06/12 Mart 2023 CarrefourSA BİG günleri
BİG alışverişinizi 3 farklı şekilde yapabilirsiniz:
1-CarrefourSA marketlerinden,
2-carrefoursa.com mobil uygulamasından yada web sitesinden,(tüm detaylar BİG kataloğunun 2.sayfasında bulunmaktadır.)
İlgili alana aşağıda illettiğimiz kod ile giriş yapmanızı rica ederiz.
3- Alo sipariş hattı ile, evinize sipariş verebilirsiniz. (Seçili illerde geçerli bu hizmetin detaylarını BİG kataloğunun 3. sayfasında bulunmaktadır.)
Sizler için hazırladığımız katalogda yer alan ürünlerden aldıktan sonra, kasiyer ürünleri okutmadan önce BİG ürünlerinden faydalanmak istediğinizi belirterek
426426 kodunu söylemeniz, indirimlerden faydalanabilmeniz için yeterli olacaktır.
İndirimler kasada geçerli olacaktır.
Fiş sonunda indirim tutarınızı görebilirsiniz.
Bu alışverişinizde indirimlerin geçerli olabilmesi için CarrefourSA Kartınızı kesinlikle kullanmamanız gerekmektedir.
Toplu satış amaçlı alımlar kampanyaya dahil değildir .
Katalog için
LİNK https://www.akemder.org/dosyalar/dosya_14923_akemder-carrefour-mart-2023.pdf
CarrefourSa BİG İndirimleri(Çaykur 1 KG 59.90TL)
CarrefourSa BİG İndirimleri başladı(6-11 Aralık)
Katalog için https://www.akemder.org/dosyalar/dosya_14824_big.pdf
Yemeksepeti 5 LT Ayçiçek yağı+Magnum 144,90 TL(ücretsiz teslim)
AKSAM25 kodu ile sunar ayçiçek yağı +double Magnum 144.90 tl geliyor . Ücretsiz teslimat vardır
bölgemde ki üretim tarihi 05/22 üretimlidir
BiSu Hızlı Market 120TL/40TL İndirim+(20TL MAXIPUAN)
Sarelle fiyatı çok uygundur aynı ürün migros da 68 tl
burda indirim ile 31 tl ye gelmektedir.
Hangi tarihler arasında geçerlidir?
Kampanya 31 Temmuz 2022 23:59 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanyadan faydalanmak için yapmam gereken alışveriş tutarı nedir?
Şartları sağlanan tek fatura ile en az 120 TL alışveriş yapmalısın.
Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?
Her kullanıcı kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. 1 kişinin sadece 1 promosyon kodu alma hakkı vardır. Kampanya bitiş tarihine kadar kullanılmayan kodlar iptal olur.
Kampanyaya katılım 1000 kişi ile sınırlıdır.
ayrıca 100 tl ve üzeri alışverişlerde 20 tl maxıpuan kampanyası mevcuttur.
bölgenizde ürünlere göre uygun fiyatlı ürünler vardır .
teslimat ücretsiz
Erikli Hoş Geldin Damacana Kampanya(%40 İndirim
Erikli Hoş Geldin Kampanyası
benim bulunuduğum bölgede 18 Tl’ye geldi . Ayrıca 2016 damanacası vardı . Onu da ücretsiz yenilemiş oldum .
KAMPANYA ŞARTLAR VE KOŞULLAR
1/ KAMPANYA KAPSAMI
Kampanya 20 Nisan 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasındadır. Kampanyaya katılım sağlayan su bayileri ve hizmet noktalarında başlayacak olan Erikli 19 Litre damacana Hoş Geldin kampanyası hakkındaki detaylar aşağıdaki gibidir.
• 444 0 222 numaralı Erikli İletişim Merkezi’nden sipariş verilebilecek olan kampanya teklifleri:
- Elinde Erikli dışında farklı bir markaya ait 19 Litre damacana olan tüketiciler, bu damacanayı teslim ederek herhangi bir bedel ödemeksizin ilk 5 siparişindeki 1 er adet suyu %40 indirimli almaya hak kazanacaklardır.
