Şimdi Ara

Benzine İndirim Geldi-Sira Mazot da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benzinin litresine 10 kuruş indirim yapıldı. Yeni tarife bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Mazot da bayramdan önce indirim beklenmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 16 Eylül 2015; 21:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bindirirken 15 indirirken 10
  • Merhaba.
    Bu gece benzincinin önünde nöbetteyim.
  • Dolar 3 tl iken ne indirimi bu?
    Bayram sonrasında 30kr bindirirler, milletin gazını alıyorlar.
  • Bugun almıştım ya:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Dolar 3 tl iken ne indirimi bu?
    Bayram sonrasında 30kr bindirirler, milletin gazını alıyorlar.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 3:11:1 >
  • Güzel bir haber.Haber verdiğin için teşekkürler.
    Her indirim konusuna aynı hikayeyi yazan arkadaşlar elimde olsa size benzinin litresini 50tl yapardım çenenizi kapatmanız için.Sizin derdiniz benzin mazot fiyatı değil,hükümet düşmanlığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeter ya yakinda bedava olcak kart kampanyalarimi tamamlayamiyorun bu indirimler yuzunden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 koy 2 al derken iyice bakkal hesabına döndü.. zaten "dandik" ekonomilerin sonucudur bu gibi küçük oynamalar, iyi de oluyor, müstehak!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Güzel bir haber.Haber verdiğin için teşekkürler.
    Her indirim konusuna aynı hikayeyi yazan arkadaşlar elimde olsa size benzinin litresini 50tl yapardım çenenizi kapatmanız için.Sizin derdiniz benzin mazot fiyatı değil,hükümet düşmanlığı

50tl olsa da ses etmeyecekler çıkabilir bizim ülkeden ben şaşırmam açıkçası, öyle bir topluluk ki var ne yaparsa destekleyecek belki de hükümeti.

Petrol fiyatlarını karşılaştırın diğer ülkelerle, internet hizmeti fiyatları gibi berbat durumdayız, ortadaki bir gerçeği yalanlayacak halimiz yok. Ama en azından yollar yapılmış o benzini mazotu aldıktan sonra uçuk fiyatla, insanlar arabasını güzel yollarda kullanabiliyor hükümeti tebrik edelim bu konuda her konuda düşmanlık yanlış evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 16 Eylül 2015; 21:32:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Güzel bir haber.Haber verdiğin için teşekkürler.

• Akp hükümet olduğunda maaşım 560 tl idi. Benzin 2.20 tl idi. Hic unutmam...
    Su anda maaşım 2.380.. Benzin 4.7

Allah devlete zeval vermesin

• Yorum yapan arkadaslar hukumet veya diger sahislarina yorum yapilasin diye bu konular acilmiyor sadece sicak firsat oldugu icin paylasiliyor ...

• Lpg'yede isterükkkk

• bilin diye söylüyorum amerikada benzine zam en son 1993'te geldi..
  • Ekmek AKP geldiğinde ne kadardı mevcut maaşında kaç tane alabiliyorsun şimdi kaç tane alabiliyorsun.

Eğer orantı arttıysa haklısın yerinde sayıyorsa veya azalmışsa ne yazık ki sende düşünmeden konuşanlardansın...

• o indirimi unutun. Son 24 saat yuzde 4 artış gorunuyor petrolde. 50 dolara yaklaştı.
  • zam gelmesinde, hiç yoktan iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki26

Akp hükümet olduğunda maaşım 560 tl idi. Benzin 2.20 tl idi. Hic unutmam...
    Su anda maaşım 2.380.. Benzin 4.7

Allah devlete zeval vermesin

Aynen. Cok hizmeti oldu hemde simdiye kadar en iyi denebilir. ama artık yeme (ustalık bölümüne geçtiler, dikkat edersen o ilk dönemki(nispeten 2.) söylemler icraatlerin 10 da biri yok. Ama çalan çok arttı. Turkiyede bir hukumete 2 donem kuralı konmalı bence babasinin mali saniyor bizim politikacılar. yolsuzluk diz boyu. En kotusu de çıkarları ugruna terore taviz verdiler ve koynumuzda yılanı iyice palazlandırdılar. Gitmeliler artık

• 12'den sonra gidip fulleteyim o zaman. Shell puan falan da vardı bakalım kaç para tutacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.