taksit 1400 tl.ye aldım.İnşallah memnun kalırız.Herkese teşekkürler.

Orijinalden alıntı: reco99

Arkadaşlar forumu okuyarak samsung 54EBPN model buzdolabını alacaktım.bayii nin elinde olmadığından biraz daha geniş hacimli olan 59EBPN modelini aldım.Ayrıca hafta sonu indirimine girmiş.10 taksit 1400 tl.ye aldım.İnşallah memnun kalırız.Herkese teşekkürler.

hayırlı olsun bende kullanıyorum güzel dolap gerçi kullanalı henüz 1 hafta oldu ama :D hiçbir olumsuzluğunu görmedim sessiz iyi soğutuyo karizmatik şoklaması var derein dondurucusu 4 yıldız :) zaten bi bolaptan başka bişeyde beklenmez :) bence rt54dense bu rt59 modeli daha iyi rt54 olan modelin iç hacmi küçük bu tam ideal olması gereken gibi

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Bosch buzdolapları gercekten cok kotumu arkadaslar? 2 ay sonra dugunum var ve butun beyaz eşya aynı marka olsun ıstıyorum. boschtan almayı dusunuyorum ? bıraz yorumları okudum gurultusu ve sesınden bahsedılıyor buzdolabından. karar veremedım :((

bütün beyaz eşyalar aynı marka olmasın bence,her ürünüz uzmanlığı farklı çamaşır ve bulaşık makinasında tamam ama buzdolabına daha iyi bir şey bakabilirsiniz

Fırın modellerinde saat ne kadar gerekli (150 TL'lik bir fark söz konusu değer mi)

Ocak olarakta camlı mı yoksa paslanmaz çelik arasında gidip geliyoruz.
    Birde bu camlı modellerin kullanımı temizliği vs. nedir.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Fırın

http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-hb331e0-multifonksiyonel-dijital-saatli-ankastre-firin/ProductDetails.aspx?productId=mtsiehb331e0&categoryId=22016

http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-hb301e0-multifonksiyonel-ankastre-firin-celik/ProductDetails.aspx?productId=mtsiehb301e0&categoryId=22016

Ocak

http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-eo616hb10e-kendinden-kumandalisiyah-sert-camligazli-ankastre-ocak/ProductDetails.aspx?productId=mtsiemnseo616hb10e&categoryId=22026

http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-er64155lt-paslanmaz-celik-kendinden-kumandali-4-gozu-gazli-ankstre-ocak/ProductDetails.aspx?productId=mtsieer64155lt&categoryId=22026

• quote:

Arkadaşlar forumu okuyarak samsung 54EBPN model buzdolabını alacaktım.bayii nin elinde olmadığından biraz daha geniş hacimli olan 59EBPN modelini aldım.Ayrıca hafta sonu indirimine girmiş.10 taksit 1400 tl.ye aldım.İnşallah memnun kalırız.Herkese teşekkürler.

selamlar, aynı dolabı almayı planlıyorum..hangi magzadan aldınız bu rakama acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser_soze -- 14 Mart 2011; 9:56:56 >
    Bulaşık Makinası Profilo BM3003
    Fırın Profilo FRS4010WML
    Sizce fiyattına göre performans ve kaliteleri nasıldır? Ne gibi önerilerde bulunursunuz?

Orijinalden alıntı: kaiser_soze

quote:

selamlar, aynı dolabı almayı planlıyorum..hangi magzadan aldınız bu rakama acaba?

KAIZER SOZE Arkadaş 1.400 vermış ama orjınal samsung bayısı olan teknolojimagazasicom da urun 1.299 tl. urun kampanya da hem ucuz hem orjınal. musterı hızmetlerı de super ilgili en kucuk aksılık de bıle makıneyı hemen gerı alıp degıstırebılıyorlar.
    eger kalmamıssa webdensıparıs com da 1.367 veya beyazesyamerkezıcom da 1.376 ya bulabılırsın. orjınal ıstıyorsan ılla kı dogan store 1.400 tl ye verıyor. Teşekkur derım sımdıden.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_soze

quote:

Eskişehirdeki samsung bayisinden aldım.cumartesi sabahtan 1499 tl idi.Pazar almaya gittim 1399 tl.ye inmiş.satış görevlisi cumartesi öğleden sonra merkezden gelen mail ile indirime girdiğini söyledi.

