Şimdi Ara

BENZİNCİ YUVARLAMAYI BÖYLE YAPAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Lafı uzatmadan özellikle son 5-6 aydır dikkatimi çeken ve artık beni ciddi rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Dün LPG yi doldurttum ve 69.56 tl lik bir fiyat tuttu. Adamin benden kestiği ücret 70 tl... adamlar yuvarlamayi hep yukaridaki buçuğun katına yapıyorlar. Daha öncede 63.08 tl lik almıştım 63.5 tl kesiyor adam ve bu hep buna benzer şekilde gerçekleşiyor. Yanlış anlaşılmasın, buradaki olay 3-5 kuruş değil ve böyle şeylerin hiç hesabını yapan biri de degilim ama dedigim gibi son zamanlarda dikkatimi çekti ve "Hıyar" yerine konulduğumu hissetmeye başladım. Her peşin alandan 30-35 krş kirpsalar 1000 kişide 350 tl, ayda da yaklaşık 10000 tl eder. Az para değil ve hak etmedikleri bir para... Sanki çok ucuz yakıt kullaniyormusuz gibi birde bu durum var. Sizlerinde başına geliyor mu böyle bir şey? Bu bahsettigim benzinci evime çok yakin olmasi dolayisi ile degistirmek istemedim ama düşünüyorum artik. Yada bir dahaki sefere kesinlikle söyleyeceğim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin. Sizlerin tepkisi nasil olur merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım zaten sen 3-5 kuruşun peşindwe olmadığından böyle oluyor.

Çözüm:

Depoyu tam doldurmaktansa 60 tl-65 tl-70 tl lik doldur. Yahu bu forumda bu konuda 1 kuruşun - yanlış duymadın 1 kuruşun- hesabını yapıp litre olarak lpg alan bile var. Sen enayi misin ?
  • ''Buradaki olay 3-5 kuruş değil'' demişsiniz ama bence olay o olmalı, 3 veya 5 farketmez, parayı beraber mi kazanıyorsunuz, bazen aşağı bazen yukarı yuvarlasa tamam sorun değil ama yaptıkları üç kağıttan başka bir şey değil, biz genelde 50 liralık doldurduğumuz için sürekli yuvarlak oluyor ama bu durumlar da tepkinizi gösterin bence..
  • Çekinmeyin söyleyin sizde her seferinde bizden mi gidicek? Marketlerde aynı 51 kuruş hemen 55 olur 50 olmaz. Yok kasa açık verir ulan sabahtan akşama herkesten goturuyosun zaten ne açık vericek. En temizi kredi kartı kullanın yoksa bankamatik kartı

• atm yada kredi kartı ile öde.
    yada tam rakama gelecek şekilde benzin al.
    benzincinin yaptığı hiç etik değil.
    hatta ayıp.
    mesele 3-5 kuruş meselesi de değil.
    ha bire yukarı yuvarlanır mı,
    insaf yahuu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

Arkadaşım zaten sen 3-5 kuruşun peşindwe olmadığından böyle oluyor.

Çözüm:

Depoyu tam doldurmaktansa 60 tl-65 tl-70 tl lik doldur. Yahu bu forumda bu konuda 1 kuruşun - yanlış duymadın 1 kuruşun- hesabını yapıp litre olarak lpg alan bile var. Sen enayi misin ?

Son lafın dışındaki her kelimene katılıyorum hocam. Bizim insanımız maalesef dikkat etmiyor etse de üzerine düşmüyor çözüm arkadaşında dediği gibi tam almakta depon 70 liraya doluyorsa 70 liralık diyeceksin bu kadar basit sonuç olarak yakıta verdiğimiz para az buz değil dünyanın en pahalı yakıtını kulanmaktayız üstüne birde yakıt şirketlerinin bu tarz haksız yere 3 5 kuruş fazladan alıp ta daha fazla para vermek insanı gerçekten olumsuz etkiliyor.

Yerinizde olsam yakıtı nerden alıyorsanız o şirketin ana merkezine şikayete bulunmanız ve de yakıt aldığınız yeri değiştirin en önemlisi de yakıtı tam miktarı söyleyerek alın.

• Tam doldurtmak yerine 60-65 TL'lik alabilirsiniz.

Veya kredi kartı ile ödemeyi seçebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim aldığım petrolde durum tam tersi. kredi kartı ile ödeme yapmama rağmen, atıyorum 112,30TL tuttuysa, 112 çekiyor pompacı.
  • shintai kullanıcısına yanıt
    Hocam, benim ki alışkanlık olsa gerek. Depom 25 lt lik oldugu icin suan zaten 71-72 tl ye doluyor. Dolsun demek daha kolay geliyor sanırım. Taksitli alışveriş dışında kredi karti kullanmıyorum. Ama bir dahakine kesinlikle söyleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

benim aldığım petrolde durum tam tersi. kredi kartı ile ödeme yapmama rağmen, atıyorum 112,30TL tuttuysa, 112 çekiyor pompacı.

Bence de olması gereken bu.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Gelecek sefere bu konuyu yöneticiye-benzinlik sahibine belirtmeniz iyi olur.

