Şimdi Ara

BENZİNCİ YUVARLAMAYI BÖYLE YAPAR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hangi il hocam yakın olanları oraya yönlendiririz
  • Adana hocam. Ama gelecek olanlar arabasız gelsinler, malum bizim burada arabalarin tavanina zipliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    O değilde hocam Adana'da takla atan arabaları üstüne balkondan adam düştü diye satıyorlar mı?

Malum İstanbul'da diğer illerde meşhur saksı düştü,çocuk taş atmış balkondan o yüzden komple boyattık tavanı
  • Esnafa yakisan boyle durumlarda musteri lehine yuvarlamaktir.

• Fullemek yerine fulleyince verilecek tutarı yuvarlayıp o kadarlık alınız hocam,ki arkadaşlar da bahsetmiş-.
    Yani fullemek 69.57 tuttu ise siz 60 liralık alın. Ya da işi i.neliğe vurup 69 liralık alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O değilde hocam Adana'da takla atan arabaları üstüne balkondan adam düştü diye satıyorlar mı?

Malum İstanbul'da diğer illerde meşhur saksı düştü,çocuk taş atmış balkondan o yüzden komple boyattık tavanı

Şimdilik rastlamadım ama görürsem video kaydı var mı diye soracam

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Esnafa yakisan boyle durumlarda musteri lehine yuvarlamaktir.

Aynen zaten gıcık olduğum durumda bu oldu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Fullemek yerine fulleyince verilecek tutarı yuvarlayıp o kadarlık alınız hocam,ki arkadaşlar da bahsetmiş-.
    Yani fullemek 69.57 tuttu ise siz 60 liralık alın. Ya da işi i.neliğe vurup 69 liralık alın

Hocam 3 ün 5 in hesabını yapmadığım için durum böyle oldu ama bundan sonra onlara anladiklari dilden davranacagim

• Kredi karti cok avantajli. Hem kuruslar ziyan olmuyor hem de neredeyse 1 ay oncesinin yakit fiyatlarindan yakit almis gibi oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Lafı uzatmadan özellikle son 5-6 aydır dikkatimi çeken ve artık beni ciddi rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Dün LPG yi doldurttum ve 69.56 tl lik bir fiyat tuttu. Adamin benden kestiği ücret 70 tl... adamlar yuvarlamayi hep yukaridaki buçuğun katına yapıyorlar. Daha öncede 63.08 tl lik almıştım 63.5 tl kesiyor adam ve bu hep buna benzer şekilde gerçekleşiyor. Yanlış anlaşılmasın, buradaki olay 3-5 kuruş değil ve böyle şeylerin hiç hesabını yapan biri de degilim ama dedigim gibi son zamanlarda dikkatimi çekti ve "Hıyar" yerine konulduğumu hissetmeye başladım. Her peşin alandan 30-35 krş kirpsalar 1000 kişide 350 tl, ayda da yaklaşık 10000 tl eder. Az para değil ve hak etmedikleri bir para... Sanki çok ucuz yakıt kullaniyormusuz gibi birde bu durum var. Sizlerinde başına geliyor mu böyle bir şey? Bu bahsettigim benzinci evime çok yakin olmasi dolayisi ile degistirmek istemedim ama düşünüyorum artik. Yada bir dahaki sefere kesinlikle söyleyeceğim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin. Sizlerin tepkisi nasil olur merak ettim.

kredi kartıyla ödeyin denmiş
    herkes kkartı kullanmıyor
    bence bu işi belgelendirebiliyorsanız belgelendirin sonra şirketin dialog merkezini arayın saati tarihi hatta pompacı isimini verin
    ama dandik dundik lukoildir powerdir yerden alıyorsanız adamla inatlaşın siz onları uğraştırın

• Hocam devamli 50 liralik al. Hem yakit zamlanirsa etkilenmemis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

benim aldığım petrolde durum tam tersi. kredi kartı ile ödeme yapmama rağmen, atıyorum 112,30TL tuttuysa, 112 çekiyor pompacı.

Bende de oluyor aynısı.
    Acıyorlar bize benzine o parayı verince de ondan aşağı yuvarlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Lafı uzatmadan özellikle son 5-6 aydır dikkatimi çeken ve artık beni ciddi rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Dün LPG yi doldurttum ve 69.56 tl lik bir fiyat tuttu. Adamin benden kestiği ücret 70 tl... adamlar yuvarlamayi hep yukaridaki buçuğun katına yapıyorlar. Daha öncede 63.08 tl lik almıştım 63.5 tl kesiyor adam ve bu hep buna benzer şekilde gerçekleşiyor. Yanlış anlaşılmasın, buradaki olay 3-5 kuruş değil ve böyle şeylerin hiç hesabını yapan biri de degilim ama dedigim gibi son zamanlarda dikkatimi çekti ve "Hıyar" yerine konulduğumu hissetmeye başladım. Her peşin alandan 30-35 krş kirpsalar 1000 kişide 350 tl, ayda da yaklaşık 10000 tl eder. Az para değil ve hak etmedikleri bir para... Sanki çok ucuz yakıt kullaniyormusuz gibi birde bu durum var. Sizlerinde başına geliyor mu böyle bir şey? Bu bahsettigim benzinci evime çok yakin olmasi dolayisi ile degistirmek istemedim ama düşünüyorum artik. Yada bir dahaki sefere kesinlikle söyleyeceğim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin. Sizlerin tepkisi nasil olur merak ettim.

kredi kartıyla ödeyin denmiş
    herkes kkartı kullanmıyor
    bence bu işi belgelendirebiliyorsanız belgelendirin sonra şirketin dialog merkezini arayın saati tarihi hatta pompacı isimini verin
    ama dandik dundik lukoildir powerdir yerden alıyorsanız adamla inatlaşın siz onları uğraştırın

Yakıtı opet'ten alıyorum hocam. Faturasınıda aliyorum ama adam üstünü alta yuvarlayarak veriyirum dese nasıl ispatlayacaz ki? Neyse hocam ben bi dahaki sefere lafımı söyleyim bide internetten genel merkeze şikayet maili atayım yeter heralde

• Böyle bir olaya daha önce hiç denk gelmedim. Ama sürekli olması insanı sinir edebilir. Ancak pompacıların cebinde 5 krş 10 krş taşıdığını hiç görmedim. Ayıca lpg de depoyu doldurup krş lu tutarı peşin ödeyende hiç görmedim.

Ancak şöyle bir durumda var depo dolmaya başladığında zaten çok yavaş lpg alıyor siz 68 tl de kapat derseniz pompacı o tutarda pompayı kapatır. Yakıtı sürekli kredi kartı ile alıyorum. Genelde pompacılar şu fiyatta düzleyeyim mi diye hep sorarlar bana.
  • marketlerde tüm ürünlerin x.99 lira olması da tesadüf mü sizce? sizden tam lira kesiyor, ama vergisini x.99 kuruş olarak veriyor, herkesten 1 kuruş tırtıklıyor. hakkımı helal etmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.