Bildirim
Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (158. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ron Swanson
Blokluymuş bende. Böyle bloklu olanların saçma sapan yazılarını tekrar görünce mutlu oluyorum.
Önceden de böyleymiş demek ki
Blok demişken bu forumdaki blok sistemini sevmiyorum, blokladıklarım da benim mesajlarımı görmeyecek olsa sağlam liste çıkar ama böyle olunca bana cazip gelmiyor._____________________________
I'm Commander Shepard and this is my favorite Steam account on the Citadel
Uplay/Origin/Epic/Social Club: TheHumanSpectre
İzlediğim diziler için TV Time profilim -
s4
_____________________________ -
Geliyor gönlümün efendisi _____________________________ I am Bane and I could kill you... but death would only end your agony and silence your shame.Instead, I will simply...BREAK YOU!-BaneSteam: -Bane -
"Ağustos'a daha çok var , kim bekleyecek" diyeceğim ama ne zaman böyle desem göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 11 Ocak 2018; 4:46:23 >_____________________________
1881-193∞ -
Çekimler başlamış, bayadır bekliyorum bir eksiklik hissediyordum sürekli çıksa da yeni sezon izlesek özledim. _____________________________ -
chuck'ın akıbetini merak ediyorum ve hector'un. gerçi onun durumunu biliyoruz ama neyse _____________________________ -
-
doğuştan avukat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu dizinin ilk çıktığı günü hatırlıyorum. Ha şimdi ha yarın diye diye 3 sezon birikmiş. İlk sezonu anca izleyebildim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu dizinin yeni bölümü ne zaman çıkacak arkadaşlar net bir tarihi varmı özletti kendini _____________________________ -
tarih yok ama sonbahar deniliyor, eylül gibi. _____________________________
CORE i9 10900K | MSI Z490-A PRO | GIGABYTE RTX 4080 SUPER | CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 4300MHz CL17 | SABRENT NVMe 1TB
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
Halen bb de bcs olamadı artık o adam olsun yav, _____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
İkinci sezonu da bitirdim.
Ve güncele geldim. Bir yandan keşke zamanında takip etseydim dedim, bir yandan da 30 bölüm gömdüm diye sevinçliyim.
Jesse Pinkman hakkında şöyle demiş Vince Gilligan
quote:
You never know if that character may get revisited in the future…Anything’s possible.”_____________________________ -
_____________________________ -
Oha. Gerçek mi bu ? Bu kadar erken mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ El Fenomeno -
La ben diziyi unuttum ne oldu yeni sezona da baya var bir de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dcq.234
Breaking bad den kaldırılmış sahne gibi geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X