• Devamlı 50 liralık al....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

Arkadaşım zaten sen 3-5 kuruşun peşindwe olmadığından böyle oluyor.

Çözüm:

Son lafın dışındaki her kelimene katılıyorum hocam. Bizim insanımız maalesef dikkat etmiyor etse de üzerine düşmüyor çözüm arkadaşında dediği gibi tam almakta depon 70 liraya doluyorsa 70 liralık diyeceksin bu kadar basit sonuç olarak yakıta verdiğimiz para az buz değil dünyanın en pahalı yakıtını kulanmaktayız üstüne birde yakıt şirketlerinin bu tarz haksız yere 3 5 kuruş fazladan alıp ta daha fazla para vermek insanı gerçekten olumsuz etkiliyor.

Yerinizde olsam yakıtı nerden alıyorsanız o şirketin ana merkezine şikayete bulunmanız ve de yakıt aldığınız yeri değiştirin en önemlisi de yakıtı tam miktarı söyleyerek alın.

Hocam yakıtı opetten alıyorum. Evime yakin olduğu icin ama gercekten giciklanmaya başladım oradanda. İçimde kalmasin, bir daha ki sefere fulletince söyleyeceğim ama

• Dun gece cektim paylasayim lpg fiyatlari cok degisken sehirden sehire bu arada
     BENZİNCİ YUVARLAMAYI BÖYLE YAPAR!
  • taksicilerde aynı olayı yapıyor sinir oluyorum
  • Benim aldığım istasyon hiç öyle yapmıyor... 159.90 bile gelse 159 alıyor direkmen . hem karttan hemde nakitten aldığım zaman ...

kısacası sürekli tek bayiden hatta imkan varsa aynı pompacıdan almaya çalışın... benim bayimde pompacıda tektir. ne zaman bayiye gitsem direkmen muzaffer abi seninki geldi deyip benim pompacıyı çağırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Lafı uzatmadan özellikle son 5-6 aydır dikkatimi çeken ve artık beni ciddi rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Dün LPG yi doldurttum ve 69.56 tl lik bir fiyat tuttu. Adamin benden kestiği ücret 70 tl... adamlar yuvarlamayi hep yukaridaki buçuğun katına yapıyorlar. Daha öncede 63.08 tl lik almıştım 63.5 tl kesiyor adam ve bu hep buna benzer şekilde gerçekleşiyor. Yanlış anlaşılmasın, buradaki olay 3-5 kuruş değil ve böyle şeylerin hiç hesabını yapan biri de degilim ama dedigim gibi son zamanlarda dikkatimi çekti ve "Hıyar" yerine konulduğumu hissetmeye başladım. Her peşin alandan 30-35 krş kirpsalar 1000 kişide 350 tl, ayda da yaklaşık 10000 tl eder. Az para değil ve hak etmedikleri bir para... Sanki çok ucuz yakıt kullaniyormusuz gibi birde bu durum var. Sizlerinde başına geliyor mu böyle bir şey? Bu bahsettigim benzinci evime çok yakin olmasi dolayisi ile degistirmek istemedim ama düşünüyorum artik. Yada bir dahaki sefere kesinlikle söyleyeceğim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin. Sizlerin tepkisi nasil olur merak ettim.

Çözüm, kredi kartı. kaç paralık olursa olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

Benim aldığım istasyon hiç öyle yapmıyor... 159.90 bile gelse 159 alıyor direkmen . hem karttan hemde nakitten aldığım zaman ...

kısacası sürekli tek bayiden hatta imkan varsa aynı pompacıdan almaya çalışın... benim bayimde pompacıda tektir. ne zaman bayiye gitsem direkmen muzaffer abi seninki geldi deyip benim pompacıyı çağırırlar.

Hocam bende uzun yolda aldıklarımın dışında 5 yıldır aynı yerden alıyorum. Muhabettim pek yok ama sima olarak illaki biliyorlardır. Pompacilari ara ara değişiyor ama her defasında aynı şey olunca heryerde mi böyle yapiyorlar acaba dedim ama bayiden kaynaklanıyormuş. Bir dahaki sefere kesinlikle söyleyeceğim acayip gaza geldim

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Kendinize dikkat edin sonra engelli araç alımı tarzı bir konu açmayında
    Yok bence uğraşmayın direk mail atın bir tane distirbütör şirkete onlar güzel kulaklarını çeker.
    Söylerseniz ters bir şey söylerse çok uzatmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Kendinize dikkat edin sonra engelli araç alımı tarzı bir konu açmayında
    Yok bence uğraşmayın direk mail atın bir tane distirbütör şirkete onlar güzel kulaklarını çeker.
    Söylerseniz ters bir şey söylerse çok uzatmayın

Yok hocam tartışma anlaminda değil, sadece yuvarlamayı neye göre yapıyorsunuz diye soracam. Gıcık cevap verirse yönetim binasina çıkarım daha olumsuzunu dusunmeyelim ama Sonuçta DH üyesiyiz 1.85 boy 95 kg yağmasakta gürleriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.