- Elinde herhangi bir damacana olmayan tüketiciler ise, Erikli 19 Litre kampanyalı damacana depozito bedeli olan 25 TL ödemek karşılığında kampanya kapsamında ilk 5 siparişindeki 1 er adet suyu %40 indirimli almaya hak kazanacaklardır.
- Kampanya kapsamında elde edilen haklardan tüketicinin son yararlanma tarihi ise 30 Haziran 2022’dir. Kampanya tarihleri arasında üye olarak yukarıda tanınan haklarını en geç 30 Haziran 2022 tarihinde kullanmalıdırlar, bu tarihten sonraki talepler kabul edilmeyecektir.
Banabi 3. Yılını kutluyor.( Sayfa Çöktü)
16.00 yapılan kampanyada sayfa çöktü . Henüz açılmadı. Bir çok kişiden sipariş onayında birden fazla kart çekimi yapılmasına rağmen sipariş onaylanmadı .
Yemeksepeti tarafından açıklama beklenmektedir
Akaryakıt Fiyatlarına ZAM Geliyor ! (19 Mart 2022)
Petrol fiyatlarında artış dolayısıyla motorin de 1,99 tl zam beklenmektedir. Bu gece yarısından itibaren geçerli olcaktır.
BENZİN için zam 22 mart(Pazartesi gecesi) itibaren geçerli olcaktır. Zam tutarı 1.15-1.45 tl arasında beklenmektedir
akaryakıt fiyat değişikliği açıklanmadığından dolayı admin konuyu silmez ise tarafınıza fayda sağlayacaktır .
bir araç için ortalama 140 TL-350 TL Arasında fayda sağlamaktadır.
kaynak ;puis ve akaryakıt dağıtım şirketleridir
Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022)
Akaryakıt Fiyatlarına ZAM Geliyor ! (25 Şubat 2022) GÜNCEL
rusya -Ukrayna gerginliği ile brent petrol artışından dolayı tüm yakıt türleri için zam Gelecek!!
brent petrol tarafı çok hareketli olduğu için zam oranları değişmektedir
25 Şubat 2022 cuma gece yarısında(Cumartesi’ye bağlayan ) zam beklenmektedir.
Motorin tarafında 1.15-1.65 tl arasında ZAM beklenmektedir.
LPG tarafında netleşen zam bilgisi yoktur…
Zam kesindir
. Önce benzin tarafına gelecek 1.40-190 tl arasında zam bekleniyor( tekrar ediyorum petrol piyasaları çok hareketli değişiklik olabilir)
konuyu çöplük haline getirmeyeniz. Fiyat artışları öncesi bir depo için ortalama bir otomobil için 50-125 tl avantaj sağlamaktadır. Yakıt alacak kişiler için alımlarını birkaç gün öne çekerek fiyat avantajı sağlanabilir
edit :kaynak soranlar için dağıtım şirketleridir . Akaryakıt istasyonu tarafından bilgi gelmektedir. .
kaynak: ekleme @kocaballi
Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor ! (25 Şubat 2022)
Akaryakıt Fiyatlarına ZAM Geliyor ! (25 Şubat 2022)
rusya -Ukrayna gerginliği ile brent petrol artışından dolayı tüm yakıt türleri için zam Gelecek!!
25 Şubat 2022 cuma gününde zam beklenmektedir.
BENZİN 80-95 kuruş
Motorin tarafında 70-82 kuruş arasında ZAM beklenmektedir.
LPG tarafında netleşen zam bilgisi yoktur…
konuyu çöplük haline getirmeyeniz. Fiyat artışları öncesi bir depo için ortalama bir otomobil için 50-125 tl avantaj sağlamaktadır. Yakıt alacak kişiler için alımlarını birkaç gün öne çekerek fiyat avantajı sağlanabilir
edit :kaynak soranlar için dağıtım şirketleridir . Akaryakıt istasyonu tarafından bilgi gelmektedir. .
edit 2 ; bu gece 4 kuruş motorin tarafında GİZLİ zam yapıldı. Dağıtım firmlarının karına aktarım yapıldı
Akaryakıt fiyatlarına ZAM İptal Oldu ! (16 Şubat 2022)
şu anda zam iptal oldu . Ham petrol tarafı çok hareketli durumdadır
rusya -Ukrayna gerginliğinin azalması ile brent petrol düştü.
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 923
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 133.909 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar