Şimdi Ara

Beşiktaşın Şampiyonlar Ligini Kazanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanki durumda gerçekten zor gibi görünüyor ama bakınca niye olmasın diyor insan. Gruptan lider çıkacağı belli neredeyse bundan sonra 1 galibiyet yeter bize liderlik için. Onun dışında Bayern veya Juve gelmedigi müddetçe 2. Turdan çeyrek finali de cepte görüyorum. O saatten sonra içerdeki oynayacağımız maçta müthiş atmosferle farklı bir galibiyet alabilirsek ki bu imkansiz değil; yarı finale yükselebiliriz. İşin zorluğu burada işte , çogu süpriz takim yari finale çıkıp eleniyor bizimse yipratici ve kaos futboluyla işi penaltılara götürmemiz gerekiyor. İş o saatten sonra fabriye kalmış ki bence penaltilarda fabrinin iyi bir performans gostermesi supriz olmaz. Ve suna eminim ki eger yari finalde supriz yapip finale gidersek o inanc ve motivasyonla onumuzde kim olsa yeneriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar sabah sabah yapmayın böyle şeyler yahu.ne kupası ne şampiyonluğu.sonra adamlar gelip dalga geçince kızıyorsunuz.az mantık çerçevesinde yorum yapın
  • Maribor gruptan çıksa bjk ile eşleşse bjk alır sonra bir sürprizle çeyrek finale kalan sevilla ile eşleşse sevilla yı alır bir sürpriz daha çeyrek finalde rakip porto onuda alsa finalde östers.. Ay pardon hahaha spartak Moskova ile kapışsa alır bence umarım alırlar süper kupada vardar tokatlayınca bi özür beklerim kıps

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CL bu tarz başarıların çok nadir yaşandığı bir yer. Kademe kademe finale gitmek daha mantıklı bence forumdaş
  • Böyle bir şey imkansıza yakın ama varsayalım oldu, yine derler ki " bu sene şampiyonlar ligindeki takımlar kötüydü, geçen sene alsaydı tamam "
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Böyle bir şey imkansıza yakın ama varsayalım oldu, yine derler ki " bu sene şampiyonlar ligindeki takımlar kötüydü, geçen sene alsaydı tamam "

Haykirarak guldum

Zaten bu takimin 3 mac ustuste 3er puan almasi, muazzam bir olay..

Zaten bunu yapip ustune ceyrek - yari oynayinca, real - barca - bayern seviyesine gelmis oluyorsun. Otesi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolay kolay bir türk takımı Çeyrek üstü göremez yakın zamanda en azından
  • Bence uçmadan sakin bir şekilde başarının tadını çıkarın, CL'yi kazanmak diye birşey yok o da Beşiktaş kötü takım olduğundan değil Türk takımlarının çapı yetmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayin olm iki galibiyet gorduk diye

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Böyle bir şey imkansıza yakın ama varsayalım oldu, yine derler ki " bu sene şampiyonlar ligindeki takımlar kötüydü, geçen sene alsaydı tamam "

Siz her şeye çamur atmaya alışık olduğunuz için bu yönde beklentiniz olması normal. Etme bulma Dünyası sonuçta. Atlet bizim gruba düştü ona bile çöp takım dediniz, adamlar o sene final oynadı şl'de. Ne zaman gruptan çıksak bal dediniz falan uzar gider.
  • Porto 3-0 Monaco

2003-2004 CL Finali
  • Başlığı troll sanıp girdim. Meğerse adam ciddi ciddi yazmış.Geçmiş olsun dostum malum kaza ne zaman gerçekleşti ?

• Benim merak ettiğim bu gelen paraların nasıl değerlendirileceği, seneye takım daha da yaşlanıcak ve bazı oyuncular satılıcak bunların yerinin nasıl doldurucağını düşünüyorum.
  • şampiyonlar ligini alcez len
    cenk 150 milyon len
    oğuzhan 150 milyon len
    ikisini aynı anda alırsan indirim olur len
  • Daha Real'den, Barcelona'dan, Bayern'den City ve PSG'ye sıra gelmedi.

• Bizim spikerler gibi; "Uğursuzluk" olsun diye mi açıyorsunuz bu konuları anlamıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Maribor gruptan çıksa bjk ile eşleşse bjk alır sonra bir sürprizle çeyrek finale kalan sevilla ile eşleşse sevilla yı alır bir sürpriz daha çeyrek finalde rakip porto onuda alsa finalde östers.. Ay pardon hahaha spartak Moskova ile kapışsa alır bence umarım alırlar süper kupada vardar tokatlayınca bi özür beklerim kıps

Vardar gelse siz alamazsınız. Ama hakem Ali Palabıyık olursa bilmem.
  • Troll başlığı boşuna cevap vermeyelim.Böyle bir şeye imkan yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.