Tsk.

ütü için bütçe max. 200
    arçelik4247 gözümüze takılan, braun un da benzer özellikte makinaları var. Yardım ederseniz sevinirim.
  • :( cevap verebilecek kimse yok mudur?

Orijinalden alıntı: eliftatsiz

:( cevap verebilecek kimse yok mudur?

candogan hoca vardır...
    3 kere candoğan hoca yazarsan bı anda cevabını sorunun altında gorebılırsın

1-2 hafta içerisinde beyaz eşya almam gerekiyor

iki sorum var

1- bütün eşyaları bir marka almak mantıklı mı? (set indirimi olur diye düşünüyorum, gerçi bütün markalar nakit de %10 ineriz dedi set için ekstra indirim yapmadı belki ciddi pazarlığa oturulursa ekstra indirim olur)

2- hangi marka alalım eşyaları (buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın)
    bosch siemens ve beko arasında kaldık

bekonun 4 kapılı buzdolabı ilgimizi çekti kullanışlı yani beko olursa sadece buzdolabından olur ama hiç bir fikrimiz yok bekoyla ilgili bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim (özellikle candoğan üstadın görüşleri benim için önemli)

ortalama bütçe 6-7 arası...6 ya yakın olursa daha mutlu olurum:)

baktığımız modeller en üst değil ama iş görür cinslerinden (kısa yıkama, sessiz oluşu vs. çok programa falan gerek yok bozulmasın iş görsün biraz da kaliteli olsun)
    beyaz olmayan (çelik olabilir) veya koyu renk

bekodan aldığımız fiyatlar şöyle

buzdolabı 14610 serisi 4 kapılı çelik (3.300 TL)
    çamaşır makinesi D3 8101ES (1.200 TL)
    bulaşık makinesi D1 4001 EL (1.000 TL)
    Fırın grundig 4340 G1 gibi birşeydi sanırım (950 TL)

bundan biraz daha ineriz falan dendi

şimdi candoğan üstad ve forumdakileri okuyunca siemens, bosch ve profilo aynı üretim olduğunu anladım siemens ve bosch neredeyse aynı fiyat profiloya hiç bakmadım model olarak çok seçenek yok gibi geldi internetten bakınca sizce ne terich edeyim araya lg veya samsung sokuştiriyim mi?

dr. candoğan üstad dr. candoğan üstad lütfen danışmaya

herkese cevapları için şimdiden teşekkürler

NOT: Candoğan üstad sen bu işten iyi para kazanırsın düğün danışmanlık şirketi kuralım gençlerin aklı çok karışıyor ... ben de vergi danışmanın olurum

saygılar sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: eliftatsiz

candoğan hoca, candoğan hoca , candoğan hoca :)

ya elıftatsız nıye gelmedı ınanmayarak mı soyledın acaba. butun kurallara uydun dımı. bılgısayar ekranına bakarak klavyenın tuslarına hıc bakmayarak 3 kere condoğan hoca yazman lazımdı efsaneye göre. klavyeye hıc bakmıcan ama...
    dur bı de ben deneyım senın yerıne sen bı yerde hata yaptın demek

CANDOĞAN HOCA CANDPĞAN HOCA CANDOTAN HOCA

neyse bıraz hatalı oldu. gelır ama hatamızdan dolayı gecıkmelı olarak gelır

neyse bence eşya secımın fena degıl. forumu okumussun demekkı. bende aynı senın gıbı 1 ay 6gun sonra evlenecegım. ben buzdolab samsungı rt59ebpn aldım 1.240, çamasır makınesı profılo cm1001ctr aldım 760 bulaşık makınesı bm6224 aldım 900 tl... candoğan hocayı gorursen yollarım buraya şart oldu. bıraksın sevgılıyı de buralara baksın bıraz. kız kaçmaz. bızım acelemız var ama. evleneceguz daaa. CANDOĞAN HOCA CANDOĞAN HOCA CANDOĞAN HOCA
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.